2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045511 بازدید | 684471 پست
]احتمال بارداری با iui واقعا کمه. بهتره الکی از وقت و مال و اعصابت مایه نذاری و یک هو میکرو کنی اخه ...

برا من که اورولوژیست همسرم میگفت نیازی نیست میکرو‌کنید و مخالف بود ولی دکتر خودم صلاح دید میکرو‌کنمو کردم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

]احتمال بارداری با iui واقعا کمه. بهتره الکی از وقت و مال و اعصابت مایه نذاری و یک هو میکرو کنی اخه ...

عزیزم همسرت باید حداقل یک بار آزمایش اسپرم تو یکی از آزمایشگاه های تخصصی ناباروری بدن. نتیجه اش رو ببر پیش دکتر خودت. اون اگه نیاز باشه میگه که همسرت به اورولوژ مراجعه کنه یا نه. به هر حال حداقل یک بار باید آزمایش بده. اونم حتما تو یه آزمایشگاه ناباروری. چون آزمایشگاه های جنرال اصلا نتایجش موثق نیست.

IUI فرق شگفت انگیزی نسبت به رابطه طبیعی نداره. من اگه به عقب برگردم همون یک بار رو هم امتحان نمیکنم.

و اینکه IVF شاید ترسناک باشه، اما واردش که میشی به اندازه اسمش گنده نیست. منم اولین بار اومدم تو همین تایپک یه پست غمناک هم گذاشتم که من چیکار کنم حالا    ولی خوب شرایط همینه دیگه. نترس چهار تا آمپوله فقط. همین.

منم صدای قلب فندقمو نشنیدم دکتر خواست پخشش کنه اما نشد نمیدونم چرا راست میگی این آمپولایی که هرروز ...

سلام  عزیزم خوبی؟ نی نی خوبه 

بهتر ببین زیر ۱۰ هفته اصلا نخوایین که صداشو پخش کنه چون به جنین فشار میاد 

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
آره گلم باید بری فوق تخصص غدد و دارو بده وگرنه تاثیر ندارن داروهای پانکچر و تخمک ها بی کیفیت میشن خد ...

وای چه بد😟😟

اخه یادمه نوشین جان هم پرولاکتینش بالای ۱۰۰۰بود ولی ماشالله خداروشکر تخمک هاش خوب بودن

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
نه عزیزم.فردا انتقال دارم.ان شاالله که خیر باشه

ملیکا جون انشالله که اولین انتقالت مامان میشی گلم توکلت به خدا 😍🥰

عزیزم منم بعد از سقط همین شدم نگران نباش تحت نظر پزشک غدد کابرگولین و دوباره شروع کن سریع میاره پایی ...

میگم عزیزم شما پرولاکتینتون بالا بود که کابرگولین استفاده میکردین؟ من میخوام پانکچر شم ولی پرولاکتینم ۴۲هست. یعنی خطرناکه ؟