2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045191 بازدید | 684433 پست
ممنون عزیزم والا من دیگه شنبه پانکچر دارم با دکتر عارفی  ذخیرم رو نمیدونم چنده  تو امری ...

اع اومدی ایران مگه؟ اونجاکارشون خوب نبود؟ 

دکترعارفی تعریفشون روشنیدم انشالله برات کلی جنین های خوب درمیاد, شماتونستی گونال پیداکنی؟من هرجاپرسیدم مشهدگفتن نیست.رفتی سونو اخرین بارگفتن چندتافولی داری؟من8تاداشتم5تاتخمک گرفتن

اخه سری قبل 5تاتخمک داشتم یک جنین دعاکنیم برای هم استرس دارم فقط خداخودش کمکمون کنه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ممنون عزیزم یادت نره بانی نی ات منم دعاکنی گاهی استرس میاد سراغم بعد میگم ول کن هرچی خدابخواد تکلیفم ...

عزیزم گونال بگردی پیدا میکنی.من یه بار از رویان پیدا کردم یه بارهم ازداروخونه ۲۲بهمن.بچه ها هم میگن ولنجک داره.درکل رویان نداشته باشه هم میدونه کجاها هست

سلام بچه ها خوبید  من بچه هام دنیا اومدن  ۱۹ برج ۴  ببخشید نتونستم بیام  ۷ م ...

خداروشکر عزیزم خداروشکر 

انشاالله دختر و پسرت همیشه سلامت باشن 😍😍😍😍😍😍

روزای سختت گذشت 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
عزیزم گونال بگردی پیدا میکنی.من یه بار از رویان پیدا کردم یه بارهم ازداروخونه ۲۲بهمن.بچه ها هم میگن ...

میدونم عزیزم تهران حتماپیدامیشه امامن متاسفانه مشهدم واینجام پیدا نکردم بقول شما اگربدونم حتمی تهران پیدا میکنم شوهرمومیفرستم بگیره چون سری قبل باسینال چندان نتیجه نگرفتم. 

وای قربون تو ونی نی ات بشم من الهی خیلی خیلی خوشحالم باورکن پیامتو خوندم نشستم گریه میکنم ازخوشحالی ...

فدااات، زنده باشی عزیزدلم😙😙😙 به امید خدا خودتم حتما مامان میشی، باور کن من فکرشم نمیکردم مثبت بشم تازه شهریور از نصر نوبت گرفته بودم بیام تهران ولی خواست خدا برام یه دونه نی نی شد😍

عزیزم بار آخر انتقالم دو مرحله ای بود، کلا 6تا جنینم مونده بود یه دونشو سه روزه انتقال دادن بقیشو رشد دادن دوتاشو گفتن بلاست شده که پس فردای انتقال اولی اینارم انتقال دادن

استراحتم معمولی بود همش نخوابیدم راستش، کارای سبکو انجام میدادم دستشویی ام فرنگی رفتم از دو روز قبل تا دو روز بعد انتقالم فرنی درست کردم خوردم

منتظر خبر خوشت هستم مهربون جون😙😙😙

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
اع اومدی ایران مگه؟ اونجاکارشون خوب نبود؟  دکترعارفی تعریفشون روشنیدم انشالله برات کلی جنین ها ...

بله عزیزم اومدم

چرا اونجا کارشون خوبه ولی من نمیتونستم هزینش رو بدم، خیلی گرونه . حدود سی هزار دلار میشه

من گونال ندارم

عارفی بهم ستروتاید و اچ ام جی و النوا و یه امپول دیگه داد که اسمش یادم نیست

امیدوارم ایندفه جواب بگیری ، درکت میکنم خیلی استرس زا هست

والا عارفی دیروز سونو کرد گفت ده تا تخمک میدی ، ولی با چیزایی که اینجا شنیدم خیلی هم اعتباری نیست ، ممکنه خیلی کمتر بشه

سلام بچه ها خوبید  من بچه هام دنیا اومدن  ۱۹ برج ۴  ببخشید نتونستم بیام  ۷ م ...

عزیزم، خدا برات حفظشون کنه😍😍😍

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...

خداروشکر عزیزم قدمشون.مبارک😍

الان چطورن؟

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹