2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045844 بازدید | 684485 پست
من با شروع سیکل هرچی به پانکچر نزدیک شدم ، درد سینه ام بیشتر شد ، بعد پانکچر و انتقال هم سینه درد دا ...

خداروشکر بهتری عزیزم.کی میری ایشالله برای دیدنه فرشته هات؟

جنین ۵ روزه انتقال دادم عزیزم 

دوتا 

سلام عزیزم من بار اول هست می خوام انتقال بدم اگه بگم هچینگ کنن انجام میدن؟؟ فایده داره هچینگ؟

سلام ، والا من نمیدونم بار اول انجام میدن یا نه چون بار اول برای من انجام ندادن البته من خودمم اون موقع درمورد هیچینگ هیچ اطلاعی نداشتم که بخوام بهشون بگم ببینم چی میگن ، ولی بار دوم هم با اینکه بازم خودم هیچی نگفته بودم چون تو پروندم انتقال منفی وجود داشت خودشون هیچینگ کرده بودن ،،، آره بنظر من خوبه نمیگم تضمین مثبت شدنه ولی ماها باید هرکاری از دستمون برمیاد انجام بدیم تا شانسمون برای مثبت شدن بره بالا ، بهشون بگید اگه قبول کردن انجام بدید ولی اگه هم گفتن نه استرس نگیریدا همونطور که گفتم تضمین صددرصدی نیست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ولا چیزی خاصی رعایت نکردم..فقط مربای به گرفتم بخورم..از دیشب شروع کردم به روغن سیاه دانه ماساژ دادن ...

ان شاالله عزیزم ممنون

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
سلام ، والا من نمیدونم بار اول انجام میدن یا نه چون بار اول برای من انجام ندادن البته من خودمم اون م ...

ممنونم عزیزم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
واقعااااا،خداروشکر،یعنی کلا یک جنین داشتین؟ کجا و با کدوم دکتر بودین عزیزدلم؟ من همش میترسم از منف ...

عزیزم ترس و استرس خودش از همه بدتره.از اول که شروع میکنید فقط و فقط مثبت باشید من وقتی برام جنینی واسه فریز نموند به خودم گفتم قرار هست با همین یکی جنین باردار بشم.من کلا ۴ تخمک داشتم که یک جنین تشکیل شد.دکتر نقشینه بیمارستان شهید بهشتی اصفهان بودم.تاپیک بعد از ۷سال انتظارم توی تاپیکهام هست

بله. صبح رفتم ازمایش دادم. منتظر نتیجه ازمایشم نشستم

الهی ک‌میای خوشحالمون‌میکنی مامان جان..مثبتی به امیدخدا..

خدایا به امیدی تو...برای ظهورامام زمان لطفا یه صلوات بفرستید.خدایاشکرررر بابت داده و نداده هایت شکر.عشقم همسرمهِ خدایا سکان زندگیمو به دستهای تومیسپارم.خدایا بهم فرزندان سالم و صالح بده فرزندانی ک شایسته بندگی تورو داشته باشن.من یه مادر منتظر هستم برام دعاکنید خدابهم نی نی های سالم بده الهی آمین.
ای بابا. منم ابن سینا میرم. همه ویزیت‌هام با دکتر خودم بود. حالا نتیجه هم نگرفتم البته.  ببین ...

چی بگم من ذخیرم بد نبود ۱.۹ بود ولی چرا اینجوری شده نمیدونم. 

خدایا چنان کن سرانجام کار تو خوشنود باشی و من رستگار
من سونو واژینال معمولی شدم شربت اینا هم نه نخوردم رفتم چکاپ منو سونو واژینال کرد شاید شما منظورتون ...

نه نه منم واژینال سونو شدم ولی قبلش که رفته بودم برای نوبت خودشون بهم یه کاغذ دادن که دستورالعمل انجام سونو و داروهایی که قبلش باید بخورم توش نوشته شده بود

روده های من به رحم کاملا چسبیده بود وقتی رحم و آورد بالا کل روده هام زیرش بهش چسبیده بودن و جدا نمیش ...

از رودتون نبریدن؟؟؟اخه البرزی ب من گفت اون قسمت از روده که درگیر اندو هست باید بریده بشه 

برای همینه من خیلی میترسم 

من پارسال لوله هامم کلیپس زدم که بتونم انتقال بدم 

حالا اگر جنینهام تعدادشون رضایت بخش باشه انتقال میدم و شانسمو امتحان میکنم 

اخه دکترم میگه با بارداری اندومتریوز کاملا سرکوب میشه ولی ب محض پریودی دوباره کم کم رشد میکنه و دردات شروع میشن 

ولی بازم توکلم به خداس میگم شاید تا اونموقع درمانی براش پیدا بشه لااقل رودمو دستکاری نکنن

هچینگ دومین بار برای من خودشون بدون اینکه بگم انجام داده بودن که بنظرم خوبه شما هم بگید انجام بدن، & ...

سلام ، تا اونجا كه من ميدونم رويان هم انجام ميده چون من يادم هست اون موقع كه من ميخواستم انتقال بدم ضخامت آندومترم مشكل داشت كه بهم گفتن نهايت برام پي آر پي انجام ميدن چون ظاهرا پي آر پي براي كساني كه مشكل ضخامت دارن هم موثر هست كه ديگه موقع انتقال به من گفتن نيازي به پي آر پي ندارم ولي نگفتن انجام نميدن .

وای نوشین کی میشه ما از استرس راحت بشیم به خدا...من حساسیت فصلی دارم هی عطسه میکنم...هربار عطسه میزن ...

من دارم میرم الان پیش دکتر ، آمپول های پروژسترونم تموم شده ، بای برامبنویسه احتمالا برام سونو هم مینویسه. امروز پنج هفته و سه روزمه به حساب پریودی. خدا کنه ساک دیده بشه. هم بفهمم ۲تان یا یکی. 

درباره عطسه نگران نباش اونا جاشون امنه عزیزم منم از دکتر پرسیدم

خداروشکر بهتری عزیزم.کی میری ایشالله برای دیدنه فرشته هات؟ جنین ۵ روزه انتقال دادم عزیزم  دوت ...

ای جان پس مثل منی منم دوتا دارم

امروز پنج هفته و سه روزمه به حساب پریودم. آمپولای پروژسترونم تموم شده میخوام برم بنویسه برام. احتمالا سونو هم بنویسه برام خداکنه ساک دیده بشه