2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045861 بازدید | 684486 پست
چون اابن سینا اینطوریه. روز پریودم عارفی نبود .

عزیزم یعنی ابن سینا هرسری که میرید یک دکتر نشسته؟یعنی وقتی دکتر انتخاب میکنید تاآخرش با همون دکتر نیستید؟

بنظر شما من برم مطب نوبت بگیرم بهترنیست؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ای بابا. منم ابن سینا میرم. همه ویزیت‌هام با دکتر خودم بود. حالا نتیجه هم نگرفتم البته.  ببین ...

سلام عزیزم خوبی؟

عزیزم من قرار انشاالله بیام ابن سینا 

اما خیلی دودل هستم که بیام کلینیک یا برم مطب دکتر ها

میخوام برم دکتر طرازی

من برام خیییلی مهمه که وقتی یک دکتر انتخاب میکنم تااخرش باخودش باشم دلم نمیخاد هرسری یه دکتر نشسته باشه 

واینکه ازشیراز میام ودوسدارم زود کارم راه بیفته 

بااین توصیف من برم مطب دکتر طرازی وجنتی بهتر هست یا همون کلینیک؟

زینب جاان من تو سیکل انتقالم دا وهای انتقالم شروع شده فقط سوپر فکت یا سینا فکت ندارم اشکال نداره نگرانم ؟؟

سه ماه ال دی خوردم الان هم از دوم پریودی استرادیول و انوکسا و فرتیل و اسپرین بهم داده 

اوکیه؟؟ یا حتما باید سینا فکت میدادن؟؟

@زینبی_بابا    

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
بی بی هاله انداخت. ولی به بی بی چک اعتماد نیست. جواب ازمایشمم نمیاد. دارم دیوونه میشم

واااااایییییییی دخخختتررررررر راست میگیییی؟بیام بزنمتتت پس چرا ساکتی نمیگی هاله انداخت 

انشاااااللههه شدی مامان الناااااا😍😍😍😍😍😍😍

چقدر بخدا ناراحتت بودم اون روز گفتی منفی 

حالا دیگه منم استرس گرفتم زود بیا خبر بده

واااااایییییییی دخخختتررررررر راست میگیییی؟بیام بزنمتتت پس چرا ساکتی نمیگی هاله انداخت  انشااا ...

اخه به هاله اعتماد نیست. شاید بی بی چکه خراب بوده. ساعت شش و نیم صبح پاشدم رفتم ازمایش.دیشب رو تا صبح نخوابیدم. حالم خرابه. خیلی دعام کن. همش حس پریودی دارم. دل درد ندارم. حس پریودیه که خیلی حس بدیه.

اخه به هاله اعتماد نیست. شاید بی بی چکه خراب بوده. ساعت شش و نیم صبح پاشدم رفتم ازمایش.دیشب رو تا صب ...

الان دقیقا رو تیغ هستی 🤭🤭🤭

درکت میکنم وااااقعا این دوساعت سخته 🤪🤪🤪🤪

منم برات استرس گرفتم خخخخ بخصوص الان که گفتی بی بی هاله انداخت

زنگ زدم ازمایشگاه میگه تا دو دو و نیم اماده میشه

دل ماهم‌رفت بخدا  

خدایا به امیدی تو...برای ظهورامام زمان لطفا یه صلوات بفرستید.خدایاشکرررر بابت داده و نداده هایت شکر.عشقم همسرمهِ خدایا سکان زندگیمو به دستهای تومیسپارم.خدایا بهم فرزندان سالم و صالح بده فرزندانی ک شایسته بندگی تورو داشته باشن.من یه مادر منتظر هستم برام دعاکنید خدابهم نی نی های سالم بده الهی آمین.
سلام عزیزم خوبی؟ عزیزم من قرار انشاالله بیام ابن سینا  اما خیلی دودل هستم که بیام کلینیک یا ب ...

عزیزم ابن سینا یه دونه دکتر نداره که هر روز یکی نشسته باشه. منتها چون میگن روز اول تا سوم پریودی بیایید ممکنه با روزهای کاری دکتر خودت همزمان نشه. برای همین یه دکتر دیگه ویزیتت میکنه. اینکه چه روزی میای برای اولین بار هم مهمه، روزی بیا که دکتر خودت هست. بچه ها گفتن طرازی شنبه و سه شنبه ها هست. ضمن اینکه نوبت ابن سیناش زیاد منظم نیست و‌ کنسلی زیاد داره. 

مورد بعدی اینکه تا جایی که میدونم طرازی با تاخیر حداقل ۲ ماهه تو مطبش وقت میده. پس علی الحساب زنگ بزن وقتتو بگیر که زمان رو از دست ندی تا تصمیم بگیری. 

جنتی قبلا خیلی بیشتر تو ابن سینا بود، الان ساعتش بسیار محدود شده. مطبش رو اطلاعی ندارم.