2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045413 بازدید | 684464 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام زینبی،  امروز دکتر بودم حرف جدید میزد!!!  قبلا گفته بود انوکسا رو ۳۶ هفتگی قطع میکنه ...

نه بابا نترس گلی درست گفته تا دو روز قبل از سزارین، بعد از زایمان هم مجدد باید بزنی ولی نمیدونم از چه قدر بعدش

اگر مشکل انعقادی داشتی با خیال راحت بزن و اینکه نیمه عمر کوتاهی داره انوکساپارین

دفعه اول نتیجه گرفتین عزیزم؟ با چندتا جنین؟

بله گلم، البته بعد از دو iui نا موفق و سه سال رفت و آمد

12 تا جنین داشتم که دو تا رو انتقال دادن برام، یکیش گرفت و شد گل پسر جانم😍😍😍😍

ان شاالله قسمت شما

@زینبی_بابا     سلام ببخشید  الان میدیدم همه ذخیره تخمدانشون بتلا بوده برای من 0/7 ...

عزیزم خیلیا با همین ذخیره طبیعی مامان شدن  ivf که خودش راه میون بر هست

اصلا یکی از دوستان رفته بود تخمک اهدایی بگیره، حتی منفی هم شد، داشت میرفت مجدد دنبال اهدایی که یهو معجزه شد و طبیعی مامان شد😍😍😍😍

نمی دونم شاید بهم بگه شما زدید آمپولشو چطوری بود از یه نفر شنیدم بعضیا بعد زدنش حساسیت نش ...

امسال هنوز توی بازار نیومده. من خودم نزدم اما پارسال برای دخترم زدم. خودش که اندازه آمپول آنوکسا هست و حجم کمی داره.

دکتر دخترم گفت برای ده تا پونزده درصد افراد ممکنه بعدش یه سرماخوردگی داشته باشه اما خدا رو شکر برای دخترم هیچ عوارضی نشون نداد. من که خیلی راضی بودم.