2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045418 بازدید | 684464 پست
 نمیدونم عزیزم چرا @زینبی_بابا      پیشنهاد نداد حالا یه وقت بگیرم  از ...

آره گلم بد نیست بررسی بشی 

من برای آندومتریوز رفتم کلینیک آندومتریوز و دردهای قاعدگی ابن سینا، البته که تشخیص اونا آندو بود و عمل ولی مشایخی گفت اندو دارم، اما عمل نیاز نیست 

اما شاید برای شما متفاوت باشه 

سلام عزیزم منم اندمتروز دارم منظور تومور ماکر ک میگید چیه خیلی نگرانم بخاطر اندومتروز لانه گزینی انج ...

گلم همون آزمایش های مخصوص آندومتریوز هست 

نه گلم چرا می‌ترسی منم با داشتن گرید 3 آندومتریوز انتقال دادم و همون اولین انتقال مامان شدم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آره گلم بد نیست بررسی بشی  من برای آندومتریوز رفتم کلینیک آندومتریوز و دردهای قاعدگی ابن سینا، ...

من معمولا از روز اول تا سوم  یک روز کلا از درد میپیچم به خودم کمر درد ندارم ولی زیر دلم درد میگیره  ببخشید که میگم معمولا قاعدگی با لخته همراه  مممکن مشکلی باشه ؟ اخه اگر مشکلی تو این رحم باشه با هیسترو باید مشخص می شد 

چرا خدا دوست نداره من مامان بشم 😔 از شرایط من بدتر  مامان شدن  این ثابت  میکنه  می خواد من حسرت به مادر شدن تا اخر عمرم داشته  باشم 😑

۳بار انتقال  خدا نخواست، راضیم به رضای خدا، یا حق😊
دقیقا سه روز اول رو میگم به چه وضعی بود استراحتتون؟ چون بعد از لانه گزینی فکر نکنم استراحت نیاز باشه ...

توضیح دادم عزیزم ، سه روز اول استراحتم بیشتر بود ولی تو خونه راه میرفتم مخصوصا بعد غذا ده دقیقه راه میرفتم ، نماز هم‌که ایستاده خوندم ، من دو ساعت بعد انتقال نماز خوندم بعدشم‌کلی پله بالا پایین رفتم بعد هم ۳ ساعت با ماشین اومدم شهرستان ، فقط تو این سه روز غذا نپختم و جارو نکشیدم وگرنه راه رفتن و غذا گرم کردن و جمع و جور کردن خونه رو انجام دادم ، منظورم اینه این سه روز رو سعی کردم بیشتر استراحت کنم 

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘
عزیزم شما مگه آزمایش نباید بدی مجدد؟؟ و اینکه لیست رو میذارم ولی برای بعد از عملا سه انتقال منفی مع ...

@آستاره۷۲    

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
اخه برا من گفت با هیستروسکپی برات میزنم چرا با بدون بیهوشی؟؟؟؟ الان ک جایی بدون بیهوشی نیست اینجوری ...

وقتی سونو شدین دکتر پیشنهاد خراش داد؟یا خودتون خواستید؟ یعنی وقتی نیاز هست خراش میدن یا بهتره همه برای لانه گزینی اینکارو بکنن

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻

سلام تورو خدا کمک 

من امروز ای یو ای کردم ، ساعت ۳ لکه بینی داشتم در حد دوتا قطره ، گفتید طبیعیه 

الان رفتم دستشویی کامل لباس زیرم خونی شد ، درصورتی که من ۱۴ روز دیگه باید پریود بشم ،😭😭😭 حداقل میزاشت دو روز دلم خوش میشد 😔😔😔

کسی میدونه چرا ؟؟؟ 

یا باید چکار کنم ؟

کلا فکر کنم ایو ای ام منفی شد 😔😔😔😔😔

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم