2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045349 بازدید | 684460 پست
واقعاچراپیچ خوردگی داشتی عزیزم؟ من قبل انتقال داشتم دکتراگفتن

انتقال رو نمیدونم ولی قبل پانکچر ب من گفتن نزدیکی بخاطر تخلیه اسپرم _بهتر بود ک نزدیکی نباشه شنیدم یک هفته قبل پانکچر و ی هفته بعد نزدیکی نباشه _

پیچ خوردگی منم بخاطر همون بود

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دارچین جان اولین روز از هفته هفتم رفتم سونو فقط یک ساک کوچیک بود فاقد پل جنینی و کیسه زرد  ...

انشالله تا هفته ۹خدا معجزه کنه دل خودتو خونوادهاتون شاد بشه🙏ولی عزیزم از من به تو نصیحت دنبال درمان میری به هیچ کس نگو اگر شد بعد بگو ذوق کنن اگرم نشد غصه اش فقط خودت میخوری اما امان از وقتی همه بفهمنو منفی بشه غصه ودرد خودت یادت میره کشیدم که میگم تموم غمم وقتی منفی شد غصه مادرم بود خیلی سخته 😔😔😥

مادر شدنم آرزوست  🤰🤰⁦👩‍👦‍👦⁩🙏🙏میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستید 🙏🙏دعام کنید 🥹

دی اف آی ۲۴۰بود ولی چون تعدادش کم بود قابل بررسی نبود ۱۹۰برگشت دادن ولی sperm process,هزینهاش ۹۰ توم ...

چه خوب زیادم گرون نیست من برام ازمایش ژنتیکی ایمنی انعقادی نوشتن 500تومنه هزینه اش

ذخیره شماچنده عزیزم؟؟؟ 😭😭😭منم ذخیرم1/5سری قبل5تاتخمک داشتم ویک جنین  اینبار فقط توکل کردم ب ...

منم ۱.۵ ذخیره ام عزیزم.چی گفتن بهتون؟نگفتن مشکل از تخمک هست یا اسپرم که ۱جنین تشکیل شده

جان منی.....  از این عزیزتر نمیشود........
منم ۱.۵ ذخیره ام عزیزم.چی گفتن بهتون؟نگفتن مشکل از تخمک هست یا اسپرم که ۱جنین تشکیل شده

نه والا هیچی نگفتن بهمون. ولی گفتن1تخمکم هم خراب بوده انگار4تاتخمک خوب داشتم پووف, این ماه dheaگیراوردم یکماهه بخورم

چه خوب زیادم گرون نیست من برام ازمایش ژنتیکی ایمنی انعقادی نوشتن 500تومنه هزینه اش

خوب خیلی بهتره از من بود تویه روز همه آزمایشات ایمنی انعقادی،ژنیتیک،تکمی همه اش باهم شد ۱۷۰۰😬😬قسنگ ابتدای کار جیمو تکوند تازه مال همسرمم همون روز ۷۵۰تومن شد یه روزه باویزیتا شد تقریبا نزدیک سه تمن 😱😱

من الان چیکارکنم بنظرت؟ چی بدم بخوره؟ هم شکلش درست نیست هم تعدادکم هم تحرک ندارن. بااین حسابdfiهم با ...

گلم کجا میری برای درمان؟!؟!

به همسرم کو کیوتین قرمز با اسپیروژن با اسید فولیک داد گفت تا دوماه قبل پانکچر بخوره تقویت بشه بابا من از ۸تخمکی که بار آخر ازم گرفتم سه چهار سال پیش ۷تا جنین داشتم ولی هنوز آرزو به دلم😔😔

سلام عزيزم چيكار كردي  بببيي چك نزدي؟

سلام عزيزم 

خداروشكر منتظره چهارشنبه هستم.نه عزيزم نزدم .من دوتا آمپول hcg داشتم كه باعث ميشه مثبت كاذب نشون بده.كلا هم در طول دوسال انتظار هيچ وقت بي بي نزدم .زيادي صبورم يا شايدم دلم مي خواد دلخوشيم طولاني باشه.يه سره ميرم آزمايش 

شما چي زدي؟ حالت خاصي داري؟

سلام بچها بنطرتون دی اف ای بالا با دارو میاد پایین،،دکتر به شوهرم دارو داد گفت میاد پایین تا دوماه دارو رو بخوره بعددوباره ازمایش بده،،گفت اگه میخایید میتونید برید جنیناتونم انتقال بدید،،بنطرتون اشکال نداره برم واسه انتقال؟با وجود دی اف ای بالا

@زینبی_بابا    

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
نه والا هیچی نگفتن بهمون. ولی گفتن1تخمکم هم خراب بوده انگار4تاتخمک خوب داشتم پووف, این ماه dheaگیراو ...

از کجا گرفتی عزیزم؟ایشالله که خیره 

جان منی.....  از این عزیزتر نمیشود........