2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045159 بازدید | 684431 پست
دوبار قبلی جنین پسر نداشتی؟یا انتقال دادی منفی شد؟ببخشا زیاد سوال میپرسم خودمم برای تعیین جنسیت اقدا ...

دفعه اول یه جنین پسر داشتم انتقالم منفی شد بعد دوباره پانکچر کردم که متاسفانه جنین پسر نداشتم انتقالم کنسل شد برا بار سوم پانکچر شدم که شنبه خدا بخواد انتقال دارم روز شنبه هم جواب تعیین جنسیت جنینارو بهمون میگن 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستای عزیز ایشالله خبر مامان شدن همتون به زودی زود 

از خودم بگم اول اسفند انتقال داشتم که منفی شد تعیین جنسیتی بودم جنین دیگه نداشتم خورد به کرونا و تازه سیکلمو شروع کردم بیست تا گونال ۷۵داشتم که فعلا ده تاشو زدم روزی دوتا میزنم اولگالترونمم امروز اولیشو زدم دومیشم فردا میزنم سه شنبم قراره برم برا سونو 

واما سوالم از شما دوستان که تازه پانکچر شدین 

اول اینکه بعد سونو چند روز بعد اگه فولیکولام به سایز مناسب رسیده باشن عمل پانکچر انجام میشه ؟؟

دوم اینکه چند روز بعد پانکچر در صورت هایپر نشدن انتقال انجام میشه ؟؟

نا گفته نمونه یکبار همه این پروسه ها رو قبلا طی کردمااا و الحمدالله نتیجه هم گرفتم ولی یادم رفته 

واینکه دیروز رفتیم و آزمایش کوویدمونم انجام دادیم جوابش سه شنبه امادس دعا کنین که منفی باشه و سریع این پروسه تموم شه 🤲🏻🤲🏻

تاپیک مدیریت مخارج ودرامدها ونحوه پس انداز کردنش و نکات مهم خانه داری و چالش دوماهه طلا 💰💰💰💱💸🤑🤩🧿💰💰💰💵💴https://www.ninisite.com/discussion/topic/7725604/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d9%85%d8%af%db%8c%d8%b1%db%8c%d8%aa-%d9%85%d8%ae%d8%a7%d8%b1%d8%ac-%d9%88-%d8%af%d8%b1-%d8%a7%d9%85%d8%af-%d9%88-%d9%86%d8%ad%d9%88%d9%87-%d8%a8%d9%87%d8%aa%d8%b1-%d9%be%d8%b3-%d8%a7%d9%86%d8%af%d8%a7%d8%b2-%da%a9%d8%b1%d8%af%d9%86%d8%b4-%d9%88-%d9%86%da%a9%d8%a7%d8%aa-%d9%85%d9%87%d9%85-%d8%ae%d8%a7%d9%86%d9%87-%d8%af%d8%a7%d8%b1%db%8c
شما انتقال دادین؟؟علتش تزریق آمپوله ینی؟دکتر من گف باید خونریزی کامل اتفاق بیفته...

اره به من گفت گاهی پیش میاد من میکرولین تزریق نکردم‌ داروهای انتقال رو که قطع کردم( به خاطر اندومترم نازک شد سیکل انتقالم منفی شد) بعد یک هفته ده روز پرویود شدم در حد یک ساعت بود پریودیم .

بچه ها من دیروز انتقال داشتم پیش نصر برای بار دوم دیگه جنین ندارم  دعام کنید قبلا هم یه بار ان ...

انشالله جواب میگیری عزیزم ❤️خود نصر انتقال داد برات؟؟؟ 

من انقدر خستم که حوصله بحث ندارم هرچی شما میفرمایید درسته 🌺
چی شده گلم هفته چندم هستی داروهات چیا هستن کامل؟؟ دوزشون هم بگو نگران نباش عزیزم میدونم خیلی لکه بی ...

سلام عزیزم 

من هشت هفته و یک روز به تاریخ پریودی هستم . داروهام 

انوکسان روزی یکی

آسپرین روزی یکی

سیکلوژست روزی دوتا

آمپول پروژسترون روزی یکی

دوفاستون روزی دوتا

هیدروکسی کلروکین روزی دوتا

استرادیول روزی ۴ تا

لووتیروکسین روزی یکی

یدوفولیک

امگا۳

ویتامین دی

از هفته پنجم لکه بینی شروع شد اولش کم بود بعد زیاد شد و هفته هفتم خونریزی شدید داشتم . الان هم لکه بینی هست یکم زیاد میشه دوباره کم میشه . کلا مرخصی گرفتم و استراحت مطلقم بخاطر لکه بینی . اصلا خسته شدم از استرسش

خب خداروشکر الان لک بینی شده قطع میشه ببین خیلیا اینجا بودن دکتراشون گفتن قطع کن جفتشو که انجام دادن ...

فردا نوبت سونو دارم که از اخرین سونویی که کردم دو هفته میگذره . دکتر گفت یه سونو برو ببینیم وضعیت چطوره . با اون همه استرس بعد از چندین انتقال باردار شدم حالا هم اینه وضعیت ‌. خدا خودش حفظش کنه برام خیلی نگرانم کرده