2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046037 بازدید | 684498 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم من برایه امپول پروژسترون اول رفتم زدم قلمبه شد وشدید درد داشت بعد شوشو‌گفت فردا خودم میام ...

دیشب که رفتم درمانگاه پرستار نبود و خوده دکتر اومد زد و خیلی آروم زد وگفت باید همین جور باشه به همین خاطر اصلا ورم نکرده وحتی در طول تزریق درد خاصی نداشتم.ولی از وقتی بلند شدم درد تا ساق پام میومد حالا به گفته دوستان کمپرس گرم کردم خیلی بهترم.

شما دقیقا درست می گی تزریقش باید خیلی خیلی آروم انجام بشه

خانومای گل یه سوال الان من زنگ بزنم مرکز بگم مثبت شدم میگن بیا سونوی واژینال شو...ولی این سونو خطری ...

عزیزم من وقتی مثبت شدم دو روز بعد بعد رفتم دکتر چون داروهام تموم شده بود همون اونجا سونی واژینال هم کرد گفت چهار هفته و چهار روز تا هفته ده یکی دوبار سونوی واژینال شدم جنین همون جلو نیس که براش خطری داشته باشه😊

الهی! نه من آنم که ز فیض نگهت چشم بپوشم نه تو آنی که گدا را ننوازی به نگاهی... در اگر باز نگرددنروم باز به جایی پشت دیوار نشینم چو گدا بر سر راهی... کس به غیر از تو نخواهم چه بخواهی چه نخواهی... باز کن در که جز این خانه نیس مرا پناهی........
مرسي عزيزم زينب جون حالا اينكار خوبه يا نه؟ اخه من بقيع انتقالام اينحوري نبوده بعد اينكه الان بهم ...

عزیزم سیکل نچرال ارجحیتی نداره، فقط احتمالا چون سیکل های قبلی موثر نبوده این دفعه این جور میخوان برن جلو

البته نکته مثبت سیکل نچرال دریافت داروی کمتر هست

سلام وقت بخیر همگی.اونایی ک آندومتریوز داشتن میشه بگن چ علایمی داشتن؟آخه من وقت پریودی معذرت میخوام ...

سلام عزیزم منم دقیقا همینطورم طبق سونو واژینال چیزی نگفتن خداروشکر 

من درد پریودیمم زیاد وهم دردها وتیرهای لحظه ای مقعد

نه ابن سینا بودم.دکتر طاهری

سلام گلم میشه منو راهنمایی کنید

من میخوام انشاالله برای اول آبان وقت بگیرم با دکتر امیر جنتی و دکتر طرازی 

باتوجه به اینکه راهم دور هست برم مطبشون ویزیت بشم راحتترهستم یا خود کلینیک؟

نمی خوام بیفتم دست زیر دستهاشون میخوام تاآخرسیکل باخود دکتر طرازی باشم شنیدم تو کلینیک هربار یک دکتر میشینه

واینکه مطب به کلینیک ابن سینا نزدیکه؟

سوال بعدی اینکه دکتر طرازی عملهاشو آبان انجام میده؟

آنتی بیوتیک رو اطلاعی ندارم، ولی حمام کردن مشکلی نداره😉😉😉

راستش پزشک خودم از امروز هر ۱۲ ساعت آزیترومایسین تجویز کرده.سرخورد مصرف نکردم که.ولی تو نت که خوندم نگران شدم.حالا دلیلش چیه نمیدونم.خصوصا اینکه نوشته روز قبل هم حمام نکنید.

خدایا شکرت  
من پی آر پی کردم دکتر هیچ توصیه خاصی نکرد منم کاره خاصی نکردم آخه چیز خاصی نیست که نیاز به آنتی بیوت ...

خب خداروشکر.پس دیگه فکر نکنم مشکلی باشه.والا آنتی بیوتیک رو پزشک خودم تجویز کرده.از امروز هر ۱۲ ساعت باید آزیترومایسین بخورم.  دلیلش چیه نمیدونم.

خدایا شکرت  
این توضیح مختصر رو از نت خوندم👈 در هیستروسونوگرافی متخصص رادیولوژی ابتدا یک سونوگرافی ترانس وا‍ژی ...

میدونی فرقش با عکس رنگی چیه ؟یعنی این بهتره ؟

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
خب خداروشکر.پس دیگه فکر نکنم مشکلی باشه.والا آنتی بیوتیک رو پزشک خودم تجویز کرده.از امروز هر ۱۲ ساعت ...

اگر تو‌همین سیکل خراش آندومتر هم دادی شاید علتش همینه.چون بعد از خراش وقتی پی آر پی تو همون سیکل انجام بشه ممکنه التهاب ایجاد بشه تورحم