2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045511 بازدید | 684471 پست
فریبا جون برای تشکیل قلب میگن باید استراحت کنیم...شما چیزی میدونین؟ من نمیدونم سرکار برم یا نرم این ...

عزیزم منم شاغلم نمیدونم برای مراحل ivfچقدر ره مرخصی نیاز دارم

میشه بگید تا قبل از انتقال چندبار ازمایش و سونو داشتید

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فریبا جون برای تشکیل قلب میگن باید استراحت کنیم...شما چیزی میدونین؟ من نمیدونم سرکار برم یا نرم این ...

عزیزم چه بامزه. از رو بی بی چک چه جوری جنسیت مشخص میشه؟ جالب شد و وسوسه انگیز

شما کي بي بي چکت پرررنگ شد؟

ميشه براي برکت کار همسرم که تازه راه انداخته ي دونه قل هوالله بخوني خاهري؟؟؟......... براي حاجت قلبم هم صلوات بفرست ممنونم خاهر خوبم 😍😘  
نه دفعه قبل معمولی بود, اونسری فقط ویتامینه هاداشتم شروع سیکلم سینال اف وستروتایدوهاش ام جی و... بعد ...

اینبار اگر تونستی گونال پیدا کن ،بهتره

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
هر روز اندازه ی سال برام میگذره اخر شب میگم خدایا شکرت امروز هم به خوشی تموم شد من این هماتوم لعنتی ...

میفهمم چی میگی عزیزم، منم بعضی وقتا میزنه سرم میگم برم یه سونو بدم ببینم جوجم تو چه وضعیتیه ولی میترسم ضرر داشته باشه

انشاالله برای هممون بخیر بگذره

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
سلام ممنون عزیزم⚘⚘...بله دیروز انجام دادم‌‌ ان شاء الله🤲🤲 چشم کنسل میکنم به بهانه ایی...خدا کنه ...

ستاره میدونستم دیروز انتقال داری، کلی یادت بودم،ریا نباشه برات یه تسبیح صلواتم فرستادم 😂

به طرف بگو علایم کرونا دارم یکم خودش میگرخه نمیاد 😂

خواهش 
چه جالب چون منم تهوع همراه با لرز داشتم، یعنی باد بهم میخورد تهوعم ده برابر میشد اما تهوعم تقریبا از ...

برای من که تهوع یکی دو روز هست دوباره چندروز نیست اونم فقط شبا میاد سراغم کلا فقط شبا حالم بد میشه روزا خوبم😶

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...