2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045444 بازدید | 684468 پست
یه بار برای من حدودا 17 روز بعد میاد. عزیزم چرا نمیخوای انتقال بدی؟ چرا میخوای یه بسته فریز نگه دا ...

میترسم باز نشه!آخه همه چی خوب بود!۳تا جنین بلاست!

گفتم پیش یک دکتر دیگه برم اما تا اون دکتر تصمیم بگیره کلی زمان میبره.

نمیدونم حالا که خراش آندومتر دارم باز انتقال بدم یا کلا برم یه دکتر دیگه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

میترسم باز نشه!آخه همه چی خوب بود!۳تا جنین بلاست! گفتم پیش یک دکتر دیگه برم اما تا اون دکتر تصمیم ب ...

به دکترت اعتماد داری؟

آخه گفته بودی اگه تصمیم بگیری هم از اول پانکچر میکنی. برای همین پرسیدم.

به دکترت اعتماد داری؟ آخه گفته بودی اگه تصمیم بگیری هم از اول پانکچر میکنی. برای همین پرسیدم.

بله اعتماد دارم

دکتر خوبیه

روشش و داروهاش خیلی بروز هست

برای این گفتم پانکچر کنم که سنم داره میره بالا و آندومتریوز و پلی کیستیکم 

جنین داشته باشم بهتره،استرس ندارم

الان سرپرست کلینیک زنگ زد نمیدونم چیکار کنم

چرا عزیزم باید خیلی بگردی گیر میاد من پیدا کردم 

چه خوب

والا دوستم اون هفته هر چز گشت پیدا نکرد

چقدر پول امپولات شد مهگل جون؟

خدایا شکرت برای هر چی دادی و ندادی😍تنها امیدم 
به دکترت اعتماد داری؟ آخه گفته بودی اگه تصمیم بگیری هم از اول پانکچر میکنی. برای همین پرسیدم.

دارچین شما تقویتی چیزی داری میخوری؟

من ازمایش تیروییدم سالمه ولی تو ایمنی هام tpoبالاست

خدایا شکرت برای هر چی دادی و ندادی😍تنها امیدم 
عزیزم حتی مکملم سعی کنین سر خود نخوری چه برسه پردنیزولون....  وظیفه ما فقط اینه حواسمون به شرا ...

تورک آنا جون سلام. یه سوال داشتم دکتر به من دیروز گفت که دیگه بوسرلینو تزریق نکن. من امروز ترشح دارم نکنه آزاد بشه. گفتم به دکتر که آزاد نشن گفت نه اثرش میمونه 

خدایا چنان کن سرانجام کار تو خوشنود باشی و من رستگار

@زینبی_بابا    

سلام زینب جون من شنبه پانکچر میشم و امروز ک سونو شدم حدود ۱۵ تا تخمک داشتم بزرگترینش ۱۹ بود و ک‌وچیکترینش ۱۰ _ ب نظرت تا شنبه اون ۱۹ خیلی بزرگ نمیشه؟اصلا ب کار میا؟

تا شنبه ستروتاید و سینال دارم _حالا امروز قرص کابرگولین و امپول  واریوپپتیل  اضافه شده ولی هرچی سرچ میکنم موارد استفاده اش ب من ربطی نداره شما نمیدونی چرا اینارو دادها

دارچین شما تقویتی چیزی داری میخوری؟ من ازمایش تیروییدم سالمه ولی تو ایمنی هام tpoبالاست

عزیزم تا الان همه گفته بودن این فاکتور تو این مرحله مهم نیست. هنوز دکترم جدیدم چیزی براش تجویز نکرد.

نتیجه آزمایشت که tpo بالا نیست. تریگلوبین بالاست. انگاری برای اینا دارو میدن. منم الان فهمیدم. دکترت چیزی نگفته؟

اون دومین فاکتور هم مربوط به ایمنیت به سرخجه است.

تورک آنا جون سلام. یه سوال داشتم دکتر به من دیروز گفت که دیگه بوسرلینو تزریق نکن. من امروز ترشح دارم ...

کسی میتونه سوال منو جواب بده.

خدایا چنان کن سرانجام کار تو خوشنود باشی و من رستگار