2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045465 بازدید | 684471 پست
زينبي جون منم گفت سه خطي ولي روز دهم ضخامتم ٦.٢ بود به نظرت كم نبود؟

میاد بالا گلی نگران نباش، منم روز 12 یا 14 بود فکر کنم ضخامتم 7.1 بود ولی با پیاده روی، مصرف آب زیاد و زیاد کردن استرادیول از 3 عدد به 4 عدد شد 10 روز 17

و استرادیول ها هم هر 6 ساعت خوردم نه باهم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم خوبی‌، یک شیاف 400 و دو آمپول 50 کافیه گلم  اگر آسپرين هم داری موقت قطع کن ولی با م ...

مرسی الان قطع شده از ترسم از ظهر پاهام رو بالا گذاشتم اره آسپرین دارم باشه نمیخورم مدرسه هم نرم؟ امروز سه شیاف و یه امپول زدم برای فردا بکنمش دو امپول و یه شیاف؟ شیاف چه جوری بذارم؟ تا الان واژینال گذاشتم ممکنه از اون باشه؟

سلام‌به خواهری گلم...بچها من ان شاالله و به امیدخداااا..فردا میرم‌پیش دکتر شروع سیکل انتقال..برام دعاکنید از ته دلتون عزیزانم..

خدایا به امیدی تو...برای ظهورامام زمان لطفا یه صلوات بفرستید.خدایاشکرررر بابت داده و نداده هایت شکر.عشقم همسرمهِ خدایا سکان زندگیمو به دستهای تومیسپارم.خدایا بهم فرزندان سالم و صالح بده فرزندانی ک شایسته بندگی تورو داشته باشن.من یه مادر منتظر هستم برام دعاکنید خدابهم نی نی های سالم بده الهی آمین.
وای چقدر استرس توی این مدت ادم میگیره

خیلی زیاد .... من یکی که از اول این راه استرس و نگرانی .. وقتی رفتم اقدام کردم برام ازمایش ایدزو هپاتیتو اینا دادن تا وقتی نتایج اینا بیاد من همش میگفتم خدایا نکنه ایدز داشته باشم جواب این اومد رفتم واسه تخمک کشی دارو استفاده کردم شکمم باد میکرد غصم این بود چند تا تخمک دارم هایپر نشم بعد عمل ایا جنین میشن یا نه ... باز واسه انتقال تست کرونا دادم باز استرس که خدایا اگه داشته باشم کنسل میشه وقتی انتقال دادم میگیره نمیگیره وقتی مثبت میشه سالمه میمونه برام قلبش تشکیل شد بتا کم بود بتا  زیاد بود چرا این چرا اونننننن ... بعدباهمه ی اینا بیان بگن اگه بچتو ازدست بدی واسه پسرمون زن میگیریم مگه دست منه که هماتوم دارم یا اینطوری بچه دار شدم اگه دست من بود که این همه بدبختی نمیکشیدم کاش لاقل با این همه سختی اطرافیان بادرک و شعور داشته باشیم .من خواهرشوهرم پرستاره واسه همون ازمایشا و سونومونشونش میدم اون که میگه مشکلی نیس فقط استراحتتو زیاد کن اما امان از مادرش نمیتونمم نفرین کنم به سر دختراش بیاد چون حتی برا دشمنم نمیخوام این همه سختی رو

فکر میکردم نسل این جور آدمها از زمین برداشته شده! واقعا که حالمو بد کرد..

ن هنوز هستن اینجور ادما اگرم از بین رفته از بخت خوب من یکیشون مونده که اونم مادرشوهرم شده...  قبل اینکه باردار بشم هرچی طعنه و کنایه بود میزد عقیدش هم این بود دلت بشکنه خدابهت بچه میده ... الان که باردارم دلم از درختشون عناب خاست به شوهرم گفتم برام بکن گفت نخیر اینا برا فروشه میخوام بدم به کیو کی .. بعد با خنده میگه من به زن حامله چیزی هوس کنه نمیدم تابچش چشم سبز بشه اخه چشم سبز قشنگه 😒☹😅یعنی حالم از خودم بهم خورد میگم خاک تو سرم شه نمیتونم جلو شکممو بگیرم که الان باید اینجوری ضایع شم 

سلام عزیزان، دکتر به منم گفته باید میکرو کنی، راه سختیه نه ?من نگرانم که اخرش چی می شه، چی کار باید ...

احتمال بارداری با iui واقعا کمه. بهتره الکی از وقت و مال و اعصابت مایه نذاری و یک هو میکرو کنی

بد ب دلت راه نده ب احتمال زیاد دوقلوعه میگم قبل انتقال خراش آندومتر انجام دادی!دردش چثدر بود؟من خیلی ...

قبل اين انتقال انجام ندادم

دو سال قبل هيستروسكوپی تشخیصی با خراش انجام دادم که منفی هم شدم چون با هیسترو بود بیهوشی کامل بودم

]احتمال بارداری با iui واقعا کمه. بهتره الکی از وقت و مال و اعصابت مایه نذاری و یک هو میکرو کنی

اخه می خوام بدونم برای میکرو کردن همسرم باید تحت نظر ارولوژیست باشه یا نیازی نیست همین جوری میکرو می کنن?