2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045535 بازدید | 684471 پست
سلام بچه ها من آمپول آنوکساپارین دور ناف زدم بعد از تزریق خون اومد😭😭😭 چرا اینطوری شد؟

گاهی پیش میادداحتمالا رو رگ زدی..

من هم چندشب پیش هپارین زدم دور ناف کلی خون پرید بیرون  😁

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم، فقط بدنت بلید جواب بده، خیلی از دوستان نتیجه گرفتن 

سلام زینبی،  امروز دکتر بودم حرف جدید میزد!!!  قبلا گفته بود انوکسا رو ۳۶ هفتگی قطع میکنه ولی الان میگه دو روز قبل زایمان؟!!!! مگه ۳۶ هفتگی قطع بشه تا زایمان مشکلی برای جنین پیش میاد یا دچار زایمان زودرس میشم؟؟؟؟  

و اینکه ازم پرسید مرکز ناباروریت تا کی گفته ادامه بده، این سوالش معلوم بود خودشم زمان قطع انوکسا رو شک داره

سلام زینبی،  امروز دکتر بودم حرف جدید میزد!!!  قبلا گفته بود انوکسا رو ۳۶ هفتگی قطع میکنه ...

معمولا دو شب قبل زایمان قطع میکنن

چون من چندتا از دوستام میزدن دکترشون اینطور دستورداده بوده

خواهش 

بچه ها من دوتا خواهر دارم حامله شدن شوهرم میگه حالا که ما فکر کردیم بچه دار بشیم همه حامله میشن  بنظرتون چیکارکنم؟حس خوبی ندارم باهم حامله باشیم.هی عقب انداختم این ماه میخوام برم پانکچر اصلا ذوقمو کور کردن

یا رب العالمین
بچه ها من دوتا خواهر دارم حامله شدن شوهرم میگه حالا که ما فکر کردیم بچه دار بشیم همه حامله میشن &nbs ...

شاید پاقدمشون خیر باشه و شما هم بدون مشکل باردار بشید..

بد نیست اینطوری بچه ها هم بازی دارند اینجوری...

فقط اگه رسم سیسمونی داشته باشید بنده خدا مادرت😁

خخخخ میگه نکنه انقد باد خارج کردم جنینام بیفتن بیرون یا رودم تکون میخوره رحمم مرتعش بشه 😂 حالا جد ...

😂😂😂

نهههه اصلا جای نگرانی نیست...بگو یکمی عرق نعناع بخوره بهتر بشه نفخش

وای خیلی دوستت بانمکه سوالش

سلام بچه ها من آمپول آنوکساپارین دور ناف زدم بعد از تزریق خون اومد😭😭😭 چرا اینطوری شد؟

منم یه بار اینطوری شدم...بعدشم جاش یه خونمردگی بزرگ موند...منم نفهمیدم ولی پایین نافم زده بودم...تصمیم گرفتم هیچ وقت دیگه پایین ناف نزنم تا باز خون بیاد

شاید پاقدمشون خیر باشه و شما هم بدون مشکل باردار بشید.. بد نیست اینطوری بچه ها هم بازی دارند اینجور ...

نه اونا بچه اولشون نیس سیسمونی فقط برا منه  ولی حس خوبی نیس هرکی میبینه سه تایی مون شکم گنده البته من خیلی امیدوارم دفعه اول بشه دوسه ماهه میخوام برم نشده

یا رب العالمین
سلام مرضی جان  نمیدونم بخدا یهو چی شد از روز عاشورا که عوارض هایپرم زیاد بود اومدم کرج خونه ما ...

الهی عزیزم درکت میکنم، چقدر استرس کشیدی، میدونم واقعاً سخته، ان شاء الله هفته دیگه میری و همه چی اوکی هست نگران نباش، خودتو بسپار به خدا، مطمئنم بهترین ها رو برات رقم میزنه، منم از ته قلبم برات دعا میکنم اگر قابل باشم 

خدایا خیلی ممنونم از معجزه ای که منو لایقش دونستی،منو تا همیشه شرمنده ی خودت کردی خدای مهربونم 😢😢🙏🙏🙏🙏