2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045535 بازدید | 684471 پست
عزیزم منم ضخامت اندومترم خود به خود بالامیرفت برای همین دوبار سیکل انتقالم کنسل شد چون بیشتر ازحد مع ...

ای بابا.. آخرش چیکار کردی؟

برای من اونجور که شنیدم روز انتقال ۸ بود 😞 حالا ببینم چیکار میکنه، فعلا که دکتر خودش به این موضوع اشاره کرده ببینم چی میشه

ای بابا.. آخرش چیکار کردی؟  برای من اونجور که شنیدم روز انتقال ۸ بود 😞 حالا ببینم چیکار میکنه ...

هیچی گفت پروژسترون بزنی ثابت میمونه ...پس ۸باشه خوب بوده گفتم خدایی نکرده‌مثل من نشی ..منکه‌منفی شدم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

هیچی گفت پروژسترون بزنی ثابت میمونه ...پس ۸باشه خوب بوده گفتم خدایی نکرده‌مثل من نشی ..منکه‌منفی شدم ...

هنوز جواب نگرفتی؟ 😔

آره گفت بالا میرفت باید جلوشو میگرفت. شاید کلا داشت پروسه رو توضیح میداد. 

هنوز جواب نگرفتی؟ 😔 آره گفت بالا میرفت باید جلوشو میگرفت. شاید کلا داشت پروسه رو توضیح میداد. ...

عزیزدلم ۱۴  تیر انتقال دادم منفی شدم پریود بعدیش اقدام کردم مرداد ماه و باردارشدم خداروشکر الان ۶هفته و۳روزم ...ایشالا قسمت خودت بشه دارچین جووون پرانرژی ....دکتر منکه خیلی اذیتم کرد 

انشالله بسلامتی نزدیک تبریز هستیم عزیزم دوس دارم اونجا بیام ولی میترسم کارش مثل دکتر نصر نباشه اینجا ...

بله.دفعه اوله.داروهای من گونال و ستروتاید و hmg بودن.ان شاالله هرچی صلاحتونه همون پیش بیاد براتون.

خدایا شکرت  
عزیزدلم ۱۴  تیر انتقال دادم منفی شدم پریود بعدیش اقدام کردم مرداد ماه و باردارشدم خداروشکر الان ...

عزیزززززممممممم خدا رو شکرررر. آخی    ایشالله به سلامتی به دنیا بیاریش   

مرسی برای دعات مهربون   

ممنون عزيزم همين جور براي خودت همسرم جواب آزمايش پروژسترون رو برد مطب نشون داد دكتر گفت اوكي هست و ...

خداروشکر🙏🏻

عددش برای شما چند بود؟ یادتونه؟من هم اورژانسی دادم شد ۴۲ دیگه نمیدونم چطوره؟