2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045243 بازدید | 684441 پست
عزیزم میشه بگید شما با دکتر نصر از مطب شروع کردید؟ و چقدر طول کشید وارد پروسه میکرو بشید؟

عزیزم من رفتم مام و فقط یه بار ویزیت کردن من رو روز ۱۱ پریودی بودم کیست داشتم بهم گفتن از دوتا پریود بعدی داروهات رو شروع که الان شروع کردم روز نه پریودی هم میرم سونو برای دیدن تخمک ها 

اگه کیست نداشتم همون ماه وارد سیکل میشدم 

من انقدر خستم که حوصله بحث ندارم هرچی شما میفرمایید درسته 🌺

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم من رفتم مام و فقط یه بار ویزیت کردن من رو روز ۱۱ پریودی بودم کیست داشتم بهم گفت ...

چطور متوجه شد شما باید به این سرعت میکرو بشید و ازتون مدارکی نخواست؟

مثلا آزمایش یا عکس رنگی؟

من اگر مدارک کلینیک قبلیم رو بیارم دیگه مثل شما سریع میفرسته تو سیکل؟

راستی آزمایش اسپرم یا ذخیره تخمدان ما برای سال ۹۶ هست!

چطور متوجه شد شما باید به این سرعت میکرو بشید و ازتون مدارکی نخواست؟ مثلا آزمایش یا عکس رنگی؟ من ا ...

عذر میخوام من یادم رفت بگم همه چی با خودم برده بودم عکس رنگی ازمایشا هورمونی همه چی کامل بود جر ازمایش ایدز و اینا که مهم نبود تازگی دادم میبرم با خودم 

ازمایشام همه تازه بود نمیدونم تا چقدر از ازمایش بگذره قبول میکنن 

ازمایش ذخیره اینام بود که دکتر گفت من به سونو اعتماد میکنم که ذخیرت رو نشون میده 

ازمایشا شوهرمم کامل بود و تازه 

من انقدر خستم که حوصله بحث ندارم هرچی شما میفرمایید درسته 🌺
عزیزم نظر لطفتونه😍😍😍 آره گلم الانم گاهی انجام میده  البته مامان هم خیلی کمک می‌کرد، و هنوزم ...

اره میفهمم چی میگی عزیزم منم ازهمین میگم یادبگیره والله سری قبل همه کارامومادرم کردچقدرشرمنده اشم خیلی امیدداشت

خیلی حالم بده😞سینه ام سنگینه، تو رو خدا برا ارامشم دعا کن🙏🏻🙏🏻🙏🏻

چشم عزیزم قربونت برم اروم باش خداخودش کمکت میکنه بس حرص خوردی اینجورشدی منم اینطوری میشم. 

اللهم صل علی محمدوال محمدوعجل فرجهم

ستاره جان بهتری عزیزم؟ ببین من یه چیزی رو فهمیدم که فقط باید خدا برای ما بخواد و بس اصلا نگران هیچ ...

از دیشب کلا زیر شکم درد خفیف داره و خیلی بی حالم...

توکل به خدا برام دعا کنید اروم شم🙏🏻🙏🏻