2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045234 بازدید | 684439 پست
برا همسرم تعداد زیر یک میلیون بود دیگه برای رویان فرقی نمیکنه دویست هزار باشه یا نهصد تا. برای همین ...

آره درسته ،ولی همسر من یه بار موفو شده بود یک ،هرچی فکر میکنم یادم نمیاد علتش چی بود

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
والا بخدا این همه آدمو اسیر خودش کرده پدرشوهرم فهمیده باردارم ، رفته در عرض یک روز یک خواب رو خالی ک ...

😭😭😭😭😭یاد مادرم افتادم ومادر شوهرم 

الهی بروووودی دلشونو شاد کنیی بحق حضرت زهرا

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببین منظورم اینه رابطه باعث پایین اومدن دی اف آی میشه که خوبه ،آخه درصد دی اف آی باید پایین باشه ،وی ...

اع جدی? من بد برداشت کرده بودم پس اگرخوب باشه حله دیگه. 😉

ببخشیدمیگم شماچه داروهایی زدی طول درمان؟ چندتا؟ من 36واحدسینال میزدم وhmg وستروتاید بعدانتقالم انوکساوپروزسترون امپول وشیافش

منم روز دوم فکر کنم این آمپول رو زدم بعد روز ۵ سونو شدم و از روز ۷ برام گونال شروع کرد.۶ عدد هم گونا ...

سلام عزیزم ببخشید شما چند واحد گونگال زدی؟ چندتا؟ منم ذخیرم کمه سری قبل سینال زدم اینبارمیخوام گونال پیداکنم بزنم چندتاتخمک داشتی؟ من5تا ویک جنین

پایین ناف و بالاش نزنین...شکمتونو توی دستتون جمع کنین و اون موقع تزریق کنین و وقتی تموم شد و سوزن رو ...

منم تایادم میادبازقراره بعدانتقال اینوبزنم وای حالم بدمیشه. اونموقع هم مادرم زدواسم چون من نتونستم نرفت

اره میخورم حتما فک کنم یه ماه و نیم دیگه انتقالم باشه

عزیزم مبارکه انشاالله کلی جنین با کیفیت تشکیل بشه 

چند تا تخمک گرفتن ؟

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
من مشکل ایمنی و انعقادی هر دو رو دارم

اخ اخ دقیقا منم همونهارودارم والانم ازمایشات تکمیلی نوشتن دیروز چون گرون بودش هنوزنرفتم بدم گفتم میدم بعدا. میگن اینجوری مابایدتااخرعمر روزی1اسپرین بخوریم کلا

سلام عزیزم ببخشید شما چند واحد گونگال زدی؟ چندتا؟ منم ذخیرم کمه سری قبل سینال زدم اینبارمیخوام گونال ...

من ۶ تا گونال زدم با یک عدد النوا.تو سونو ۸ تا فولیکول داشتم که پنج تا تخمک شد و دوتا جنین

ولی پاسخ بدن به النوا و گونال تو افراد مختلف فرق داره.بدن من پاسخ خوبی نداشت.اینجا خانمهایی با ذخیره من ۱۲-۱۳ تا تخمک داشتن

اع جدی? من بد برداشت کرده بودم پس اگرخوب باشه حله دیگه. 😉 ببخشیدمیگم شماچه داروهایی زدی طول درمان؟ ...

من تعداد آمپولهام یادم نیست ولی میدونم بار اول زیاد زدم ،دفعه اول سینال و گونال و منوپیور ،و ارگالترون ،بعد از انتقال هم فقط پروژسترون داشتم ،ولی پانکچر دوم پرگووریس و پیورگان و ستروتاید ،اسم آمپول آزاد سازی یادم نیست عزیزم

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
من ۶ تا گونال زدم با یک عدد النوا.تو سونو ۸ تا فولیکول داشتم که پنج تا تخمک شد و دوتا جنین ولی پاسخ ...

اع منم دقیقا این وضعی بودم8تافولی داشتم5تاتخمک ویک جنین. 

النوا چیه؟ من استفاده نکردم فقط ستروتایدوهاش ام جی بود. 

ببخشیدگلم6تاگونال که زدی دوزشون چندبود؟ 150میزدی؟ 

من تعداد آمپولهام یادم نیست ولی میدونم بار اول زیاد زدم ،دفعه اول سینال و گونال و منوپیور ،و ارگالتر ...

اوه زیادبودن پس من هیچ به اینهاکه گفتی پیورگان اینهااشنایی نداریم فقط دلم میخواد هر کدوم قوی هست بدن برام. 😔

عزیزم چطور یه سه روزه و دوتا بلاست انتقال دادید؟؟  مگه یه نی رو کامل ذوب نمیکنن بعداز بلاست خو ...

من ۱۹ مرداد پانکچر شدم.یه بسته ۳ تایی و یه بسته دوتایی رو ذوب کرده بودن.دیگه نمیدونم چیکار کردن.به هر حال دو بلاست و یه ۳ روزه انتقال دادن.

خدایا شکرت