2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045193 بازدید | 684433 پست
دقیقا همینه بلاست بودن ملاک سالم بودن نیست....  برا همین من تاکید دارم سالم بودن جنین ملاکه نه ...

بله دقیقا سن ملاک سالم بودن نیست

اما مرکز من فقط صبر میکنند بلاست بشه تا فریز کنند...

برای همین من همه سه روزه هام رو از دست میدم چون بیشترشون به بلاست نمیرسند

خدایا شکرت 🙏🏻❤️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام بچه ها

من هم نظرم اینه که سن جنین ربطی به سلامتش نداره . پارسال جنین بلاست انتقال دادم و از نظر پزشک و جنین شناس عاااالی ولی متاسفانه پوچ بود و داستان های سقط و ... من به شخصه میگم بلاست بودن ربطی به سلامت نداره چون تجربه کردم

سلام تورک‌اناعزیزببخشیدعکس رنگی گرفتم گفت چسپندگی‌ داری خودتو‌تکون نده که باز بشه‌ عکس رنگی چسپندگی‌ ...

عزیزم بستگی به شدتش داره نمیشه قطعی نظر داد.... 

عزیزم خوب رعایت تغذیه میتووه رو کیفیت تخمکات اثر بذاره.... 

آب زیاد بخور.... 

رژیم پروتئین.... 

تغذیه سالم.... 

سفیده تخم مرغ آب پز روزی یکی دو تا فعلا بخور.... 

با شروع سیکل و آمپولاتم بیشترش کن هم جلوی هایپر شدنتو میگیره هم رو کیفیت تخمکات اثر میذاره.... 

پیاده رویم خوبه برات اما با شروع آمپولات احتیاط کن و کارهایی که به شکمت فشار میاره انجام نده.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
مورفولوژی شوهرم صفر بود واسه همین امپول داد

عزیزم همسر منم مورفوش صفر بود.... 

عزیزم اولا تغذیه سالم و متناسب با طبع بدنش میتونه کیفیت رو بالا ببره..... 

مثلا من خودم به اشتباه اوایل خیلی به همسرم گرمی میدادم اما شرایطش بدتر شد بعدا متوجه شوم چون طبعش گرمه گرمی زیاد براش خوب نیست.... 

یا مثلا همسرم کبد چرب داشت اونو درمان کرد شرایطش بهتر شد نمیگم عالی اما لااقل بهتر شد و مورفوش یک شد.... 

میوه و سبزیجات تازه خوبه.... 

سرخ کردنی رو کلا حذف کرد.... 

بخار پز و آب پز میخورد.... 

خنک نگه داشتن بی ضه ها خیلی براش خوب بود....

شلوار تنگ و لی رو حذف کرد.... 

دوش گرم و سونا و جکوزی و اینا کلا حذف.... 

خلاصه یه سری کارها میتونه کمک بکنه.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
بله دقیقا سن ملاک سالم بودن نیست اما مرکز من فقط صبر میکنند بلاست بشه تا فریز کنند... برای همین من ...

چرا جنینای سه روزه رو فریز نمیکنن؟؟؟؟ 

اینطوری حیفه که!!!! 

سلام عزیزم  داشتم میخوندم پستهاتون رو دلم نیومد ساکت بمونم وقتی خودم تجربه اش رو داشتم دکتر م ...

سلام گلم 

دوست منم که ۱۶تا تخمک داشت وفقط یه جنین تشکیل شد باکلی پیگیری جنین شناسس گفت ربطی به اسپرم نداشته و کل تخمکها حبابدار وبی کیفیت بوده

اینجوری گفت که اگر تخمک عالی باشه dfiبالارو پوشش میده ومشکلی پیش نمیاد 

نمی دونم شرایط اون دوستمون دقیقا چطوری بوده ،  شاید هم اسپرم وضعیتش مناسب نبوده و هم تخمک... ...

نظرشون اینه وقتی ازبیضه بگیرن dfiمیاد پایین؟

یعنی اسپرمی که ساخته میشه سالمه بعد تو بیضه dfiآسیب میبینه؟🤔

عزیزم همسر منم مورفوش صفر بود....  عزیزم اولا تغذیه سالم و متناسب با طبع بدنش میتونه کیفیت رو ...

شما هم ای وی اف کردید ؟

ممنونم از توضیحات خوبتون 

با تقویت چند شد؟

والا سه ماه تغذیه کاملا سالم داشت و به سری مولتی ویتامین مصرف می‌کرد اصلا انتظار نداشتیم

حالا هم که فردا پانکچر دارم 

دیگه خدا بخیر بگذرونه

عزیزم همسر منم مورفوش صفر بود....  عزیزم اولا تغذیه سالم و متناسب با طبع بدنش میتونه کیفیت رو ...

سلام آنا جون خوبی گلم ؟

عزیزم یه سوال 

Dfiبه مورفولوژی ربط داره؟

همسر من تعداد ۸۶میلیون حرکت ۴۰رمورفو ۴ اما dfi بالاست....۳۶هست 

خودمم فیبروم ۳سانتی دارم که میگن فعلا کاریش نداریم 

بااین تفاسیر شانس طبیعی باردارشدن دارم؟

میکرو چطور ؟

دکترهای شیراز خیلی منو ترسوندن که dfiهیچ درمانی نداره وباردارهم بشی سقط میشه ودیگه دکترنرو برو اهدایی

خودم ۲۸سالمه یکسال ونیم اقدام 

الان انشاالله قرار بیام دکتر طرازی و دکتر جنتی 

اما همچنان حرف دکترهای شیراز که گفتن هرکجا بری بازباید بری اهدایی بعلت dfiتو گوشمه واصلا نمیتونم خودمو آروم کنم 

سلام زینب جان سیکل انتقال من لانگه...ماه پیش ال دی و سینافک،، این ماه که رفتم رویان هفتم سیکلم بود د ...

سلام عزیزم خوبی‌؟ گلم منم مشابه شما بود وضعیتم نگران نباش، فکر کن من جنین سه روزه رو تازه 21 سیکل برام انتقال دادن، خیالت راحت

این جور مواقع روز سیکل اهمیت نداره، زمان شروع پروژسترون مهم هست برای انتقال، چون تو این سیکل تخمکی در کار نیست پس همه چی تحت کنترل دکتر

نه متاسفانه مشکل کروموزومی با آزمایش خون مشخص نمیشه من و همسرم همه آزمایشهای ژنتیک رو انجام دادیم و ...

مرسی 

امیدوارم خدا کمکتون کنه و اینبار دفعه آخر باشه و همونی که میخواید بشه💜💚