2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045336 بازدید | 684459 پست
عزیزم درمانی که همه پزشک ها قبولش دارن سرما درمانی هست ،یعنی شستشوی مرتب بیضه ها با آب سرد ،هر ۲یا ۳ ...

اع چه خوب پس اب سردشستن خوبه؟ میگم زیادبشوره. 😂

وای اره... رابطه زیاد. پس از اونم هست. 

فعلافقط فرتیل سان ام میخوره, قراره فرتیل اید وکانت بوست وd3و ویتامین ی هم بدم واسش. 

نه عزيزم ناشتايي لازم نداره .

سلام دکتر به من اسپرین داده من مینورم وگفت جفتت پایین وفشارم ماه اول ۱۳ والان۱۵ بارداری ۱۲ روی ۷ هست به نظر شما اسپرین برای چیه؟لازمه خوردنش راستی میشه بگی شما چه ویتامین وداروهایی دکتر بهت داده؟وجفت شما قدامی یا خلفی؟ممنونم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دارچین جان اولین روز از هفته هفتم رفتم سونو فقط یک ساک کوچیک بود فاقد پل جنینی و کیسه زرد  ...

عزیز دلم خیلی زوده برای اینهمه ناامیدی. هر چند شرایط هم آدمو تحت تاثیر قرار میده اما هنوز کلی کار هست برای انجام که هر کدومش ممکنه نتیجه بده. نگران نباش دختر خوب، همین که دفعه اول اون جنین تونست بشینه به رحم خیلی عالیه، ایشالله انتقال بعدی بقیه کارها رو هم خودش انجام میده. به بچه هات ایمان داشته باش 😍😍👼🏻👼🏻

ای جانم چه پدربزرگ پرازذوقی. 😍😍😍من کلاپدرشوهرندارم مادرشوهرم که هیچ. 😑😑 انشالله این طول باردار ...

آره خیلی کلا خوش ذوقه اما فعلا که قسمت نشده نوه اش رو بغل کنه 

خدا ایشالا پدر و مادرت رو برات نگه داره پدرشوهرت هم بیامرزه

آره خیلی کلا خوش ذوقه اما فعلا که قسمت نشده نوه اش رو بغل کنه  خدا ایشالا پدر و مادرت رو برات ...

انشالله به سلامتی بیاد تو بغلت عزیزم 

🌺من سر بارداریم تا ۳ ماهگیم به هیچکی هیچی نگفتم میترسیدم ناامید بشیم کلا بهتره دیر بگید به همه 

فکرای منفی رو از خودت دور کن ❤️❤️

من انقدر خستم که حوصله بحث ندارم هرچی شما میفرمایید درسته 🌺
انشالله به سلامتی بیاد تو بغلت عزیزم  🌺من سر بارداریم تا ۳ ماهگیم به هیچکی هیچی نگفتم میترسید ...

آره دفعه دیگه تا غربال گری اول فقط به مامان و بابام میگم چون واقعا گناه دارن اذیت شدن همه

آره دفعه دیگه تا غربال گری اول فقط به مامان و بابام میگم چون واقعا گناه دارن اذیت شدن همه

حتی به اونام نگو به نظرم در صورتی بگو‌که خیلی کنارت باشن تابلو باشه 

انشالله هر چی خیره برات پیش بیاد 

من انقدر خستم که حوصله بحث ندارم هرچی شما میفرمایید درسته 🌺
نه گلم برای مثبت شدن بهتر نیست برای جلوگیری از انعقاد خون در عروق عمقی پا تجویز میشه شما چند تا است ...

بهم چهارتا داد اینقدر اصرار کردم کرد ۳تا

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
عکس بنداز خیالت راحت شه یکم سخته اما واقعا لازمه  دلم میخواست یکم رژیم بگیرم لاغرتر شم ام ...

آره مجبورم 

منم باید رژیم بگیر تا انتقال اگه بتونم اراده داشته باشم حداقل برم‌پیاده روی

آره خودم میزدم فقط روز آخر پنج تا باید بازو‌میزدم باهم رفتم تزریقات

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏

سلام خانما لطفا راجع به ایمونولوژی کسی چیزی میدونه؟ ی دکتر قبل ای یو ای با معاینه گفت یکم التهاب داری..

پسر قشنگم هدیه زیبای خدا چقدر دلم میخواست تو امضائ نی نی سایت بنویسم منم مادر شدم   همیشه با خودم میگفتم یعنی میشه؟ حالاشده و من شکرگذار خالقم هستم تو فرشته ای هستی که 3خرداد 1400وقتی ساعت 3بعدظهر بی بی چک گذاشتم فهمیدم مادر شدم و من ایمان دارم بهترین انسان خواهی بود آرزو میکنم همه ی اونای که دلشون بچه میخواد این حسو بچشن ،  گل بهشتی،   من اومدنت مبارکمون باشه خدایاشکرت.دکتر من رضا نصر بود با ای وی اف باردار شدم 
ای وای عزیزم الهی مواظب خودت باش زیاد, دوغ وسفیده تخم مرغ زیادبخور.  خخخ پس بااین حساب یکبارهم ...

والا به نظر خودم‌لاغر نیستم قدم‌۱۷۰ وزنم‌۶۰

ولی اونا میگفتن لاغری

من میخوام فریز کنم چون سقط مکرر هستم قبلش باید یه مدت دارو‌ مصرف کنم