2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045868 بازدید | 684487 پست
سلام سارجان خوبم شما خوبی؟؟؟ من چند روز پیش رفتم سونو،،بهم دارو دادن الان دارم سوپرفکت و استرادیول ...

راستی عزیزم از کجای بابلی؟؟

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

به من گفتن یک هفته بعد مثبت شدن آزمایش ، بیاین برای سونو ، نمیدونم دیگه واژینال میخواد بذاره یا شکمی ...

وای نوشین کی میشه ما از استرس راحت بشیم به خدا...من حساسیت فصلی دارم هی عطسه میکنم...هربار عطسه میزنم قلبم میاد توی دهنم که نکنه نی نی رو اسیب بزنم

هچینگ دومین بار برای من خودشون بدون اینکه بگم انجام داده بودن که بنظرم خوبه شما هم بگید انجام بدن، & ...

سلام عزیزم من بار اول هست می خوام انتقال بدم

اگه بگم هچینگ کنن انجام میدن؟؟

فایده داره هچینگ؟

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
میدونی فرقش با عکس رنگی چیه ؟یعنی این بهتره ؟

من انجام دادم در رویان برای من راحتر از عکس بود فکر میکنم علاوه بر بررسی تخمدان رحم باز بودن لوله داشتن فیبروم یا چسبندگی رحم وشکم را نشان میده دقیقتر عکس رنگی 

ان شاالله با همین انتقال مادر بشید.منم تو سیکل انتقالم سیکل ۴۵ روزه الان ۱۵ روزش گذشته ال دی میخورم ...

ولا چیزی خاصی رعایت نکردم..فقط مربای به گرفتم بخورم..از دیشب شروع کردم به روغن سیاه دانه ماساژ دادن به شکم و تخمدان هام..دوست دارم‌زودی پری‌بیاد برم تو سیکل انتقال..عزیزم‌الهی ک بحق اهل بیت با انتقالت مامان بشی مثبت فکرکن فقط..ان‌شاالله ک‌این ماه خیر باشه واسه همه ی‌ما

خدایا به امیدی تو...برای ظهورامام زمان لطفا یه صلوات بفرستید.خدایاشکرررر بابت داده و نداده هایت شکر.عشقم همسرمهِ خدایا سکان زندگیمو به دستهای تومیسپارم.خدایا بهم فرزندان سالم و صالح بده فرزندانی ک شایسته بندگی تورو داشته باشن.من یه مادر منتظر هستم برام دعاکنید خدابهم نی نی های سالم بده الهی آمین.
ان شا الله بچه هاي بعديت رو به صورت طبيعي و شير به شير مثل من باردار ميشي ، شير به شير هم لذتش از ٢ ...

ممنون عزیزدلم، پناه بر خدا❤❤❤ خدا بچه هات رو براتون حفظ کنه😍😍😍

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
وای نوشین کی میشه ما از استرس راحت بشیم به خدا...من حساسیت فصلی دارم هی عطسه میکنم...هربار عطسه میزن ...

شما هم موقع عطسه دلت درد میگیره؟ من یه لحظه وحشتناک زیر دلم میگیره البته بعضی وقتا

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
همه انتظار یه طرف. همین یه تیکه که ازمایش میدی تا نتیجه اش بیاد یه طرف دیگه. دل تو دلم نیست. همش نفس ...

اره بخداااا..انتقال دادی شما عزیزم

خدایا به امیدی تو...برای ظهورامام زمان لطفا یه صلوات بفرستید.خدایاشکرررر بابت داده و نداده هایت شکر.عشقم همسرمهِ خدایا سکان زندگیمو به دستهای تومیسپارم.خدایا بهم فرزندان سالم و صالح بده فرزندانی ک شایسته بندگی تورو داشته باشن.من یه مادر منتظر هستم برام دعاکنید خدابهم نی نی های سالم بده الهی آمین.