2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045347 بازدید | 684460 پست
خیلی، بالاخره همه باردار میشن. یکی سخت تر، یکی آسون تر. نشد نداره. خیلی امیدوار باش    

قربونتون انشاالله خدا به همه منتظرا فرزند سالم وصالح بده انتظارخییلی سخته خییلی

اشتیاقی‌که‌به‌دیدارتودارددل‌من‌‌ دل‌من‌داند‌ومن‌دانم‌ودل‌داندومن👶👶
خیلی زیاد .... من یکی که از اول این راه استرس و نگرانی .. وقتی رفتم اقدام کردم برام ازمایش ایدزو هپا ...

عزیزم ایشالا که بارداریتو به سلامت بگذرونی و مادر شدنتو بکوبی تو سرشون که اینقدر حرف بیخودی نزنن...اصلا بهترین کار این بود که اونارو در جریان روند درمانیت نزاری...فکر کن خواهر شوهرت پرستار نیست..مثل ما ...ما چیکار میکنیم شما هم همونجوری باش...یه چیزایی تو زندگی هست که بهتره دونفره پیگیری بشه.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دلم گواهی بد میده این مسئله ختم به خیر نمیشه نه عزیزم خوب نیست بتام سیزدهم ۱۵۰۱ بود الان باید حدود ...

عزیزم فکر بد نکن.تو که آدم مثبتی هستی.زود جا نزن.به قول خودت خدایی که داده نگه میداره.خیره مطمئنم

جان منی.....  از این عزیزتر نمیشود........
سلام عزیزم تبریک میگم گلم دکتر حمدی تبریز هستن شما ازش راضی بودی اولین بار بود انتقال انجام دادین می ...

سلام مرسی ممنون بله دکتر حمدی میرم خیلیییی دکتر خوبین خیلی مهربونن. من انتقال اولمه. باغشمال کلینیک نازایی میلاد طبقه دوم دکتر حمدی هستن. البته مرکز ناباروری بیمارستان الزهرا هم هستن ایشون ولی من میلاد انجام دادم.

ن هنوز هستن اینجور ادما اگرم از بین رفته از بخت خوب من یکیشون مونده که اونم مادرشوهرم شده...  ق ...

واقعااااا که.....چطور دلش اومده اینجوری بگه...تا اونجایی که من میدونم آدم اگه یه زن غریبه باردار که داره رد میشه به کسی نگاه کنه که داره یه چیزی میخوره ، حتما بهش تعارف میکنه نکنه دلش بخواد...وای بحال اونکه زن باردار ازش یه خوراکی بخواد و نده....

من بجای تو بودم دیگه از یک کیلومتریش هم رد نمیشدم که با این حرفای صد من یه غاز بخواد زهرشو بریزه...

خانم ها امپول پروژسترون چیکار کنم کمتر اذیت کنه؟

بعد انتقال حتما بین یک ربع تا نیم ساعت دراز بکش و بلند نشو از جات..و بعد تزریق اصلا پد الکلی رو نمال به موضع آمپول فقط روش بگذار

ازمایش کن این روش رو نتیجه میبینی..

خانوما لك لانه گزيني رو اگه ببينيم معمولا كي بايد ببينيم؟ و خواهشا اينم جواب بدين كه تو شماها كسي ب ...

من تو دو تا انتقالم که اولی منفی و دومی مثبت شد هیییییییچ علامتی و هیییییییچ لکه بینی و هییییییییچ دردی نداشتم.

ولی دوستم روز ششم یا هفتم انتقال زنگ زد به من و یک ربع تمام گریه کرد که بدبخت شدم خونریزی افتادم و فلان و بهمان و ظاهرا خونریزی اش خیلی زیاد بود لک بینی نبود الان پسرش یک سال و چهارماهشه😊

سلام مرسی ممنون بله دکتر حمدی میرم خیلیییی دکتر خوبین خیلی مهربونن. من انتقال اولمه. باغشمال کلینیک ...

خیلی ممنون عزیزم همه روز میلاد هستن به نظرتون میلاد بهتره هزینه ش تقریبا چند شد اونایی که اومدن  پیشش راضی بودن ببخشید سنتون چقدر من ۳۷ سال به نظرتون قبول میکنن با دکتر نصر هم صحبت کردم گفتن بیا اما تبریز نزدیکتریم دکتر خوب پیدا کنم اونجا میرم دکتر حمدی خانم هستن

کرونا نیست. اصلا الکی به دلت بد راه نده. شما دندونا و لثت به خاطر امپولا حساس نشد؟ من دارم از درد می ...

عزیزم منم اینطوری بودم...بعد از مدتی خودش خوب شد.آب نمک تو دهنت بچرخون و مسواک مرتب و نخ دندون رو هم یادت نره.سعی کن چیزایی که دندونو تحریک میکنه مثل نوشیدنی های خیلی سرد یا داغ هم نخور.

شادن جان وقتی دل خودم روشنه خیلی کارام رو رواله اما وقتی دلم گواهی بد میده همون میشه که فکر میکنم

عزیزم هرچی که هست الان با فکرای منفی خودت رو ازار نده صبر کن تا نتیجه کاملا معلوم بشه 

من انقدر خستم که حوصله بحث ندارم هرچی شما میفرمایید درسته 🌺
خیلی ممنون عزیزم همه روز میلاد هستن به نظرتون میلاد بهتره هزینه ش تقریبا چند شد اونایی که اومدن &nbs ...

ببخشید عزیزم شما مشکل ناباروریتون چی هست منم تقریبا داره ۳۷ سالم میشه یه انتقال منفی داشتم یه ماه پیش حالا شاید دوباره آذر ماه برم برا انتقال آخرم

خدایا شکرت

سلام دوستانی که انتخاب جنسیت انجام دادین  یا اطلاع دارین میشه لطفا بگین اسپرم های مرد و قبل لقاح دختر و پسرشو می تونن جدا کنن که جنین های تشکیل شده فقط همون جنسیت مورد نظر باشه؟

سلام دوستانی که انتخاب جنسیت انجام دادین  یا اطلاع دارین میشه لطفا بگین اسپرم های مرد و قبل لقا ...

نه عزیزم.بعد تشکیل جنین تایین جنسیت انجام میشه البته برای روش آی وی اف

جان منی.....  از این عزیزتر نمیشود........