2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045353 بازدید | 684462 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستان من توی سیکل انتقال هستم روزی ۴ تا استرادیول دارم شب که میشه حالت تهوع شدیییددد همراه با عرق سرد میاد سراغم 😢😢😢

یعنی یه حالی دارم که فقط خدا میدونه ...

شماها روزی چندتا استرادیول داشتید یا دارید؟؟ حالتون بد نمیشد؟؟؟ 

میگم از فردا روزی سه تا بخورم🤔

خدایا هزاران بار شکرت که طعم مادر بودن رو چشیدم❤.پیج شمع های دلبر دست سازم Royal_candle_@😊
سلام دوستان عزیز اونایی که انتقال انجام دادین قبل از انتقال دکتر بهتون چه داروهایی داد ؟ هر کی میدون ...

استرادیول.  آ اس آ . د۳ گاهی هم پنتوکسی فیلین 

خدایا هزاران بار شکرت که طعم مادر بودن رو چشیدم❤.پیج شمع های دلبر دست سازم Royal_candle_@😊
بله با دکتر نصر انتقال دادم. داروهام استرادیول روزی ۴ تا، آسپیرین روزی ۱، انوکسا ۴۰۰۰ روزی ۱، آمپول ...

شما با روزی چهارتا استرادیول حالتون بد نمیشد؟؟ من تازه خارجیشو میخورم ولی تهوع و عرق سرد شدید دارم طوری که لباسم و سینه هام خیس خیس میشن ...

بعداز انتقال آنوکساپارین اضافه شد یا از اول داشتید؟؟؟ 

سلام دوستان

من هجدهم انتقال داشتم، برای بار سوم.

دو روز قبلش هم پی آر پی شدم. 

سی های قبل دکترم بهم آ.اس.آ میداد.این سری نداد، ممکنه بخاطر این باشه چون پی آر پی شدم؟؟

داروهایی که الان استفاده میکنم: د۳، اسیدفولیک، فرتایل هر دوازده ساعت، استرادیول هر هشت ساعت، پردنیزولون روزی یکی، کیو۱۰ روزی یکی، شیاف سیکلوژست هر دوازده ساعت، ، آمپول پی د کسان از روز سوم یک عدد زیر جلدی.

ممنون میشم راهنمایی کنید.

کار خوبه خُــدا درست کنه  

راستی دو تا انتقال های قبلیم آزمایش میدادم جوابش میشد هشتاد، دو روز بعد تکرار میکردم میشد نیم. یک سری هم شد چهل یا بیست فکر کنم. دو روز بعدش شد نیم.

بنظرتون چرا این اتفاق میوفتاد؟ کسی اینجور بوده؟؟

کار خوبه خُــدا درست کنه  
از ۴ ماه قبل ولی فقط روزی یکی ماه آخر روزی ۳ تا

مرسی ،فقط وقتی سیکلت رو هم شروع کردی ادامه دادی یا اینکه مصرفش رو قطع کردی ؟

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
بله با دکتر نصر انتقال دادم. داروهام استرادیول روزی ۴ تا، آسپیرین روزی ۱، انوکسا ۴۰۰۰ روزی ۱، آمپول ...

انشاالله که جواب مثبتت ممنون گلم از راهنماییت 

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏

من میخوام بهش بگم استرادیولم کمتر کنه چه خبره چهارتا یعنی اینقدر تاثیر داره😳😳

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏