2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045444 بازدید | 684467 پست
آره دقیقا، از بس چیزای دیگه نوشتم اینو یادم رفت کامل بنویسم

سلام زینب جان خوبی؟ گل پسرت خوبه؟؟ 

میگم سری قبل یک جنین داشتم با اوضاع شوهرم میگم منم ازمایشdfiبدم؟؟؟عصبی شدم چرا دکترتاالان ننوشتن؟؟ وقتی اینهمه مشکل داریم؟؟ 

مشکل باشه راه چاره اش چیه؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره عزیزم انشالله این ماه تخمک کشی دارم التماس دعا

ان شالله با بهترین تخمک وبعدش بهترین جنین ها ،جنین های که عمرشون به دنیا باشه وآرزوی مادر شدنت برآورده شه خانم بسلامتی .🙏🧿🙏🧿🙏🙏🤗🤗🤗

مادر شدنم آرزوست  🤰🤰⁦👩‍👦‍👦⁩🙏🙏میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستید 🙏🙏دعام کنید 🥹

آخه dfi بالا با تسه کردن تقریبا رفع میشه موفق باشی عزیزم❤️

سلام عزیزم میشه توضیح بدی راجبdfi??من سری قبل از5تاتخمک یک جنین شد هسمرم خیلی ضعیفه تاحالاننوشتن این ازمایشو لازمه بگم بنویسن ماه بعد قبل ازشروع سیکل

به سلامتی عزیزم 😍 😍 😍 😍  آره دکتر خیلی خوبیه تعریفش رو شنیدم الان روزی چند تا استرادیول د ...

به منم واسه انتقال آسپیرین ندادن یعنی اگه مصرف بشه بهتره پس چرا به من ندادن؟

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
اره عزیزم انشالله این ماه تخمک کشی دارم التماس دعا

گلم آمپولات شروع شد سینال اف وهاش ام جی داشتی یا سینال اف خودکاری 🤗😁

ممنون ستاره جان.راستش لک دیدن برام‌مهم نیست.موضوع اینجاست که‌من از انتقال قبلیم خاطره بد دارم.تا روز ...

دقیقامنم عین شماشدم سری قبلم روز10شروع شدلکه بینی باوجوداضافه کردن شیاف امروز14دیگه کاملاپریودشدم

سلام عزیزم میشه توضیح بدی راجبdfi??من سری قبل از5تاتخمک یک جنین شد هسمرم خیلی ضعیفه تاحالاننوشتن این ...

برای همسر منم تاحالا ننوشتن ولی اینبار نوشتن چون اسپرما زیر دوملیون بود گفتن نمیشه بررسی کرد بعد دکتر گفت اگر آزمایش sperm processجنین شناس تایید کنه مشکلی نیست که شکر تایید شد 😁🤗

برای همسر منم تاحالا ننوشتن ولی اینبار نوشتن چون اسپرما زیر دوملیون بود گفتن نمیشه بررسی کرد بعد دکت ...

جدی؟ چه خوب. منم بگم همسرم این ازمایشوبده بخدا ازسری قبل ازبس ترسیدم که الان میگم همه چی اوکی شه بعد. 

هزینه اش چنده؟ 

جدی؟ چه خوب. منم بگم همسرم این ازمایشوبده بخدا ازسری قبل ازبس ترسیدم که الان میگم همه چی اوکی شه بعد ...

دی اف آی ۲۴۰بود ولی چون تعدادش کم بود قابل بررسی نبود ۱۹۰برگشت دادن ولی sperm process,هزینهاش ۹۰ تومن بود دوهفته قبل مرکز ابن سینا 🙏

جدی؟ چه خوب. منم بگم همسرم این ازمایشوبده بخدا ازسری قبل ازبس ترسیدم که الان میگم همه چی اوکی شه بعد ...

اصل مشکل توهم مال همسرته😔😔