2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045157 بازدید | 684431 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

همون پس مقصود زرنگ کردن همسره، میکرو بهانه است🤭🤭🤭👏👏👏 اون که باید یاد بگیره بعد از تولد نی نی ...

سلام عزيزم

ضخامت آندومتر بايد چند باشه واسه انتقال، حداکثر و حداقلشو ميگي؟

مرسي

نه گلم هر موقع راحتی بگو بزنه  من خودم شبها راحت بودم

سلام زینبی جون من ۱۰روز بعد از تزریق میکرولین پریود شدم و خونریزی در حد لکه بینی هست و خیلی تیره و جریان نداشت اصلا امروز ...دکترم گفته روز ۳پریود  استرادیول بخورم و جنین فریز قراره انتقال بدم..حالا سوالم اینه این آمپول باعث شده؟؟و من تکلیفم چیه؟اگه فردا هم جریان نداشته باشه و قطع بشه من باید پریودی حساب کنم اینو یا نه؟

من مام میرم عزیزم دکتر نصر اولین باره دارم انجام میدم 

انشالا که همین اول بار نتیجه بگیرید عزیزم 

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
آلیسوم جانم سلام  انتقالت منفی شد؟ میدونی باید مثبت فکر کرد مثبت حرف زد مثبت رفتار کرد تا کائ ...

سلام عزیزم خیلی از نوشته هات انرژی گرفتم امیدوارم که بهترینها برات اتفاق بیوفته منم دقیقا مثل شما فکر میکنم و گفتم بیام اینجا از تجربه خودم بگم که همه خانم‌هایی که با یکی دوبار انتقال نا امید میشن بدونن باید پشتکار داشت و ناامید نشد تا به خواستشون برسن. فکر کنم از بین شماها شاید درصد کمیتون سختی‌هایی که من کشیدم رو تجربه کرده باشه. من تجربه سقط، کورتاژ، لاپارسکوپی، ۴ بار پانکچر و ۸ تا انتقال منفی دارم و الان هم ۷ روزه که باز انتقال دادم و ۶ ساله که درگیر هستم درسته یه روزایی خسته میشم و دلم می گیره اما باز با امید بلند میشم و از نو شروع می کنم تا به خواستم برسم. این راهی که ما توش هستیم سختی و استرس و هزینه زیاد داره اما عوضش من مطمئنم که آخرش برای تک تکمون پر از خوشحالیه. یکی زود یکی دیرتر اما در نهایت با امید و پشتکار به هدفمون میرسیم و اگه تا به الان نرسیدیم هنوز وقتش نشده. امیدوارم که خدا برای همگیمون بهترینها رو توی وقت قشنگی مقدر کرده باشه 🙏🏼🙏🏼🙏🏼

سلام عزیزم خیلی از نوشته هات انرژی گرفتم امیدوارم که بهترینها برات اتفاق بیوفته منم دقیقا مثل شما فک ...

سلام ترلا جانم

الهی قربون دلت برم که اینقدر سختی کشیدی دیروز با پدرشوهرم رو پشت بوم بودم داشتم میگفتم بابا نمیدونم این همه دعاهای خیر پشت سرم کجا رفتن

گفت یک پدری چندتا بچه داشت شب به شب که میومد خونه برای همشون شکلات میخرید خم میشد یکی یکی بهشون میداد و هرکی سهمشو میگرفت میرفت کنار ، اما وقتی به یکی از بچه هاش که خیلی دوست داشت میرسید هی شکلات رو میاورد نزدیک تا اون بچه میومد بگیره شکلات رو تو دستش غیب میکرد و اون بچه هی بالا پایین میپرید تا اون شکلات رو بگیره . چون اون بچه رو خیلی دوست داشت ، دلش میخواست بیشتر باهاش وقت بگذرونه .....

نمیدونم ایشون از این دید به قضیه نگاه میکرد

آره دقیقا حرفت درسته تو این راه باید تلاش کرد و نا امید نشد از ته دلم میخوام این بار نتیجه بگیری ...

سلام ترلا جانم الهی قربون دلت برم که اینقدر سختی کشیدی دیروز با پدرشوهرم رو پشت بوم بودم داشتم میگف ...

چقدر قشنگ توضیح دادن دقیقا همینه

مرسی عزیز دلم الهی که شما هم به زودی زود به مراد دلت برسی و ما هم در خوشحالیت شریک بشیم 😍😍😍

نه نوشین جون فقط ساک دیده شد...برام دعا کن

منم سونو اول که رفتم پنج هفته و سه روز بودم که فقط ساک دیده شد دکترم گفت سونو گرافی نباید دلت رو خالی میکرده اصلا اجازه نداشته بهت توصیح اضافه بده و اعصابتو بهم بریزه

ایشالا میری هم فرشته کوچولوت رو میبینی هم قلب خوشگلشو فقط رفتی نذار صدای قلب رو برات بذاره حتما تاکید کن که برات نذاره.

راستی گفتی کی سونو داری؟