2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045334 بازدید | 684459 پست
نه هنوز قصد انتقال نداره ...انگار میخواد یه دکتر دیگه بره وپانکچر کنه دوباره 

اها انشالله ک اينبار جواب بگيره

ميشه براي برکت کار همسرم که تازه راه انداخته ي دونه قل هوالله بخوني خاهري؟؟؟......... براي حاجت قلبم هم صلوات بفرست ممنونم خاهر خوبم 😍😘  

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

انشالله اینبار حتما نتیجه میگیری ؟میگم دفعه قبل هم سیکلت بلند بود ؟چه آمپولهایی داشتی ؟

نه دفعه قبل معمولی بود, اونسری فقط ویتامینه هاداشتم شروع سیکلم سینال اف وستروتایدوهاش ام جی و... بعدانتقالم شیاف12ساعت وامپول پروژسترون وامپول انوکساپارین

عه واقعا مرسی عزیزم ...باشه فعلا که تازه ۶هفتم کلی مونده تا برم ان تی ...

عزیزم مگه ان تی جنسیت رو نشون میده؟

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
یعنی انوکسا و پروژسترونت رو؟ من که 13 هفته وقت دارم برای ان تی و غربالگری و ویزیت، ببینم دکتر منم قط ...

سلام شادن جون خوبی نی نی خوبه اذیت که نمیکنه؟ حالت تهوع نداری؟من همچنان درد زیر دلم هست منو نگران میکنه گاهی اوقات 

سلام عزیزم  داشتم میخوندم پستهاتون رو دلم نیومد ساکت بمونم وقتی خودم تجربه اش رو داشتم دکتر م ...

ممنون بابت توضیحت عزیزم.من همش این سوال تو ذهنمه که من چندتا جنین بلاست انتقال دادم چرا منفی شده...با این توضیح شما احتمال اینکه تخمک من بخاطر سنم کیفیتش پایین بوده هست.چون دکترم توی انتقالا همیشه میگه وضعیت رحم و اندومترم  عالیه.... 

عزيزم بچت دختره اگر مطمعني ک قبل موعدت بي بي چک هاله انداخته دختره 😍😍😍مبارکت باشه جواب سنو رو گرف ...

عزیزم ماها ک ای وی اف کردیم چی.از روز نهم و هشتم همه مشخصه ازشون از منم روز نهم هاله محو انداخت

سلام شادن جون خوبی نی نی خوبه اذیت که نمیکنه؟ حالت تهوع نداری؟من همچنان درد زیر دلم هست منو نگران می ...

سلام عزیزم، خوبم قربانت

نه خداروشکر خوبم دیگه خیلی کمم دل درد پریودی دارم تهوعم چندروز پیش بیشتر غروبا یه حالتی مثل مسمومیت داشتم تهوع همراه با لرز که اونم از دیروز بهترم

فقط امان از یبوست، یعنی شربتم خریدم خوردم هیچکاریم نمیکنه کلا هیچی روم اثر نداره انگار😕😕😕

شما کی باید بری برای ان تی و غربالگری؟ من سیزده هفته باید برم 14 مهر

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...