2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045271 بازدید | 684444 پست
انشالله تا هفته ۹خدا معجزه کنه دل خودتو خونوادهاتون شاد بشه🙏ولی عزیزم از من به تو نصیحت دنبال درمان ...

قربونت برم عزیز دلم مرسی از دعای قشنگت

کسی جز مامان و بابام خبر ندارن میکرو کردیم فکر میکنن طبیعی باردار شدم

جالبه میگن غصه نخور لگر جای اون بنده خدایی بودی که میره یک خلوار هزینه میکنه روزی چندتا آمپول میزنه و جنین انتقال میده بعد این همه سختی بچه اش از بین بره چیکار میکردی دلت رو ببر پیش اون طفل معصوما...

نمیدونن من خودم یکی از اون بنده های خدام 

خخخ چه مامانی بشی تو دختر. 😂😂😂😍😍😍

والا بخدا این همه آدمو اسیر خودش کرده پدرشوهرم فهمیده باردارم ، رفته در عرض یک روز یک خواب رو خالی کرده تخت و کمد خریده براش گذاشته تو اتاق که مثلا ما میایم اینجا ساک و وسیله دست نگیریم و بچه راحت باشه رفته آهنگر آورده پله ها رو حفاظ زده که در واحد باز میشه بچه یک وقت نره از راه پله بیفته ....

خب درسته الان راه میره میگه گور بابای بچه نشد که نشد میخوای چیکار اما من که میدونم ته دلش چی میگذره

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ماهم راهمون دوربود زیاد من مشهدم عزیزم ولی شنیدم خیلی خوبه انشالله اینبارنتیجه بگیرم اگرنه یامیرم اب ...

انشالله جواب بگیری لازم نشه بری غریبی🙏🙏🙏🙏

مادر شدنم آرزوست  🤰🤰⁦👩‍👦‍👦⁩🙏🙏میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستید 🙏🙏دعام کنید 🥹

قربونت برم عزیز دلم مرسی از دعای قشنگت کسی جز مامان و بابام خبر ندارن میکرو کردیم فکر میکنن طبیعی ب ...

عزیزم ان شالله به خاطر دل مادر وپدرت خدا دلتو شاد کنه 🙏🙏🙏🙏

مادر شدنم آرزوست  🤰🤰⁦👩‍👦‍👦⁩🙏🙏میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستید 🙏🙏دعام کنید 🥹

والا بخدا این همه آدمو اسیر خودش کرده پدرشوهرم فهمیده باردارم ، رفته در عرض یک روز یک خواب رو خالی ک ...

سلام نوشین جان خوبی عزیزم؟ گلم به امید خدا کی باید مجدداً سونو بشی؟ من کلی صفحه نخونده دارم، نتونستم بخونم 

خدایا خیلی ممنونم از معجزه ای که منو لایقش دونستی،منو تا همیشه شرمنده ی خودت کردی خدای مهربونم 😢😢🙏🙏🙏🙏
سلام عزیزم حالت خوبه؟ وای خداروشکر تخمکای خوبی داشتی انشالله همشون جنینهای قوی بشن برات

سلام 

ممنون، والا نه زیاد خوب نیستم شکمم باد کرده و درد دارم

بهم گفتن هایپر نشدی ولی چون لاغری علایمت مثل هایپری ها میشه  احتمالا که شد

ممنون گلم ایشالا که بشه، توکل بخدا

سلام نوشین جان خوبی عزیزم؟ گلم به امید خدا کی باید مجدداً سونو بشی؟ من کلی صفحه نخونده دارم، نتونستم ...

سلام مرضی جان سفید برفی چطوره؟

من پنج شنبه سونو شدم دوباره فقط یک ساک خالی بود اول هفته هفتم بودم گفت ده دوازده روز دیگه بیا سونو

من الان چیکارکنم بنظرت؟ چی بدم بخوره؟ هم شکلش درست نیست هم تعدادکم هم تحرک ندارن. بااین حسابdfiهم با ...

عزیزم درمانی که همه پزشک ها قبولش دارن سرما درمانی هست ،یعنی شستشوی مرتب بیضه ها با آب سرد ،هر ۲یا ۳ ساعت یک بار ،نشستن طولانی مدت هم خوب نیست من یه جایی هم شنیدم که نزدیکی زیاد دی اف آی رو پایین میاره،همسرت چه داروهایی مصرف میکنه؟میگن مصرف نخود هم خیلی خوبه

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
گلم کجا میری برای درمان؟!؟! به همسرم کو کیوتین قرمز با اسپیروژن با اسید فولیک داد گفت تا دوماه قبل ...

عزیزم یعنی الان جنین داری ؟

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
عزیزم این برگه آزمایشمه که پست قبل برات فرستادم

طبق برگه ی ازمایش نرماله اف اس اچ گفتی ۴.۲ هست دیگه..تا به حال پانکچر و انتقال داشتی؟ شاید کیفیت تخمک هات کم هست؟

اون عدد اخر یک وخورده ایی چیه؟ فاکتور ها خوب نیفتاد.

توکل به خدا خیر باشه برات به هرحال🤲🌹

به دنیا بیاد درجا دو تا میخوابونم زیر گوشش تا بازی کردن یادش بره🤣🤣🤣🤣

اره دقیقا🤣🤣

به اقام میگم این وروجکها به دنیا بیان یک فصل خدا نیشگونشون میگیرم به سزای این همه امپول و قرص😁

روزی سه بار هم بهشون یاد میدم بیان شکم و پاهای تو رو هم گاز بگیرند میگه به من چه ربط داره میگم به حساب تموم امپولهایی که میزنی منو😁😁😁