2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045261 بازدید | 684441 پست
سلام عزیزم جدی اینطور شد،؟؟من روز هشتم سونو شدم گفت ۵تا داری سایزشونم ۱۱تا ۱۴ بود گفت ریزم داری ولی ...

ببین خیلی امیدوار باش. مایی که ذخیرمون زیاده یعنی تنبلی تخمدان داریم و این یعنی موقع پانکچر فولیکول زیاد داریم. اصلا نگران نباش

دوستان من تیروییدم کم کاره عددش شده ۵ ... قرص لووتیروکسین میخورم ...دکترمم بجای اسید فولیک گفته یدوفولیک بخورم حتی دوبارم ازش پرسیدم گفت تاسه ماه اول بارداری باید یدوفولیک بخورم درسته ؟ اخه من شنیدم اوناییکه تیرویید دارن نباید یدوفولیک بخورن 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها کسی تازگی تو رویان پانکچر شده و انتقال داده میخوام ببینم هزینه چقدره الان من ماه دیگه باید انجام بدم میخوام ببینم چقدر هزینه میشه؟ به غیر دارو ها فقط پانکچر و هزینه انتقال چقدره شده

دوستان من تیروییدم کم کاره عددش شده ۵ ... قرص لووتیروکسین میخورم ...دکترمم بجای اسید فولیک گفته یدوف ...

سلام چون تیروییدت کم کاره یدوفولیک برات خوبه، اسید فولیک و ید هست دیگه، اما باید قرص لووتیروکسین هم بخوری تحت نظر دکتر غدد

خداکنه عزیزم یه سوال دیگه حدودا چند نوبت سونو نیاز هست

سوال سختی پرسیدی گلم، اصلا هیچ رقمه جوابی براش وجود نداره، والا صبوری میخواد و رفت و آمد زیاد

من که سه سال درگیر درمان بودم، قبلش هم بی خیالی و انکار ناباروری 

ان شاالله شما زود نتیجه بگیری

نه بابا نترس گلی درست گفته تا دو روز قبل از سزارین، بعد از زایمان هم مجدد باید بزنی ولی نمیدونم از چ ...

لطفا جواب من رو هم بده بعد انتقال نباید حمام کرد؟سری پیش حمام کردم نگرفت برام الان با این کرونا چکار کنم؟

۵ سال خواننده خاموش بودم...عاشق دخترم هستم...همه چیز رو به سختی زیاد بدست میارم خیلی خیلی سخت
مرسی عزیزم که جوابمو دادی،میشه بگی دکترت کی بود؟ دفعه اول جواب گرفتی؟ با چندتا جنین؟

دکتر ذنوبی 

۱۸ تا جنین دفعه دوم مثبت شدم دفعه اولم اشتباه کردم‌یکی انتقال دادم

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
لطفا جواب من رو هم بده بعد انتقال نباید حمام کرد؟سری پیش حمام کردم نگرفت برام الان با این کرونا چکار ...

عزیزم ۳ روز بعد انتقال برو حموم ولی اب داغ نباشه خیلیم طول نکشه 

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
عزیزم ۳ روز بعد انتقال برو حموم ولی اب داغ نباشه خیلیم طول نکشه 

شما هم‌تعیین جنسیت بود منم همینطور خیلی میترسم که باز نشه

۵ سال خواننده خاموش بودم...عاشق دخترم هستم...همه چیز رو به سختی زیاد بدست میارم خیلی خیلی سخت