2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045186 بازدید | 684433 پست
میگم دکتر سجادی برای همسر شما هم دارویی نداد ؟

آره عزیزم سجادی هیچ دارویی نداد. هیچچچچی

دو ماه قبل، برای شروع سیکل جدید پیش عباسی رفتیم دارو داد. از خودمون پرسید کی میخاین میکرو انجام بدین بعد حساب کرد گفت خوبه حدود هفتاد روز وقت داره ک قرص بخوره.

اسیدفولیک. ویتامین سی. کتوتیفن روزی یکی. اسپیمن روزی سه عدد نوشت.

ازش درمورد امپول سینال پرسیدم گفت نیازی نیست برا شوهر شما تاثیری نداشته. اخه میکروی قبلی چهارتا سینال دکتر صالحی تجویز کرده بود و ازمایشای اون تاریخ رو عباسی چک کرد.

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
سلام دوستان شبتون بخیر  شما بعد سونو آنومالی تا ۳۰ هفته چه سونوهای ضروری رفتین به جز اکو قلب&n ...

سلام عزيزم ، دقيق يادم نيست ولي فكر كنم حداقل ٢ يا ٣ تا سونو رفتم ٢٧ هفته فكر كنم بعد هم نميدونم يكيش رو ولي يكي هم نزديك زايمان بود .

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بله فکر میکنم از ده تا، اگه اشتباه نکنم دوتاش رو اول کار سه روزه انتقال داد و هشتای دیگه رو گذاشتن ب ...

عصری رفتم در موردش سرچ کردم ،دکتر بی تجربه ای به نظر نمیاد ،شاید به قول شما ما که سوادش رو نداریم نباید قضاوتش کنیم

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
آره عزیزم سجادی هیچ دارویی نداد. هیچچچچی دو ماه قبل، برای شروع سیکل جدید پیش عباسی رفتیم دارو داد. ...

یعنی واقعا دارو هییچ تاثیری نداره ؟؟؟؟من که کاملا گیج شدم نمیدونم روتین رویان چطوره ،ما هم قبلا که پیش عباسی رفته بودیم به همسرم کتوتیفن داده بود ،انشالله که نتیجه بگیریم 

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
عصری رفتم در موردش سرچ کردم ،دکتر بی تجربه ای به نظر نمیاد ،شاید به قول شما ما که سوادش رو نداریم نب ...

سلام عزیزم 

داشتم میخوندم پستهاتون رو دلم نیومد ساکت بمونم وقتی خودم تجربه اش رو داشتم

دکتر من خیلی دکتر با تجربه و خوبیه ، خیلی معروفه توی چند تا ایالت امریکا، از اول نظرش این بود که وقتی میکرو میکنیم dfi بالا تاثیر زیادی نداره. اگر جنین از ۳ روزگی به ۵ روزگی نمیرسه بخاطر کیفیت تخمک هست.

میگه اگر اسپرم کار خودش رو انجام داده و جنین تشکیل شده بقیه اش به تخمک مربوط میشه

من حرفش رو باور نمیکردم چون ظاهرا تخمکهای خوبی دارم

دفعه پیش ۲۰ تا تخمک داشتم و ۱۴ تا جنین تشکیل شد.

اما مثل اینکه کیفیت قابل اندازه گیری نیست و برای ما حتی با اسپرم سالم اهدایی هم فقط ۲ تا جنین بلاست باقی موند

کمتر کسی این آزمایش رو انجام میده که متوجه بشه واقعا ایراد کجاست، اما با اینکار ما فهمیدیم که تشکیل نشدن جنین بخاطر اسپرم نبوده و کیفیت تخمک مشکل داره

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
عصری رفتم در موردش سرچ کردم ،دکتر بی تجربه ای به نظر نمیاد ،شاید به قول شما ما که سوادش رو نداریم نب ...

البته دکتر من شدیدا اعتقاد داره سه روزه فریز کردن جنینها کار قدیمی هست و ده سال پیش تو امریکا این کار رو می کردند نه الان

الان فقط صبر میکنند همه شون بلاست بشن بعد فریز کنند

خیلی از جنینهای سه روزه تو پروسه یخ زدن و باز شدن از بین میرن چون سلولها تعدادشون کمه و قسمت زیادی از جنین از آب تشکیل شده ممکنه کریستال یخی بوجود بیاد و جنین رو از بین ببره

میگن فریز کردن سه روزه ها فقط امید الکی به زوجها میده، 

اونهایی که بلاست نمیشن و از بین میرن اگر سه روزه هم فریز میشدند بعدا باز بلاست نمیشدند ... 

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
سلام عزیزم  داشتم میخوندم پستهاتون رو دلم نیومد ساکت بمونم وقتی خودم تجربه اش رو داشتم دکتر م ...

کاملا درسته .چون جنین‌های من هم به بلاست نمیرسید و در حد کامپکت میموند انتقال هم دادم منفی

من تو رویان هم ۸ سال پیش پی جی اس کرده بودم و جنینم سالم نبودن

با این تفاسیر دکتر نصر گفت صد در صد تخمک اهدایی بگیر اسپرم هیچ کاره است .همین هم شد با تخمک اهدایی جنینهام بلاست شد و باردار شدم.

دلم به مستحبی خوش است که جوابش واجب است
السلام علیک یا ابا عبدالله (ع)
سلام عزیزم  داشتم میخوندم پستهاتون رو دلم نیومد ساکت بمونم وقتی خودم تجربه اش رو داشتم دکتر م ...

ممنون که توضیح دادی عزیزم ،نمیدونم واقعا ،اینقدر هممون خسته شدیم تو این راه که همش دنبال یه روزنه امید میگردیم ،قطعا پزشک های اونجا علم بیشتری دارن ،ولی مگر میشه اسپرم فقط تو تشکیل نطفه نقش داشته باشه و بلاست  فقط به تخمک بستگی داشته باشه ؟مامان سوفی شما چند سالتونه ؟سیکلتون بلند بود یا کوتاه ؟

الان میخوای چکار کنی عزیزم ؟جنین هات رو انتقال دادی ؟

ببخشید اسم دکتر ایمونولوژیتون چیه؟ و چه آزمایشی گرفته که فهمیده التهاب دارید؟ میشه اسم و لیست آزما ...

دکتر زرنانی ازمایش های ایمنی و انعقادی و ژنتیک و کاریوتایپ گرفت التهاب رحم و از شکست های مکرر لانه گزینی فهمید و عفونت های زنانی ک دائم دارم

البته دکتر من شدیدا اعتقاد داره سه روزه فریز کردن جنینها کار قدیمی هست و ده سال پیش تو امریکا این کا ...

داخل ایران هم فکر کنم فقط رویان جنین ۳ رو فریز کنه و حتی ۲ روزه ،عزیزم پس چرا جنین شناس به اون دوستمون سریع پیشنهاد جنین اهدایی داد ؟چرا نگفت تخمک اهدایی ؟آخه اونها جنین براشون تشکیل شده بود ،پس به قول شما یعنی اشکال از اسپرم نیست 

هر سه دفعه که انتقال داشتم دکتر میخاست انتقال بده میگفت چقدر رحمت ملتهبه تو معاینه ها و پاپ اسمیرم ...

اخه رحم با واژن فرق میکنه دکتر با معاینه نمیتونه تو رحمتو ببینه ک اون واژنتو گفته ملتهبه

به سلامتی عزیزم.قدمشون برات پر از برکت و نیکی و شادی باشه.مارو هم دعا کن.

عزیزدلممم 

چشم 

من خودم طعم ناباردی چشیدم 

همیشه دعام اینه خدا بغل همه رو پر کنه به حق ابوالفضل♥️

چندسال ناباروری داشتیم، تجربه رفتن به طب سنتی، iui ،ivfو همچنین تجربه بارداری سخت .لکه بینی،هماتوم ،جفت سرراهی سوراخ شدن کیسه اب و استراحت مطلق و..،در اخر تجربه بزرگ کردن دوتا فسقلی نارس یک کیلو نیمی تقریبا دارم🤕😍.دوستان هرکی سوال داره در این موردها حتما و با کمال میل پاسخ میدم،فقط صلوات برای سلامتی فسقلی هام یادتون نره ،مرسی❤️💋