2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045186 بازدید | 684433 پست
سلام لیلا جان چه کار میکنی دیگه سیکلت و شروع نکردی عزیزم خیلی تو فکرت بودم 

الهی فدات شم نه عزیزم میخاستم برم مام پیش دکتر نصر هفته پیش هر روز رفتم اما نیومد مرکز چتد نفر میگفتن دیگه با مام کار نمیکنه

با یکی دیگه از دکتراش ویزیت شدم بخاطر سنم گفت باید تخمک اهدایی بگیری

اصلن نمیدونم چیکار کنم

خودت خوبی عزیزم ؟ الهی که خدا بهت یه پسر سالم و زیبا بده

چرا جنینای سه روزه رو فریز نمیکنن؟؟؟؟  اینطوری حیفه که!!!!

آنا جون من روز 20 انتقال حدودای هفته 5 رفتم سونو گفتن ساک دیده میشه ولی جنین نداره قلب و فتال پل نداره و ممکنه پوچ باشه...منم به هیچ کسی نگفتم انتقال دادم...توی این هیس وبیس امروز کلی مهمون اومد برام و مجبور شدم کلی کار کنم....از طرفی شاغلم و سرکار میرم...میگن برای قلب باید استراحت زیاد کنم...عذاب وجدان مهمونای امروز که ممکنه تاثیر منفی بذاره روم یه طرف از یه طرفم میخوام بپرسم به نظرتون سرکار رفتنم میتونه خدای نکرده باعث عدم تشکیل قلب بشه؟ باید استراحت زیاد داشته باشم توی این دو هفته ایی که گفتن برم ببینن پوچه یا نه؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

الهی فدات شم نه عزیزم میخاستم برم مام پیش دکتر نصر هفته پیش هر روز رفتم اما نیومد مرکز چتد نفر میگفت ...

دیگه با مام دکتر نصر کار نمیکنه؟؟؟ خود پرسنل گفتن عزیزم؟؟

من انقدر خستم که حوصله بحث ندارم هرچی شما میفرمایید درسته 🌺
ممنون ان شاالله شما هم به زودی مامان میشی .درک میکنم حس و حالتو .من از شهرستان میومدم مشهد حیف نیس و ...

اره راست میگی شوهرمم همینومیگه بریم نوین, توکل برخدا الهی زایمان راحتی داشتا باشی واقعادست مامان وباباهادرد نکنه کلی زحمت میکشن

من مرکز مام رفتم بعدش داروخونه فتحی وبخشی زاده فرستادن اونجا هم نبود.دکترش دیو ازشهرستان اومدیم وجای ...

من دیروز که گفتی زنگ زدم نوین داشت قرار شد هرموقع خواستم برم شوهرم بره ازتهران بگیره بیاره واسم 

الهی فدات شم نه عزیزم میخاستم برم مام پیش دکتر نصر هفته پیش هر روز رفتم اما نیومد مرکز چتد نفر میگفت ...

به نصف پرسنل اونجا پیام دادم پرسیدم حالا جواب بدن 

دکتر اگه جایی نره باید اعلام کنه کلی مریض داره که سردرگم میشن هنوز تو همه پیج هاش میگه مام میره ادرس جدیدی نداده مثل قبلا که تغییر مطب داد صد بار گفت به همه تغییر دادم 

گیج شدم 😖

من انقدر خستم که حوصله بحث ندارم هرچی شما میفرمایید درسته 🌺
اره راست میگی شوهرمم همینومیگه بریم نوین, توکل برخدا الهی زایمان راحتی داشتا باشی واقعادست مامان وبا ...

ب سلامتی عزیزم ان شاالله که زودتر نتیجه بگیری و مامان شی . واقعا دستشون درد نکنه مامانم تزریقاتم یاد گرفته امپولاموهم خودش میزنه 

من مرکز مام رفتم بعدش داروخونه فتحی وبخشی زاده فرستادن اونجا هم نبود.دکترش دیو ازشهرستان اومدیم وجای ...

عزیزم شما داروخانه 22 بهمن گونال خریدین؟ چندواحدی بود؟ شمارشونو دارین بهم بدین؟ منم دنبال گونال می گردم انشاءالله اوایل مهرماه وارد سیکل میشم، قبلا داروخانه ولنجک پرسیدم داشتن ولی دیروز یه خانمی می گفت تمام کردن، من شیرازم متاسفانه این آمپوله شیراز هم نیست.

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
من دیروز که گفتی زنگ زدم نوین داشت قرار شد هرموقع خواستم برم شوهرم بره ازتهران بگیره بیاره واسم  ...

عزیزم اسم داروخانه نوین هست یا مرکز نوین داروخانه اش این آمپولو داره؟ اسم خود داروخانه چیه؟ منم دنبال گونال می گردم

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
البته دکتر من شدیدا اعتقاد داره سه روزه فریز کردن جنینها کار قدیمی هست و ده سال پیش تو امریکا این کا ...

البته این نظر دکتر هم خیلی باعث هدر رفتن جنین میشه و اصلا کار قدیمی نیست طبق مقالات اخیر و خیلی از جنین ها که ممکنه بلاست نشن اما در رحم رشد کنن رو این تفکر از بین میبره 

ضمنا باعث استرس به دوستان هم میشه😉😉😉

عزیزم من از ۳۶ سالگی شروع کردم ، الان ۳۸ سالمه  ذخیره تخمدانم ۱/۲ هست تعداد تخمکهام خوبه، جنین ...

درسته گلم ،متاسفانه تشخیص کیفیت تخمک کار سختیه مثل اسپرم نیست 

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
جنینها رو فریز کردیم فعلا، انشالله با اسپرم خودمون نتیجه بگیریم اگر نه اونها رو انتقال میدیم اما او ...

عزیزم انشالله که نتیجه میگیری و ما رو هم خوشحال میکنی

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...