2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045157 بازدید | 684431 پست
هماتوم شما اندازه اش چقدر بود ؟

یه بار ۴۰ بعد شد ۶۰ بعد شد ۷۰ 

ایشالا که جذب بشه فقط نزار یبوست بشی 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ميشه لطفا به اين سوالم حواب بدين  من اولين باره مي خوام وارد سيكل آي وي اف بشم  دكتر گفت ...

عزیزم روز اول تا سوم میتونی بری میخواد سونو واژینال کنه که بهت دارو بده 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
سلام مامان لیانا بخدا هربار میام نی نی سایت میبینم نزدیک اخراشی اشک تو چشمام پر میشه حداروشکر واقعا ...

سلام عزیز دلم😘 

قربونت بشم گلم همیشه به یادتم  

ایشالا خودت شدی مامان تارا ولی  الان خبر نداری 

منویادته هیچ علائمی نداشتم هیچی فقط ترشح زیاد داشتم که گفتم پریود میشم که مثبت شد 

ایشالا چند روز دیگه واست شادی کنیم با یه بتای خوب عزیزم

من از لک بینی گذشته بود خونریزی داشتم  نه اصلا دیگه به من نداد هر وقتم گفتم گفت نمیخواد  ...

منم یکبار خونریزی شدید داشتم با گریه رفتم بیمارستان و سونو که گفت بخاطر هماتومه . ۰/۲۵ سی سی زده و ده درصد ساک بارداری و ابعادش هم ۴.۵×۹.۵×۱۲.۵ میلیمتر زده . از اون روز هم لکه بینیم قطع نمیشه . امروز رفتم پیش یه پزشکی فلوشیپش رو از ابن سینا گرفته بود گفت باید انوکسا و آسپرین رو قطع کنی موقت  . شرایط اومدن به تهران رو ندارم ابن سینا هم جواب نمیده میگه حضوری باید بیای 

سردرگم شدم نمیدونم چیکار کنم

خیلی حالم بده😞سینه ام سنگینه، تو رو خدا برا ارامشم دعا کن🙏🏻🙏🏻🙏🏻

دیوونه 

اره دفع شده 🤔🤔

یه سوره یاسین پلی کن گوش کن دلت اروم شه

ان شالله که جای فسقلی هات سفت و سخته

خواهش 
خیلی حالم بده😞سینه ام سنگینه، تو رو خدا برا ارامشم دعا کن🙏🏻🙏🏻🙏🏻

ببین به هیچی فکر نکن. نذار این روزای خوبتو هیچ کسو هیچ چیز خراب کنه. به نی نی فکر کن و به اینکه یه روز بغلش میکنی. اگه خدا بخواد با همه ناراحتی و عصبانیتت بارداری، اگه اونم نخواد نمیشه. حتی اگه تو ارامش مطلق بودی. داروهاتو قطع نکن به خدا توکل کن و بدون تو هر اتفاقی تو زندگی یه خیریتی هست اگه خودتو بسپاری دست خدا. فکرای بد رو از خودت دور کن و اروم باش عزیزم

بهار جون من پانکچر دومم به فاصله ی دو هفته دوبار پریود شدم دیگه بخاطر داروها هورمونا بهم میریزه طبیع ...

که اینطور مرسییی عزیزدلمم😘😘

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
امکانش کمه عزیزم ولی چون سیستم بدن بهم میریزه ممکنه منم زمان پانکچرقبل موعدپریودشدم بااینکه انتقال د ...

آها مرسی عزیزدلم اوندفعه چون فرش انتقال دادم فرق داشت 

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
واسه این دفعه کارخاصی کردی منظورم سرکلاژایناست

نه گلم خداروشکر طول سیروکس خوب بود 

ایشالا خودتم این بار یه بارداری سالم رو تجربه کنی 

منم یکبار خونریزی شدید داشتم با گریه رفتم بیمارستان و سونو که گفت بخاطر هماتومه . ۰/۲۵ سی سی زده و د ...

خب خداروشکر الان لک بینی شده قطع میشه ببین خیلیا اینجا بودن دکتراشون گفتن قطع کن جفتشو که انجام دادن و الان نی نی شون سالم بغلشونه 

فقط عروس کوچولو بود که قطع نکرد اونم خداروشکر پسرش رو سالم بغل کرد 

ولی بیشتریا جفتش رو قطع کردن میخوای قطع کن تا ۱۰ روز بعد مجدد سونو بده اگه از بین رفته بود زیر نظر دکتر باز شروع کن 

بعدش چی شد ؟ 

واسه من دوقلو بود به علت جفت پایین و چسبیدن جفت به رحم زایمان زودرس کردم و از دستشون دادم هماتوم هم همیشه تو سونو هام بود