2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045155 بازدید | 684431 پست
گلم ببخش که هی مزاحمت میشم بی زحمت اگه میشه بپرسین البته واقعا معذرت میخوام تو دردسر انداختمتون

سلام عزیزم بفرماییداینم آدرس داروخونه.تقاطع ۱۷شهریور و طالقانی نبش میدان.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

میشه بگین مشکلتون چی بود و کدوم مرکز رفتین؟چقدر هزینه شد

اره حتما

من پي سي او داشتم

همسرمم مورفو تحرك پايين داشت

لينك هاي پايين با جزييات روند درمانمو نوشتم اگر دوست داشتي نگاه كن.

https://www.ninisite.com/discussion/topic/4554078/بچه-ها-کی-این-ماه-قراره-iui-کنه-بیاید-با-هم-باشیم?page=4

و اونچه كه با ماه هاي قبل فرق داشت تنظيم شدن تيروييدم بود، دارو خوردن همسرم و اينكه اين سه ماهي كه همسرم دارو خورد منم سفت و سخت ورزش كردم.

هزينه هم مركز ابن سينا بدون بيمه اي يو ايم حدود يك و هفتصد شد.

خیلی حالم بده😞سینه ام سنگینه، تو رو خدا برا ارامشم دعا کن🙏🏻🙏🏻🙏🏻

عزیزم صلوات بفرست نی نی محکمه نگران نباش حرص و جوش نخور بچه تو بزرگسالی  فشارخون میگیره

خدایا شکرت
دکتر منم مشتاقه پریود بشم ازمایشمو میدم واگه مشکلی نباشه انشاالله اول ابان شروع سیکلمه انشاالله هردو ...

عزیزم من آزمایش رو دادم یکم قندم بالا بود اکی بشه پری مهرماه میرم برای شروع سیکل اگه خدابخواد🙏🤗🤗🤗

مادر شدنم آرزوست  🤰🤰⁦👩‍👦‍👦⁩🙏🙏میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستید 🙏🙏دعام کنید 🥹

سلام خانما من برا تعیین جنسیت اگه خدا بخواد شنبه انتقال دارم کسی بوده که روز نوزده سیکل انتقال داده ...

سلام عزیزم ضخامت آندو روز انتقال باید بین ۸ تا ۱۲ باشه که بشه گفت خوبه...برا شمام خداروشکر خوبه

من هفته دیگه انتقال دارم که میشه ۲۵ سیکلم و از هرکس پرسیدم گفتن اصلا مهم نیست چه روزی از سیکلت انتقال بدی مهم اینه ضخامت آندومترت مناسب باشه،،،خیلیا مث ما هستن مثلا زینبی بابا روز ۲۱ سیکلش انتقال دادن و خداروشکر باردار شد

نگران نباش انشاالله به حق فاطمه زهرا انتقال خوبی داشته باشی و با جواب مثبتت خوشحالمون کنی🙏😊

بچه ها من دیروز انتقال داشتم پیش نصر برای بار دوم دیگه جنین ندارم 

دعام کنید قبلا هم یه بار انجام دادم صارم‌منفی شد

چکار کنم درصد شانسم بیشتر بشه

مامانم رفت😔🖤 و من موندم و خاطره هاش🥀دوست داشتی یه صلوات برای مامانم بفرست🙏
سلام عزيزم ضخامت آندومتر بايد چند باشه واسه انتقال، حداکثر و حداقلشو ميگي؟ مرسي

سلام عزیزم، حدودا بین 8 تا 12 ولی گاهی نظر دکترا فرق داره 

مثلا نصر با 6.4 هم انتقال موفق داشته، یا با 13 هم دیدم انتقال موفق بوده

سلام زینبی جون من ۱۰روز بعد از تزریق میکرولین پریود شدم و خونریزی در حد لکه بینی هست و خیلی تیره و ج ...

سلام عزیزم اگر میتونی سونو برو اگر گفت ضخامت آندومتر نازک شده یعنی روز اول بوده و دو روز بعدش میتونی شروع کنی 

سلام خانما من برا تعیین جنسیت اگه خدا بخواد شنبه انتقال دارم کسی بوده که روز نوزده سیکل انتقال داده ...

عزیزم به سلامتی ...ایشالا مامان میشی ...میتونم بپرسم کجا انجام دادی؟چند تا جنین داشتی؟دکترت کی بود؟؟؟؟

خخخ اره دیگه میخوام حساب کاردستش بیادازالان, اره راست میگی ها خخ یادم نبود دنیا اومدن بچه اونم بایدب ...

عزیزم نظر لطفتونه😍😍😍 آره گلم الانم گاهی انجام میده 

البته مامان هم خیلی کمک می‌کرد، و هنوزم خیلی کمک دستم هستن 

تو بارداری هم تا وقتی ویار داشتم خودم اصلا نمیتونستم چیزی درست کنم همش سرم دستم بود یا مادرم غذا درست میکرد یا همسرم، خدا خیرشون بده