2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045232 بازدید | 684439 پست
دکترای که اونجا هستن فرقی ندارن درسته همشون خوبن یا اینکه باید تحت نظر کسی باشی؟ یکی از دوستام میگفت ...

من مرکز امید میرم، دکتر پویان اورولوژیست اونجاست و خیلی ازش تعریف میکنند.

خودم هم راضی هستم.

بقیه مراکز مثل ابن سینا و مام و ..هم دوستان راضی هستند امیدوارم تحت نظر یک پزشک حاذق درمان رو شروع کنید.

من مرکز امید میرم، دکتر پویان اورولوژیست اونجاست و خیلی ازش تعریف میکنند. خودم هم راضی هستم. بقیه ...

ممنونم از راهنماییت بهم دکتر محمدبیگی رو معرفی کردند که خوبه و وارده گفتند مرکز ابن سینا کار میکنه و آدرسشم میدان ونکه دیگه نمیدونم کارش خوبه یا نه خیلی سردرگمم هم وقت کم داریم هم راه دور و هزینه های بالا نگرانم که نتیجه نگیریم و اصلا دکترای تهران و نمیشناسم راستی نمیدونید چقد هزینه داره ivf؟

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنونم از راهنماییت بهم دکتر محمدبیگی رو معرفی کردند که خوبه و وارده گفتند مرکز ابن سینا کار میکنه و ...

با توجه به مشکلاتتون با دارو و سونو و .. از ۱۰- ۱۲ شروع میشه به بالا 

ان شاء الله خیر باشه و موفق میشید🤲

با توجه به مشکلاتتون با دارو و سونو و .. از ۱۰- ۱۲ شروع میشه به بالا  ان شاء الله خیر باشه و م ...

ممنون عزیزم ایشالا خودتونم موفق باشید و زودی نتیجه بگیرید تو دولتی 10 تا 12 به بالا درسته؟ 

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
ممنون عزیزم ایشالا خودتونم موفق باشید و زودی نتیجه بگیرید تو دولتی 10 تا 12 به بالا درسته؟ 

نه تو خصوصی اینقدر میشه دولتی ظاهرا خییلی کمتره....

اگه دولتی میری بیمارستان شریعتی دکتر اقاحسینی و آل یاسین خیلی خوبند.

نه تو خصوصی اینقدر میشه دولتی ظاهرا خییلی کمتره.... اگه دولتی میری بیمارستان شریعتی دکتر اقاحسینی و ...

خیلی ممنون عزیزم لطف کردی 

دکترای که اونجا هستن فرقی ندارن درسته همشون خوبن یا اینکه باید تحت نظر کسی باشی؟ یکی از دوستام میگفت ...

من ابن سینا نمیرم اسم هارو نمیدونم عزیزم اما جای خوبیه یکم تحقیق کن بهترین دکترش رو پیدا کن

از دوستانی که میرن بپرس

من انقدر خستم که حوصله بحث ندارم هرچی شما میفرمایید درسته 🌺
شما خودتون کجا میرید؟ تا حالا ivf انجام دادید؟ دکترتون کیه؟

من مام میرم عزیزم دکتر نصر اولین باره دارم انجام میدم 

من انقدر خستم که حوصله بحث ندارم هرچی شما میفرمایید درسته 🌺
اره دوتا.اخه قبلا بهتر جواب میداد بدنم به دارو.حالا اینسری با اینهمه امپول فقط دوتا گرفتن.بقیش فایده ...

به هر حال سن که بالاتر میره روش اثر میذاره. ایشالله دو تا جنین عالی برات تشکیل میشه   

خواهش ميكنم عزيزم ، نگران نباش اصلا مطمئنم كه وزن ني ني ات خوبه ، بله عزيزم ني ني ام پسر هست ، دوست ...

ای جانم عزیزم ایشالا ایشالا 

انشاالله همیشه کنار بچه هات و خانواده شاد باشین 

مررررررررسی عزیز دلم 😘😘😘😘

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷