2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045535 بازدید | 684471 پست
ببین من سه روز قبل از پانر سونو کردم گفت فقط سایز یه تا فولیکولت خوبه. بقیه ریزن. ما به امید همین سه ...

امیدوارم انشالله

خدایا چنان کن سرانجام کار تو خوشنود باشی و من رستگار
سلام عزیزم بعضی از دکترا معتقدا دو سه روز باید استراحت کرد. من خودم بخاطر تکون های ماشین میترسم همو ...

من دوروز بعدازانتقالم باماشین برگشتم وبعدازسه چهارساعت که توی ماشین بودم دلدرد شدیدباترشحات سفیدبیش ازحدداشتم بنظرتون چرا ؟ بخاطرآمپولهای پروژسترون نبوده؟...البته آخرشم منفی شدبخاطر سنم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام بچه ها

یکی از دوستام انتقال داد، میگه از همون لحظه انتقال نفخ شدید داشته و تا یک ساعت بعد از لحظه انتقال ببخشید اینو میگم ولی کلی باد شکمش خالی شده 😪😪

میگه هرکاری کردم نتونستم جلوی نفخم و خروج باد رو بگیرم و از صبح تا حالا همچنان هم داره، بنظرتون جنینا دفع میشه؟

خواهش 
عزیزم استرادیول که نوشته فکر میکنم یعنی ضخامت رحمت زیاد نیست. من اینجور که از حرفهای دکتر فهمیدم ضخا ...

عزیزم منم ضخامت اندومترم خود به خود بالامیرفت برای همین دوبار سیکل انتقالم کنسل شد چون بیشتر ازحد معمول شد...من احساس میکنم ضخامتم باعث شد جنینا نچسبن چون دوتا جنین بلاست پی جی دی شده هچینگ شده باکیفیت انتقال داده بودم وهمه ی اینارو ازچشم دکترم دیدم ...منم استرادیول نداشتم شماهم اینبار روی ضخامت اندومترت تاکید کن به دکتر که حواسش باشه...روز انتقال باید بین ۸تا ۱۲ باشه که برای من ۴روز قبل انتقال ۱۲ونیم بود 

شمابنظرتون چه دکتری خوبه برای سن بالا

والله من تهران زیاد کسیو نمیشناسم چون شهرستانم خودمم اینجا تعریف دکتر نصرو شنیدم رفتم پیشش تهران ولی خب تهران دکترای خوبی داره

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
سلام بچه ها یکی از دوستام انتقال داد، میگه از همون لحظه انتقال نفخ شدید داشته و تا یک ساعت بعد از ل ...

نه عزیزم ربطی نداره

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘
سلام بچه ها یکی از دوستام انتقال داد، میگه از همون لحظه انتقال نفخ شدید داشته و تا یک ساعت بعد از ل ...

نه بابا چه ربطی داره 😂😂

ایشالا مثبته 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
مرسی عزیزم از راهنماییت😘یعنی همون ماهی که پانکچر شدیم هر موقع پریود شدیم روز دوم تا چهارمش بریم؟؟

برخی دکتر ها همون ماه میگن و برخی هم دو ماه بعد میگن شما همون ماه برو ببین نظر دکترتون چیه

ستاره جان به سلامتی عزیزم آزمایش پروژسترون رو می گیرن که بدونن میزان پروژسترون در خون شما چقدر هستش ...

ممنون عزیزم خییییلی لطف کردی...

ان شاء الله موفق باشی و ۹ ماه بارداری خوبی داشته باشی😍

خخخخ میگه نکنه انقد باد خارج کردم جنینام بیفتن بیرون یا رودم تکون میخوره رحمم مرتعش بشه 😂 حالا جد ...

نه عزیزم اصلا 

مگه به این راحتی جنین تکون میخوره 

بگو راحت باشه 😂😂😂

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷