2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045340 بازدید | 684460 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فریبا جون برای تشکیل قلب میگن باید استراحت کنیم...شما چیزی میدونین؟ من نمیدونم سرکار برم یا نرم این ...

من که کلا این مدت تو استراحتم از روز اول اومدم خونه بابام هیچی کاری نمیکنم .ولی فک نکنم تشکیل قلب به استراحت ربط داشته باشه فقط نباید کار سنیگن کردو استرس داشت اما استرسو واقعا ادم نمیتونه نداشته باشه . شما هم عزیزم نگران نباش. خواهشا خودتو واسه تشکیل قلب عذاب نده مطمئن باش که قلبش شکل میگیره مثل من نباش من که خودمو داغون کردم از دست فکرو خیالا .من هر روز سوره یاسین میخوندم یا گاهی هم شبا صوتش رو میزاشتم کنار شکمم .

شمام هایپر شدی؟؟من سیکل قبلی با ۵ تا دونه تخمک هایپر شدم و شکمم اب اورد فردام احتمالش هس ک بشم😖

ن نشدم فقط همین شکمم از بس بزرگ شده بود منو خیلی اذیت میکرد من تعداد تخمکام هم بیشتر بود ولی خداروشکر نشدم .فک کنم سفیده تخم مرغ و دوغ شور تاثیر داشته باشه بخوری خوبه

الهی فدات شم نه عزیزم میخاستم برم مام پیش دکتر نصر هفته پیش هر روز رفتم اما نیومد مرکز چتد نفر میگفت ...

مرسی گلم انشاالله بهترین ها برات رقم بخوره منم رفتم ابن سینا ظاهرا اینجا هم نمونه اسپرم شوهرم مشکل داره هم خودم چسبندگی دارم

خدایا میشه به فرشته هام داداش بدی
خداروهرار مرتبه شکر.اینکه تاییدمیکنن خیلی عالیه.ولی به نظرم ازالان بخرین چون تموم میشه.بچه هامیگفتن ...

عزیزم شما با دکتر نصر هستید؟

من انقدر خستم که حوصله بحث ندارم هرچی شما میفرمایید درسته 🌺
خداروهرار مرتبه شکر.اینکه تاییدمیکنن خیلی عالیه.ولی به نظرم ازالان بخرین چون تموم میشه.بچه هامیگفتن ...

باشه عزیزم چشم حتمامیگیرم. میدم دکترا داروم روبنویسن بدم شوهرم بگیره واسم. 

داروخانه نوین ونک:

021-88677403

سلام ستاره جان به سلامتی انتقال دادی.ایشالله این روزا برات مثل برق و باد بگذره و خوش خبر بیای. عزی ...

سلام ممنون عزیزم⚘⚘...بله دیروز انجام دادم‌‌

ان شاء الله🤲🤲

چشم کنسل میکنم به بهانه ایی...خدا کنه تا اون موقع یک بهانه ی خوب جور بشه😁

ای جونم...فدات بشم...مرسی که جواب دادی...به خدا منم از استرس واقعا نمیدونم چیکار کنم...خدا خودش مواظ ...

اصلا استزس نداشته باش بسپار به خدا که بهترینارو برات رقم میزنه. بعدم خیلی ها هفته ششم هفتم تازه میفهمن باردارن تا اون موقع همه کار کردن همه چی خوردن، بعدم میبینی راحت قلب بچه هاشون تشکیل شده. سعی کن استرس رو از خودت دور کنی عزیزم. برای تو و نی نی آیت الکرسی و چهارقل میخونم. 

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
شمانتقال چندمی؟  من انتقال سوممه و سنم ۴۰ شاید به این خاطر زیاد داد...

من ۳۲سالمه...انتقال اولم ...نمیدونم اخه یکی هم باعام بود قبلا دکترش دکتر من بوده اما عوض کرده چون منفی شده بود گفت به منم دارو کم داد دوسه نفرم اینجا اینو گفتن