2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045344 بازدید | 684460 پست
یعنی بازم امپول میده ؟  بمن یدونه النوا داده و گفته سه پریود بزنم پنج بعدش برم سونو دیگه باز کی ...

بله میده 

منم ۳پریود زدم فکر کنم ۸ سیکل رفتم سونو فولیکول هارو با سونو دید بعدش ۶ تا آمپول  یا ۸ تا یادم نیست بهم داد و ۱۴ سیکل هم  پانکچر شدم فکر کنم دوبار دیگه هم باید سونو بشی که روز پانکچر رو بهت بگه  

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
ببین گلم دو نوع داره یکی عضلانی یکی زیر جلدی که اگر نگاه کنی و ببینی سوزنش نازکه میتونی دور نافی بزن ...

عزیزم سرنگی که بهم داده همون سرنگیه که باهاش باید پرژسترون هامو بزنم پس اینو هم احتمالا عضلانی باید زد....مرسی عشقم💋

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

این امپول پروژسترون همین الان داره اذیت می کنه چطور ۱۶ تا دیگه بزنم 😥😥😥

خیلی تزریقش باید اهسته انجام بشه...کمپرس تناوبی گرم و سردو انجام بدین بهتره...یه روز سمت راستو بزن فردا سمت چپ..اینطوریم کمتره...کلا خیلی دردناکه بعد از تزریق

الان روز ۶ هستم.و ۶ ساعت دیگه وارد روز ۷ میشم.۲۹ رو زده روز آزمایش.دو تا بلاست و یه ۳ روزه انتقال دا ...

عزیزم چطور یه سه روزه و دوتا بلاست انتقال دادید؟؟ 

مگه یه نی رو کامل ذوب نمیکنن بعداز بلاست خواستید توی دستگاه میزارن؟؟🤔 چون منم بلاست میخوام انتقال بدم برام سوال شد

توی چندروز انتقال داشتید؟؟

خدایا هزاران بار شکرت که طعم مادر بودن رو چشیدم❤.پیج شمع های دلبر دست سازم Royal_candle_@😊
خیلی تزریقش باید اهسته انجام بشه...کمپرس تناوبی گرم و سردو انجام بدین بهتره...یه روز سمت راستو بزن ف ...

بلافاصله بعد تزریق کمپرس سرد یا گرم؟ 

کلا چطور باید کمپرس گذاشت و چه موقع؟

من که قسمت های تزریق گره گره شده چند جاش😓

نه اونی که سرخود واسه همسرتون خریدی رو نده بهش یه بار دیگه هم اسم استراحت بعد از انتقال بیاری با ما ...

باشه چشم عزیزم خخ روچشمام اینبارگفتم دیگه عادی باشم بقول توسری قبل استراحت بودم هیچی نشد خخخ توکل برخدا. ولی گاهی میدم همسرم غذابپزه تنبل خان یادبگیره والا. 😂😂

لطف کردی گل خانوم مرسی. 😘😘😘

عزیزم‌درکت میکنم منم ۶ ساعت با مرکز فاصله داشتم شب راه میفتادیم سر صبح میرسیدیم اونجا شبای زمستون تو ...

انشالله اره عزیزم راست میگی من یادمه شمارو. 

انشالله خدابه هممون نظرکنه ونی نی شماهم سلامت بدنیابیاد

مرسی عزیزم از جوابت یعنی دیگه فقط همین یک آمپوله؟ بمن گفته سوم پریود بزن و بعد پنج روز بعد بیا برای ...

منم روز دوم فکر کنم این آمپول رو زدم بعد روز ۵ سونو شدم و از روز ۷ برام گونال شروع کرد.۶ عدد هم گونال زدم .نتیجه برای من بد نبود چون خیلی ذخیره خوبی ندارم ولی کلا داروی موثری هستش.

عزیزم هنوز معلوم نیست نتیجه من انتقال دادم و منتظرم

اع چه خوب پس اب سردشستن خوبه؟ میگم زیادبشوره. 😂 وای اره... رابطه زیاد. پس از اونم هست.  فعلا ...

ببین منظورم اینه رابطه باعث پایین اومدن دی اف آی میشه که خوبه ،آخه درصد دی اف آی باید پایین باشه ،ویتامین دی هم خیلی تاثیر داره رو اسپرم فقط مرتب آزمایش بده که یه دفعه سطح ویتامین دی بالانره

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
سلام عزیز دلم ممنون که به فکرم هستی  من پنج شنبه هفته پیش ، روز اول از هفته هفتم رفتم سونو فقط ...

نوشین جان الان آمپول ها رو قطع کردی یا منتظره سونوی بعدی هستی؟ 

عزیزم منم خوبم و منتظره چهارشنبه ام که برم آزمایش به امید خدا