2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045157 بازدید | 684431 پست
اخه خونریزیم زیاد نیس...در حد ۵اینا باشه شروع کنم به نظرتون؟ممکنه ربطی به آمپول میکرولین داشته باشه ...

آره گلم ربط داره، ولی چون این پریود ساختگی هست باید شروع کنی بری مرکز برای انتقال 

اگر ضخامت زیاد باشه بهت فرصت میدن تا کم بشه و بعد استرادیول شروع می کنن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم  من هشت هفته و یک روز به تاریخ پریودی هستم . داروهام  انوکسان روزی یکی آسپری ...

گلم فعلا اسپرینت رو قطع کن و دو تا کن آمپولت رو شیاف رو یکی کن 

استراحت مطلق هم اصلا اصلا نباش خطر داره، فعلا غذا و اینا درست نکن ولی بچرخ تو خونه، روی مبل بشین، 

هر وقت رفتی دستشویی روی پاهات آب ولرم بگیر و ماساژ بده

سر کار هم حالا حالا ها نرو

دوستان یه سوال، میخوام بدونم وقتی آی وی اف می کنن اصولا بیشتر از یک جنین انتقال میدن دیگه ولی مثلا در نهایت یکیش میگیره میخوام بدونم تکلیف اون یکی جنین ها که انتقال دادن چی میشه یعنی خونریزی میکنن و اونارو دفع میکنن بعد یکیش میمونه؟ اگه اینجوری باشه که آدم وحشت میکنه. لطفا هرکی اطلاعات داره راجع بهش میشه بهم بگه

در اندک من تویی فراوان یارب..
سلام دوستای عزیزم😍😍 خیلی وقته نیومدم اینجا خیلی دلم تنگ شده بود نمیدونم از بچه های قدیک کسی باردا ...

سلام عزیزم خودت خوبی‌؟ پسر نازمون خوبه؟ 

آره چند وقته مجدد میتونم بیام

آنا جون هم شدیدا شلوغه و فکر نکنم بتونه بیاد جز گاهی خیلی کم میرسه سر بزنه 

سلام زینب جون ببخشید یه سوال من امروز وارد سیکل ای یو ای شدم دکتر ک سونو کرد گفت تنبلی تخمدانت خیلی& ...

سلام عزیزم نگران نباش گلی منم برای iui از روز 5 سیکل به مدت 5 روز کلومیفن داشتم و آخرش دو تا hmg. بعد سونو رفتم و hcg دادن و بعد هم iui شدم، یادمه سه تا فولیکول داشتم هر دو بار 

سایز مناسب فولی هم از 16 هست تا 22

قربونت برم ممنون انشالله بهتریناروبرای خودتم رقم بخوره ونتیجه بگیری ای کاش میشد یدونه امپول پرگوریس ...

ممنون عزیزم،اینم مثل گونال اف برای تخمک گذاری هست؟

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
سلام عزیزم نگران نباش گلی منم برای iui از روز 5 سیکل به مدت 5 روز کلومیفن داشتم و آخرش دو تا hmg. بع ...

ممنون عزیزم پس اگر من رفتم فولی بیشتر از ۲۲ بود خوب نیست برا ای یو ای سیکل کنسل کنم؟ چون شنیدم فولی بالای ۲۳ اسپرم خیلی قوی میخواد

ممنون عزیزم پس اگر من رفتم فولی بیشتر از ۲۲ بود خوب نیست برا ای یو ای سیکل کنسل کنم؟ چون شنیدم فولی ...

نه گلم اون حرف درست نیست کی گفته اسپرم قوی تر میخواد!!!! اصلا ربطی نداره

بالای 22 گاهی تخمک آزاد نمیشه و کیست میشه، البته گاهی، 

ممنون عزیزم، انشاءالله این سری تخمکای باکیفیت و جنیینای سالم و ناز و تپلی برات تشکیل شه و انتقال بدی ...

ببخشید مگه دوزش با هم فرق نداره چه جوری میدونی چه دوزی رو بزنی ازالان میخری گونالو؟

خدایا میشه به فرشته هام داداش بدی
نه گلم اون حرف درست نیست کی گفته اسپرم قوی تر میخواد!!!! اصلا ربطی نداره بالای 22 گاهی تخمک آزاد نم ...

سعنی امپول ازاد سازی هم بزنن ممکنه ازاد نشه؟ بعد تنبلی تخمدان عدد۱۶ خیلیییی بالا؟؟؟؟

دوستان یه سوال، میخوام بدونم وقتی آی وی اف می کنن اصولا بیشتر از یک جنین انتقال میدن دیگه ولی مثلا د ...

بستگی به بدن هر شخصی داره،  بیشتر اوقات دوتا جنین انتقال میدن یا اگه سن بیشتر باشه سه تا جنین،  برای بعضی ها از دوتا جنین یکی میگیره و برای بعضی ها هم دوقلو میشه،،  مثلا برای من که یکی از جنین هام گرفت خداروشکر خونریزی نداشتم و اون یکی احتمالا جذب شده.  کلا پروسه بعدانتقال چیز وحشتناکی نیست