2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045511 بازدید | 684471 پست

سلام دوستان کسی هست اینجا که خودش مشکل خود ایمنی داشته باشه و از اونایی باشه که سرم باید مصرف کنه براز خود ایمنیش و باردار شده باشه میخوام بدونم چه موقع اون سرم رو باید براش تجویز کنن قبل انتقال یا بعدش

در اندک من تویی فراوان یارب..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیدونم به خدا خیلی حالم بده😞تنهام... امروز یک کار خییلی ضروری پیش اومد باید برم بیرون نمیدونم چکا ...

ستاره جون بی قراری نکن عزیزم همه اینایی که گفتی به خاطر مصرف دارو هورمون هاست توکلت به خدا باشه انشاالله این سری مثبتی و یه بارداری سالم رو تجربه میکنی گلم 

همه ما تو روزای انتقال همینجوری بودیم استرس تو اون ۱۴روز زیاد قوی باش دختر ایشالا چند روز دیگه آزمایش میدی و میفهمی مامان شدی 😍😍😍😍😍😍😍😍

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
نمیدونم به خدا خیلی حالم بده😞تنهام... امروز یک کار خییلی ضروری پیش اومد باید برم بیرون نمیدونم چکا ...

اره واقعا ادم که تنها باشه فکر خیال زیاد میاد سمتش...من ابجیم سه چهار روز که بود کمتر فکر خیال میکردم ولی الان تنهام ولی زینگ میزنم باهاشون صحبت میکنم که وقتم بگذره

ستاره جون بی قراری نکن عزیزم همه اینایی که گفتی به خاطر مصرف دارو هورمون هاست توکلت به خدا باشه انشا ...

ممنونم عزیزم 🌹🌹🙏🏻🙏🏻

ان شاء الله🤲

ولی باورت میشه استرس هم ندارم از طرفی این دارو ها رو دو سری قبل هم استفاده داشتم و اینطوری نشدم نمیدونم چرا این سری اینطوری شدم؟؟

برام دعا کن...

سلام دوستای گلم، 🙂

دو هفته دیگه انتقال جنین دارم، میشه لطفا راهنماییم کنین چه کارهایی باید انجام بدم که انتقالم مثبت بشه؟ 😍

اینجا صفحه ها خیلی زیاده و نمیدونم کدوم رو باید بخونم، 😏 

سلام دوستای گلم، 🙂 دو هفته دیگه انتقال جنین دارم، میشه لطفا راهنماییم کنین چه کارهایی باید انجام ب ...

یه زندگی سالم بدون استرس 

تغذیه سالم 

منم هغته دیگه انتقال دارم روزی سه چهارتا میوه میخورم دیشب به خریدم کمپوت به درست کنم بخورم 

مغزی جات میخورم 

صبحانه تخم بلدرچین میخورم 

داروهامو به موقع مصرف میکنم 

آب زیاد میخورم 

همینااا دیگه و خونه تکونی میکنم 

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 

سلام خانمای خوشگل

چندجا دیدم نوشته واسه انتقال بادام نخورید کسی دلیلشو میدونه ؟؟

حالا بخوریم یا نه ؟؟

@زینبی_بابا    

مرسی زینب جون 

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود