2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045601 بازدید | 684475 پست
هیسترو چیه؟! 🤔 برای انتقال انجام میدن؟ چیز خوبیه؟ 😬

آره دارچین جون .هیستروسکوپی رو دکترم قبل از انتقال با دو هدف انجام داد:یکی چک داخل رحم که مشکلی نباشه و دیگری خراش.دکترم گفت خراش با هیسترو اصولی تره چون دقیقتر انجام میشه و بیهوشی داره و داخل رو با یه وسیلهایی که مثل سونو میمونه میبینن .

هیچی. فقط هی حس میکنم الانه که پریود شم. من نمیدونم این ۲۲ تا امپول پروژسترونی که زدم محض دلخوشی نبا ...

درد پريودي از همين آمپول هاي پروژسترون هم ناشي ميشه.اصلا نگران اين موضوع نباش

اين درد ها از كي شروع شد برات؟ من خودم از همين تعجب مي كنم كه چرا نسبت به داروها هم علامتي ندارم😂

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آره دارچین جون .هیستروسکوپی رو دکترم قبل از انتقال با دو هدف انجام داد:یکی چک داخل رحم که مشکلی نباش ...

اهان. مشابه همون عکس رنگیه درسته؟ ممنون از توضیحت

هچینگ رو مرکز براتون انجام داد یا خودشون سر از تخم درآوردن؟ 🐣

درد پريودي از همين آمپول هاي پروژسترون هم ناشي ميشه.اصلا نگران اين موضوع نباش اين درد ها از كي شروع ...

بی خبری خوش خبری 😅

من الان دلم میخواست برگردم عقب نه لکه ای ببینم نه علامت دیگه ای.

نه مثل اون بار پریود هم شدم رفتم آزمایش خانمه میگه پریودت عقب افتاد؟ بگم نه محض خنده اومدم آزمایش هم بدم. 

بالاخره شروع کردن پروسه آی وی اف تو این کرونا ریسک داره ولی برا اوناییکه سنشون بالاس یا ذخیره کم دار ...

من ٢٩سالمه ذخيره ام بهم نگفتن كه كمه،واقعيتش خيلي دلم بچه ميخواد الان ٣ساله در تلاشيم🥺ولي نتيجه نديديم،خودمم به خاطر كرونا خيلي ميترسم

ساناز جون همه چی به خودت بستگی داره ولی همونطور که سلما جون گفت این بیماری حالا حالاهااا مهمونه پس م ...

اخه اقص تو بيمارستان انتقال ميده،بازم ادم ميگه امپولو يه ماري ميكنم،پانكچر تو بيمارستانو چيكار كنم🥺

بی خبری خوش خبری 😅 من الان دلم میخواست برگردم عقب نه لکه ای ببینم نه علامت دیگه ای. نه مثل اون ب ...

دارچين جون شما چجوري بودي؟ چقدر پروژسترون داشتي؟ آخه با وجود پروژسترون نمي فهمم چرا بايد خونريزي مي كردي

من همين دوتا جنين رو دارم دلم بهشون خوشه اميدوارم كه مامان بشم باهاشون

جنين داري؟

دارچين جون شما چجوري بودي؟ چقدر پروژسترون داشتي؟ آخه با وجود پروژسترون نمي فهمم چرا بايد خونريزي مي ...

روزی دو تا شیاف داشتم. بعد لکه بینی کردمش سه تا

آره اصلا جلوشو نگرفت. خودمم از همین تعجب میکنم. دو روز اول شیاف فرتیژست استفاده کرده بودم. بعدش سیکلوژست خریدم. 

ولی موقع iui تا روزی که شیاف استفاده میکردم پریود نشده بودم. اون موقع فقط سیکلوژست استفاده کردم. نمیدونم ربط داره یا نه. 

جنین هم سه تا دارم. کلا ۵ تا داشتم. الان ۳ تا مونده.

اخه اقص تو بيمارستان انتقال ميده،بازم ادم ميگه امپولو يه ماري ميكنم،پانكچر تو بيمارستانو چيكار كنم🥺

الان از همه مريض ها تست كرونا مي گيرن و وقتي هم وارد بيمارستان ميشي چه براي پانكچر چه انتقال دماي بدن و سطح اكسيژن رو چك مي كنن.در نتيجه بيمارايي كه مراجعه كردن مبتلا به كرونا نيستن.از طرفي خودت هم بايد دقت كني.منم تو بيمارستان كارهام رو انجام دادم.روز پانكچر تا لحظه آخر ماسك داشتم بعد متخصص بيهوشي ماسك رو برداشت و ماسك اكسيژن يكبلر مصرف گذاشت رو صورتم

وقتي هم كه بهوش اومدم وقتي پرستار ماسك اكسيژن رو برداشت بهش گفتم رو صورتم ماسك بزارن كه سريع گذاشت.

به نظره من خيلي هم جاي نگراني نيست پروسه درمان رو عقب ننداز