2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045846 بازدید | 684485 پست
روزی دو تا شیاف داشتم. بعد لکه بینی کردمش سه تا آره اصلا جلوشو نگرفت. خودمم از همین تعجب میکنم. دو ...

شياف براي ميكرو كافي نيست حتما بايد آمپول پروژسترون تزريق كني.اين بار حتما حواست باشه.چون جنين داخل رحم مي زارن و رحم ممكنه شروع كنه به اسپاسم.در ضمن يه قرصي هم هست به نام ايزوپرين كه مانع اسپاسم رحم ميشه

حالا اين بار به دكترت گوشزد كن

خدا رو شكر جنين داري يه دكتر ديگه انتخاب كن و برو براي انتقال.البته اين بار تمام آزمايش هاي ايمني و انعقادي رو هم قبلش بده اگر دكتر قبول نكرد به اصرار خودت انجام بده حتما

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یعنی با دستگاه خاصی این سونو رو انجام میدن؟ مثلا هر سری که میرم مطب دکتر سونو واژینال میکنه میشه اون ...

همون سونو واژینال هست گلم که روز دوم _سوم پریودی انجام میشه و فولیکول های انترال رو شمارش میکنن

زینب جون این که به روژان گفتی دوباره باید پانکچر بشه، منظورت این بود که جنینای مونده رو بیخیال بشه و ...

نه گلم روژان جون گفتن جنین ندارن؟؟ گفتن سومین انتقال بود و جنین ها تمام شده بود، یعنی من اشتباه متوجه شدم؟؟ 🤔🤔🤔🤔

شياف براي ميكرو كافي نيست حتما بايد آمپول پروژسترون تزريق كني.اين بار حتما حواست باشه.چون جنين داخل ...

ممنون از نکاتت. متاسفانه نمیدونستم و ظاهرا دکترم هم ...

دارم دکترم رو عوض میکنم. امیدوارم این بار جواب بگیرم 💃🏻💃🏻💃🏻

بعد دکترم موقع انتقال گفت دهانه رحمت یکم حساس شده، پرسیدم یعنی عفونته؟ گفت نه، فقط ممکنه لک بینی داشته باشی. بعدا سرچ کردم که شیاف واژینال باعث حساسیت میشه. خوب تو که دیده بودی آمپول میدادی خوب 😔

حالا سوالم اينه كه تو اين وضعيت كرونا چطور برم شروع كنم، شروع كردم يه عالمه امپول داره ،اونارو بايدد ...

منم مثل شما بودم و میگفتم صبر کنم کرونا بره ولی حقیقتش کرونا دیگه رفتنی نیست و فقط باید واکسنش ساخته بشه که فکر کردم گفتم اگه ساخته هم بشه من چون میخوام باردار بشم نمیزنم چون این بیماری و واکسن جدیده و عوارضش روی خانم باردار مشخص نیست مثل واکسن سرخچه که تا سه ماه بعد زدنش نباید بارددار شد 

تزریفات رو همسرم یاد گرفت واسم میزنه و واسه تزریق بیرون نمیرم 

دکتر و بیمارستان هم با رعایت پروتکل های بهداشتی مانعی نداره

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
اخه اقص تو بيمارستان انتقال ميده،بازم ادم ميگه امپولو يه ماري ميكنم،پانكچر تو بيمارستانو چيكار كنم🥺

عزیزم اقصی کدوم بیمارستانه؟نگران نباش تست کرونا میگیرن قبل انتقال و پانکچر.اتاق عملشون ایزوله هست.ببین این وضع حالا حالا ها باهامون هست.معلومم نیست کی تموم بشه.توکل کن به خدا.خودتم همه چیزو رعایت کن هیچی نمیشه

جان منی.....  از این عزیزتر نمیشود........
بچه ها سلام خوبین؟ یه سوال میگم یه عزیزی گفتن انکار بیشتر انتقال های ابن سینا منفی میشه،واقعا همین ...

اینو منم شنیدم.اما فکر میکنم علت این صحبت تعداد زیاد مراجعه کننده هست.من خودم بار اول منفی شدم اما یه خانمی که با من بود بار اول مثبت شد.تعداد زیاده... خودشونم میگن30 تا35% موفقیت مرکزشون هست

اینو منم شنیدم.اما فکر میکنم علت این صحبت تعداد زیاد مراجعه کننده هست.من خودم بار اول منفی شدم اما ی ...

یعنی یه دکتر یکسان تو ابن سینا متفاوت از بیمارستان انتقال میده؟ تجهیزاتش که فقط یه سونوئه

راستی طرازی با سونو انتقال میده دیگه درسته؟

یه دونه دکتر مثل دکتر من تو ابن سینا کافیه که آمارو بیاره پایین. ایشالله بقیه اوکی اند

منم دکترم مختار ترس برم داشت بار اولمه میکرو انجام میدم ..هیچ شناختی هم از دکترای ابن سینا نداشتم خودشون دکترم انتخاب کردن،🙄😟

یعنی یه دکتر یکسان تو ابن سینا متفاوت از بیمارستان انتقال میده؟ تجهیزاتش که فقط یه سونوئه راستی طرا ...

طرازی به من گفت درصد موفقیت ابن سینا تو انتقال30 تا 35% هست.اینو لحظه انتقال گفت... والا مانیتور پشت سرش بود.چراغ انداخت و گفت بسمه... انتقال داد من ندیدم اصلا رو مانیتورو نگاه کنه .چون بار اولمم بود عرفشو نمی دونستم راستشو بخوای