2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045428 بازدید | 684467 پست
ممنون که گفتی. نتیجه ام آماده شه ببرم برای طرازی ببینم چی میگه. این دارو عملکردش چیه؟

من برا مشکل دیگه ای این قرص رو مصرف کردم ولی دیدم برا انتی تی پی ا بالا میدن

ببین این پیام یه خانمیه که قبلا ازش پرسیده بودم

خواهش 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من برا مشکل دیگه ای این قرص رو مصرف کردم ولی دیدم برا انتی تی پی ا بالا میدن ببین این پیام یه خانمی ...

این خانم هم سقط داشت.. من یعنی اگه مثبت هم بشم باید هر روز دق کنم از ترس.

ببین الان منم دارم میگردم، اکثرا متخصص غدد برای تی پی او مشکل خاصی نمیبینه. 

اون تیروگلوبین چیه که مال این خانم بالا بود؟ وای خدا تا نتیجه آزمایش ایمنیم بیاد من دق میکنم که!

من دو سال پیش آزمایش داده بودم 500 و خورده ای بود!! که خوب میدونم چیزیه که تغییر نمیکنه برای همین دی ...

اوکی عزیزم پس خیالت راحت باشه.... 

احتمالا با پردنیزولون و سرم کنترلش میکنه.... 

تی اس هاشم باید زیر ۲ باشه برا بارداری خیالت راحت باشه چون همیشه ط ر ا ز ی حواسش به این مساله بوده.... 

کلا دکتر بروزیه لااقل اون زمان که من تحت درمان بودم این حس رو داشتم.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ممنون که گفتی. نتیجه ام آماده شه ببرم برای طرازی ببینم چی میگه. این دارو عملکردش چیه؟

پردنیزولون ایمنی رو سرکوب میکنه فقط تو این شرایط باید خیلی احتیاط کنی..... 

چون ایمنیتو پایین میارن پس سعی کن تو جمع نری زیاد.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
وای خدا یه سرچ کردم تو نت، چقد این دارو ترسناکه؟؟      

عزیزم اصلا نترس.... 

من تو هر دو بارداریم داشتم.... 

هر چیزی رو سرچ نکن عزیزم..... 

فقط سعی کن خیلی بیشتر رعایت کنی..... 

سرخود داری میخوری؟ چه دوزی داری مصرف میکنی؟ (الان یه ذره اطلاعاتم بالاتر رفت   )

نه با توصیه دکترم میخورم الان

بسته به رنج ازمایشت برا هرکس فرق میکنه

نمیتونی خودت رو با کسی یا حتی من مقایسه کنی

خواهش 
نه بابا ترسناک نیست خیلی هامون داریم میخوریم، من خودم در حال مصرفم،فعلا که زنده ام 😂😂

عزیزم فقط واست باشه نمک رو به حداقل برسونی.... 

آب زیاد بخور.... 

کلسیمم داری حتما! 

مگه نمیگی tpoت ۵۰۰ و خورده ایه؟ دختر این عدد بالاست باید کنترل بشع

آره بالاست ولی خوب رو هورمون تیروئید فقط اثر میذاره و همش تیروئید رو میبره به سمت کم کاری. باید مراقب باشم TSH و T3 و T4 ام رو رنج درست باشن. وگرنه انتی تی پی او به خودی خود اهمیتی نداره. اینا توضیحات دکتر پژوهی هست. کلا متخصص های غددی که رفتم با این موضوع خیلی اوکی برخورد کردن. اصلا نگفتن کورتون مصرف کنم   

آره بالاست ولی خوب رو هورمون تیروئید فقط اثر میذاره و همش تیروئید رو میبره به سمت کم کاری. باید مراق ...

بله در حالت عادی شاید نیاز نباشه به کورتون، ولی شما داری اقدام به بارداری میکنی و باید تحت نظر یه دکتر متخصص سقط مکرر مثل رزاقی عارفی طرازی فروتن و ... کورتون مصرف کنی

خواهش 
نه با توصیه دکترم میخورم الان بسته به رنج ازمایشت برا هرکس فرق میکنه نمیتونی خودت رو با کسی یا حتی ...

مرسی که گفتی عزیزم. حواسمو بیشتر جمع میکنم و از مرحله استرس به اضطراب و تپش قلب میرسونم خودمو