2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045413 بازدید | 684464 پست
دکتر ذنوبی  ۱۸ تا جنین دفعه دوم مثبت شدم دفعه اولم اشتباه کردم‌یکی انتقال دادم

چند تاش پسر بود

۵ سال خواننده خاموش بودم...عاشق دخترم هستم...همه چیز رو به سختی زیاد بدست میارم خیلی خیلی سخت
آخییی چرا عزیزم ؟مگر خوب نیست ؟انشالله همین دفعه آخره و به نتیجه میرسی 

نه بابا بار اولم ابن سینا میرم قبلا جاهای دیگه بودم ولی میگم فقط اینبار دیگه حوصله پانکچر ودارو واینارو ندارم ان شالله همین بار  نتیجه بگیرم برام دعا کنید🙏🙏😔🙏😔🙏😔🤗🤗🤗

مادر شدنم آرزوست  🤰🤰⁦👩‍👦‍👦⁩🙏🙏میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستید 🙏🙏دعام کنید 🥹

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ایشالا که مشکلی نیست.من فکر کردم پزشک خودت گفته.منم با سه تا انتقال گذشته کلی عکس و آزمایش دادم هرگز ...

یعنی ممکن بعد سه تا انتقال منفی آندومترم مشکل داشته باشه و دکتر احتمال  نداده باشه 😐 حالا تا هفتع دیگه  یه وقت از دکترم بگیریم از سال ۹۴ پیشش میرم تهرانی نژاد  مطبش ولیعصر پرونده دارم بهش بگم یه ۱۰ دقیقه وقت بزار پرونده  بخون ببین چه خاکی بر سرم کنم  واقعا که  اصلا دلشون واسه ماها نمیسوزه به خدا

۳بار انتقال  خدا نخواست، راضیم به رضای خدا، یا حق😊

@tiiiiiiitiiiiiii   چه خبر خانم من در مورد دکتر طاهری سوال داشتم نیستی گلم میخوام بدونم فرش انتقال میده یا میذاره فریز و یه خروار سوال دیگه البته باید ببخشید مزاحم میشم🤗🤗🤗🤭🤭🤭

مادر شدنم آرزوست  🤰🤰⁦👩‍👦‍👦⁩🙏🙏میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستید 🙏🙏دعام کنید 🥹

مرسي عزيزم پاكروش

منم انتقال اولم پاكروش بود اون ازمايشم دادم ٢٧ بود پروزسترونم كه اون وقت برا پروژسترون خوبا پردنيزولون ميزد 

پارسال 

كسي هم كم بود قطع اميد ميكرد 

بچه ها کسی تازگی تو رویان پانکچر شده و انتقال داده میخوام ببینم هزینه چقدره الان من ماه دیگه باید ان ...

مهگل جون مثل منی 

منم‌ماه دیگه تو رویان پانکچر دارم

دکترم مشایخی هست دکتر شما کیه؟

خدایا شکرت برای هر چی دادی و ندادی😍تنها امیدم 
وقتی سونو شدین دکتر پیشنهاد خراش داد؟یا خودتون خواستید؟ یعنی وقتی نیاز هست خراش میدن یا بهتره همه بر ...

والا من انتقال اولم ک منفی شد برا انتقال دوم خودم خواستم هم پی ار پی کرد هم خراش رحم هم سرم‌ای وی ای جی ولی بازم بتا رفت بالا افت کرد، ک الان دکتر زرنانی ایمونولوژی تشخیص دادن ک رحمم التهاب داره و تمام کارایی ک کردم بدتر ضرر داشته و نامه نوشته برا دکترم ک اصلااا نباید کاندیدای هیچ کدوم از اینا باشه

دوستان من تیروییدم کم کاره عددش شده ۵ ... قرص لووتیروکسین میخورم ...دکترمم بجای اسید فولیک گفته یدوف ...

عزیزم منم تیروئید کم کار دارم و توی هر دو تا بارداریم به محض باردار شدن توی آزمایشم tsh از حدود ١ به حدود ١۵ می‌رسه و همیشه تاکید دکتر غددم این بود که به محض اطلاع از بارداری حتما آزمایش تیروئید بدم و مراجعه کنم. شما هم حتما به متخصص غدد مراجعه کن تا دوز داروهات رو بیشتر کنن. حتی ممکنه عدد tsh زیاد بالا نره اما t3 و t4 بالا بره که اونم خطرناکه. انشالله توی دوران بارداری هم باید مرتب آزمایشت رو تکرار کنی.

درمورد خوردن یدوفولیک هم من از فوق تخصص غدد پرسیدم گفت هیچ ایرادی نداره.

دکتر ذنوبی  ۱۸ تا جنین دفعه دوم مثبت شدم دفعه اولم اشتباه کردم‌یکی انتقال دادم

عزیزم منم ازت سوال دارم منم تعیین جنسیت هستم بار اول برام نگرفته شما قبل انتقال دارو گیاهی خوردین سیاه دانه ..کاسنی..رازیانه...و اینکه پی آر پی وخراش انجام دادی؟خواهش میکنم همه ی سوالاتم رو جواب بده

۵ سال خواننده خاموش بودم...عاشق دخترم هستم...همه چیز رو به سختی زیاد بدست میارم خیلی خیلی سخت
نه بابا نترس گلی درست گفته تا دو روز قبل از سزارین، بعد از زایمان هم مجدد باید بزنی ولی نمیدونم از چ ...

آخه زینبی من مشکل انعقادی یا غلظت خون نداشتم فقط تو ازمایشم یکی از ژن ها قرمز نوشته بود فکر کنم جهش بود الان درست یادم نمیاد ولی صراحتا از متخصص خون پرسیده بودم گفته بود غلظت خون نداری،،،  من دیگه طاقت ندارم بعد از زایمان هم تزریق کنم الانشم آستانه دردم اومده پایین بسختی دارم ادامه میدم فقط بخاطر سلامت جنینم