2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045535 بازدید | 684471 پست
خوب دکترهابایداین آزمایشهاروبنویسن درسته؟؟

بعضی دکتر ها بعد از چند بار منفی شدن میدن.من به اصرار خودم قبل از میکرو انجام دادم.شما هم حتما با اصرار خودت قبل از اینکه بخوای تکرار کنی انجام بده

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نوشین جان چی شده عزیزم؟ من پیام بچه ها رو دیدم، چه مشکلی پیش اومده؟ 

سلام مرضی جان 

نمیدونم بخدا یهو چی شد از روز عاشورا که عوارض هایپرم زیاد بود اومدم کرج خونه مادرهمسرم که ازم مراقبت کنن اینجا اصلا نذاشتن از جام تکون بخورم یک سره جام جلو تلویزیون پهن بود و فقط برای دستشویی بلند شدم و غذا

دائم هم پروتئین خوردم برای آب شکمم

شنبه به حساب پریودم که ۹ مرداد بود ، میشدم ۵ هفته و ۳ روز که رفتم سونو کلی گشت آخر سر گفت یک چیزی شبیه ساک میبینم به زور شاید یک میل باشه در حد هفته ۴ بارداری ولی جالب نیست نه پل جنینی داره نه کیسه زرد

اومدم خونه ، پس فردا صبحش رفتم دستشویی دیدم یک چیز مثل لخته خون موقع ادرار ازم دفع شد بعدشم لکه های قهوه ای تیره

زنگ زدم مرکز گفت برو بتا بده رفتم دادم حدود ۳۳۵۰ شد جوابش. گفتن آسپرین رو قطع کن روزی دوتا آمپول پروژسترون رو ادامه بده شبا هم یک شیاف بذار 

بتای من روز ۶ شهریور (نهم انتقال) که بی بی چکم مثبت شد ۱۱۰ بود 

یازدهم ۷۶۷ و سیزدهم ۱۵۰۱ بود اما هفدهم یعنی دیروز که اینطوری شد بتام ۳۳۵۰ شده که خوب بالا نرفته .امروزم باز لک قهوه ای دیدم 

دکتر گفت بیا هفته بعد سونو ببینم خدا چی میخواد

سلام مرضی جان  نمیدونم بخدا یهو چی شد از روز عاشورا که عوارض هایپرم زیاد بود اومدم کرج خونه ما ...

انشأالله که ایندفعه رفتی سونو نینی سر جاش باشه 🙏🙏

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
ببخشیدبگم چه آزمایشهایی رومیخام؟؟

عزیزم بگو آزمایش ایمنی و انعقادی و کاریوتایپ می خوای انجام بدی خود دکتر جزییاتش رو میدونه

خیلی مهمه مثلا بعضی ها مشکل ایمنی داشتن و با مصرف داروهای خاص میکروشون مثبت شده

خانوما دکتر نصرقبل تخمک کشی بهم اسید فولیک 5 داده بود تخمک کشیم انجام شد من هنوزم  دارم ا امه میدم بنظرتون درسته یادم رفت از دکتر بپرسم

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
عزیزم پیشنهاد زینب جون وگرنه که من نمی دونم چی هست والا من همه جوره آزمایش و سونو شدم اگر مشکلی در ا ...

ایشالا که مشکلی نیست.من فکر کردم پزشک خودت گفته.منم با سه تا انتقال گذشته کلی عکس و آزمایش دادم هرگز هیچ دکتری اینو بهم نگفته بود ولی بعد از هیستروسکوپی اردیبهشت ماه مرتب درد داشتم حتی تا بعد از انتقالم که منفی شد دکترم احتمال آندو داد .آزمایشم برام نوشت ولی چون نتونستم پیشش ببرم تلفنی منشیش گفت که احتمالا داری....من فکر میکنم بخاطر این همه دستکاری و دارو ها بوده و گرنه من هرگز نه علائمی داشتم نه حتی همین دکتر خودم قبلا هیچ اشاره ایی به آندو نکرده بود.

سلام به همه عزیزان. بچه‌ها من یه مسأله ای دارم هرکس تجربه داره لطفا راهنمایی کنید مرسی،،من ۵ ساله ازدواج کردم. از پارسال آبان ماه تقریباً تصمیم به بارداری گرفتیم،شوهرم آز داد متوجه شدیم اوضاع داغونه مورفو ۱. حرکت و تعدادش کم. منم که تنبلی تخمدان مختصر دارم. خلاصه از پارسال دارو درمانی شروع شد ولی هنوز هیچ خبری نیست،سنمونم ۳۳ دکترا هی میگن طبیعی باردار میشید صبر کنید. ولی مورفولوژیش که اصل کاره تکون نخورده. ما تصمیم گرفتیم مستقیم بریم میکرو. علاف این دکتر و اون آزمایشگاه نشیم. نظر یا پیشنهادی دارید بگید ممنون میشم.

خدای مهربان،حواسش هست🤗
بنظرتون آی وی اف بالای چهل سال  مثبت میشه ..هرکی تجربه داره بگه لطفا

بله عزیزم.مطمئن باش اگه خدا بخواد حتما میشه.من موردای زیادی دیدم حتی 48 سالش رو هم دیدم که باردار شده با .ivf

سلام خانمها من امروز ۱۳ روزه که iuiکردم همش ترشح سفید شیری دارم سینهامم یکم درد میکنه علاعم دیگه ایی ...

سلام خانمی امید وارم ک مامان شده باشی عزیزم میتونم بپرسم چرا ای یو ای کردی ؟؟اگر اشکال نداره ..چون منم احتمالا ماه بعد انشالا میرم میخاسم بدونم چجوره چکارکردی اگر اینحا سخت هس حواب بدی میشه درخواستمو قبول کنی

سلام عزیزم اندوتو رحم دارید و اینکه دچار چسبندگی شده ؟

عزیزم آندومتریوز یعنی رشد نابجای بافت آندومتر رحم در جایی خارج از رحم، داخل رحم که باعث چسبندگی نمیشه آندومتر 

وقتی مثلا در کف لگن، اطراف تخمدان و... رشد کنه باعث چسبندگی و نوول های التهابی میشه، و باعث ایجاد کیست های آندومتریوما یا شکلاتی میشه

من معمولا از روز اول تا سوم  یک روز کلا از درد میپیچم به خودم کمر درد ندارم ولی زیر دلم درد میگ ...

عزیزم اصلا ظن بد به خدا نبر، خدا خیلی مهربونه و حتما زمانش نرسیده و گرنه خیلیا مثل شما مامان شدن حتی طبیعی

خون لخته ایی منم داشتم و دردهای شدید و فلج کننده پریود که هر سال از پارسال بدتر میشد، ولی موقع نزدیکی درد نداشتم

به نظرم بد نیست آندومتریوز هم آزمایشاتش رو بدی و پیگیری کنی، هر چند بعیده داشته باشی ولی تا بررسی نشه نباید احتمالش رو در نظر نگرفت