2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045352 بازدید | 684460 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام من تازه اومدم تو تاپیک همسرم شکل شدید اسپرم داره و گفتن باید ivf  بشه من شهرستانم و بهم گفتن برم تهران بهتره شما کدوم مرکز و دکتر رو پیشنهاد  میکنید دکترکی پیشش نتیجه گرفتین بهم معرفی کنین خداخیرتون بده راهمم دوره نمیخوام هم هزینه الکی کنم هم وقتم هدر بره بهمون گفتن زودتر اقدام کنیم تا نتیجه بگیریم همسرم هی داره بدتر میشه

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
من رفتم امروز دکتر نصر نبود یه مامایی بود با یه خانوم دکتر جنینامو یکی چهارتایی و یکی سه تایی ف ...

هیدرو چیه عزیزم ؟؟ 

من قبل این که برم نصر عکس رنگی گرفتم رفتم 😓میدونستم یه جا میخوان 

یعنی تو یه انتقال ممکن ۴ تا جنین انتقال بدن برات؟؟؟ منم یکشنبه هفته دیگه نوبت گرفتم واسه سونو پانکچر گفتن تیم نصر میبینه 

من انقدر خستم که حوصله بحث ندارم هرچی شما میفرمایید درسته 🌺
سلام من تازه اومدم تو تاپیک همسرم شکل شدید اسپرم داره و گفتن باید ivf  بشه من شهرستانم و بهم گف ...

دوستان ابن سینا میرن و رویان با مرکز مام همشون خوبن 

من انقدر خستم که حوصله بحث ندارم هرچی شما میفرمایید درسته 🌺

دکترای که اونجا هستن فرقی ندارن درسته همشون خوبن یا اینکه باید تحت نظر کسی باشی؟ یکی از دوستام میگفت ابن سینا برو خواستم مطمن بشم خوبه یا نه ؟ ببخشید اگه زیاد میپسرم من اطلاعاتم کمه میخوام میام سردرگم نشم 

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏

شما خودتون کجا میرید؟ تا حالا ivf انجام دادید؟ دکترتون کیه؟

مرسی عزیزم _دکترم اشرف معینی  مشکلم pcoخفیف _مورفولوژی ۳ درصد_کم تحرکی _ مکملم اووبوست _کیوتن ...

اوابوست چند تا میخوردی منم پلی‌ کیستیکم کیوتنم این بار گرفتم قرمزشو داد اشکال نداره

خدایا میشه به فرشته هام داداش بدی
مکملم اووبوست _کیوتن،_رویال ژلی_مولتی مینرال_امگاپلاس_ ویتامین dو ی هفته درمیون امپول نروبین

رویال ژل من طبیعیشو گرفتم باید ناشتا بخورم گفته باید تو یخدانن‌یخچال باشه یا تو عادیه 

خدایا میشه به فرشته هام داداش بدی
خانم ها پنج شنبه انتقال داشتم برام دعا کنید. چقدر آزمایش کرونا قبل انتقال بهم استرس داد. همش میترسید ...

من هم پنج شنبه انتقال داشتم😊

خیر باشه ان شاء الله 🤲

خداوند هیچ امیدواری رو ناامید نکنه 🤲🤲