2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045511 بازدید | 684471 پست
حالا رفتی بپرس ایشالا اول سالم باشه بعد همونی که خودت میخوای 😍😍ولی دقیقشو انومالی میگن ...من پسرم ...

قربونت عزیزم، انشاالله سالم باشه برام فرقی نداره فقط هیجان دارم بدونم دخمله یا پسر😍😍😍

خدا کمکمون کنه صحیح و سالم بغلشون بگیریم

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
اسم داروخانه نوین ونک هستش عزیزم فقط گفت بایدعکس نسخه روبدین تایید کنیم وامپول روبیاریم بیایدببرید. ...

ممنون عزیزم، انشاءالله تخمکای باکیفیت و جنینای سالم و نازی برات تشکیل شه    

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آره برای نفخه منم دارم، دکترم بهم گفت یبوست نداشته باش ولی چیکارش کنم هر چی ملین بود خوردم دیگه گفتم ...

من دکتر بهم گفت اگه ادامه داشت بیا برات دارو بدم . ولی خدایی بارداری چ دوران سختیه فک نمیکردم اینجوری باشه😥همش استرس و درد و نگرانی

بتا کم باشه پسره؟ خیلی دلم میخواد برم سیسمونی بخرم ولی تا جنسیت مشخص نشه نمیشه .راستی شما درد   ...

هیچ چیزی مشخص نیس خیلیا بتاشون پایینه ودختر میشه ولی من اینطوری شنیدم که بتای پایین پسره معمولا ....من چندروز پیش دردای پریودی داشتم یکمم بیشتر کارمیکنم کمردرد میگیرم ...مجبورم استراحتمو بیشتر کنم ...عزیزم ازالان زوده نخر یا لباساس اسپرت بخر ایشالا بری ان تی حدودی جنسیتو میگن بهت 

قربونت عزیزم، انشاالله سالم باشه برام فرقی نداره فقط هیجان دارم بدونم دخمله یا پسر😍😍😍 خدا کمکمون ...

منم ذوق دارم بدونم چیه گوگولی ..‌عکس سونو قبل بذار ثمین جون تشخیص میده ها 

هیچ چیزی مشخص نیس خیلیا بتاشون پایینه ودختر میشه ولی من اینطوری شنیدم که بتای پایین پسره معمولا .... ...

ان شاالله سالم باشن .منم اگه خیلی سر پا باشم کمرم درد میگیره ولی من کلا در حال استراحتم فک میکنم این دردا هم یکم به خاطر هماتومم باشه از دکتر که پرسیدم 

من دکتر بهم گفت اگه ادامه داشت بیا برات دارو بدم . ولی خدایی بارداری چ دوران سختیه فک نمیکردم اینجور ...

باور کن خیلی سعی میکنم ازش لذت ببرم ولی خب نمیشه، چقدرم که روزا دیر میگذره، از الان استرس غربالگریو دارم چون میدونم بخاطر سنم(36) حتما ریسک بالا میزنن واسم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم ذوق دارم بدونم چیه گوگولی ..‌عکس سونو قبل بذار ثمین جون تشخیص میده ها 

واقعا؟ آخه عکس شش هفتشو دارم فقط، چیزیش معلوم نیست😅

1
5
10
15
20
25
30
35
40
باور کن خیلی سعی میکنم ازش لذت ببرم ولی خب نمیشه، چقدرم که روزا دیر میگذره، از الان استرس غربالگریو ...

هر روز اندازه ی سال برام میگذره اخر شب میگم خدایا شکرت امروز هم به خوشی تموم شد من این هماتوم لعنتی کلا فکرمو مشغول کرده هفته دیگه دوباره باید برم سونو ببینم در چ وضعیته کم شده یا زیاد همش میترسم حجمش بیشتر بشه😭روزای قبل استرس قلبو داشتم حالا هم این نمیشد کلا نبود اخه این دیگه چ کوفتیه 

عزیزم من برای تعیین جنسیت میکرو کردم که نشد فقط پول الکی خرج کردم 

ای بابا😢

انشالله که الان تو دلیتون همون باشه که خودت و همسرت دوست دارید😍

خدایا شکرت برای هر چی دادی و ندادی😍تنها امیدم 
هر روز اندازه ی سال برام میگذره اخر شب میگم خدایا شکرت امروز هم به خوشی تموم شد من این هماتوم لعنتی ...

خانمی شما چند هفته قلب رو دیدن ؟؟

واژینال انجام دادی یا رو شکمی ؟؟

من فردا سونو واژینال دارم خیلی استرس دارم قلبشو ببینم

خدایا شکرت 
سلام عزیزم، خوبم قربانت نه خداروشکر خوبم دیگه خیلی کمم دل درد پریودی دارم تهوعم چندروز پیش بیشتر غر ...

چه جالب چون منم تهوع همراه با لرز داشتم، یعنی باد بهم میخورد تهوعم ده برابر میشد اما تهوعم تقریبا از بین رفته الان. میخواستم بگم نگرانم تهوعم کم شده ترسیدم دعوام کنن دوستان 😉😉

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم