2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046028 بازدید | 684497 پست
همسری داره میاد دنبالم  بریم آز بدیم  😍 یا باب الحوائج

باب‌الحوائج‌پشت‌وپناهت‌عزیزم

برووووو‌عزیزم‌مطمعنم‌که‌مامان‌شدی...

یافاطمه‌زهرا‌

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
باب‌الحوائج‌پشت‌وپناهت‌عزیزم برووووو‌عزیزم‌مطمعنم‌که‌مامان‌شدی... یافاطمه‌زهرا‌

قربونت  برم عزیزم  مرسی از دعا قشنگت  ایشالا خدا جواب دل مهربونت بده 

فدات

۳بار انتقال  خدا نخواست، راضیم به رضای خدا، یا حق😊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم‌خودتو‌نباز خیلیا‌بی‌بی‌چکشون‌منفی‌بوده‌آز‌مثبت تیاراجون‌هم‌بیبی‌منفی‌بودآزمیده‌مثبت‌میشه ین ...

اون خیلیا یکی دو درصدن. من اگه شانس داشتم الان مثبت میشد. الهی زودتر شنبه بشه این امپولای لعنتی هم‌تموم شن قطعشون کنم. خسته شدم

من که دلم خیلی روشنه. بگو‌زودی نتیجه رو بدن الکی مامان خانمو منتظر نذارن

ای جونم مرسی از عزیزم راضیم به رضای خدا  ما همگی داریم تلاشمون رو میکنیم  بقیه اش با خدا

حالا تو هم زیاد به خودت استرس  نده  آزمایش همه چیو مشخص میکنه 

فدات 😘

۳بار انتقال  خدا نخواست، راضیم به رضای خدا، یا حق😊
اون خیلیا یکی دو درصدن. من اگه شانس داشتم الان مثبت میشد. الهی زودتر شنبه بشه این امپولای لعنتی هم‌ت ...

عزیزم مارک بی بی چکت چی بود اصلا نگه داشتی هاله ننداخت اصلا اصلا.از من هاله انداخت ولی حس میکنم دارم پریود میشم لکه دیدم دیروز.انشالا ازمایشت مثبت بشه

سلام زینبی جون دکتر برا من میکردین داده روزه ۲۱بزنم و ماه بعد انتقال اگه خدا بخواد...کلی ویتامین و ت ...

سلام عزیزم به سلامتی، ان شاء الله دیگه این دفعه مامان میشی

آره گلی آسپرين رو متفاوت شروع میکنن من از حدود 10 روز قبل از سیکل داشتم، بعضی دوستان کمی زودتر دارن، بعضیا هم بعد از مثبت شدن، کلا خیلی متفاوت هست اینو میگم که نترسین و نگران نباشید 

واسه همین بهتره بپرسین و اینکه ببین تو دوره پریود هم باید استفاده کنی یا نه

عزیزم میشه بگی چرا سیکل پانکچرت کنسل شد ؟منم قراره رویان وارد سیکل بشم 

من مهر ماه رفتم تو سیکل پانکچر لانگ بود سیکلم برام سینال و سینافکت نوشتن،،،بهشون گفتم سینال به من جواب نمیده و قبلا امتحان کردم گفتم من سینال و تو سیکل آی یو آی داشتم برا سیکل آی وی اف که سینال نمیدن اصلا....کلا داروی ایرانی به من پاسخ نمیده حالا باز اچ ام جی خیلی خوبه نسبت به بقیه اونم به من ندادن

خب من بهتر از هرکسی بدنمو میشناسم بعد از سه سال درمان،،تازه من بخاطر همین قضیه دارو چند بار کنسلی سیکل iui و ivf داشتم ولی چه فایده اصلااا به حرف آدم گوش نمیدن هر دفعه من اینارو میگفتم بهم میگفتن شرایطت عالیه کلی فولیکول داری واقعا هم ۱۵ ۱۶ تا فولیکول داشتم اما دو روز مونده بود به پانکچر آز استرادیول دادم عددش بود ۹۰ یعنی دنیا رو سرم خراب شد همشون پوچ بودن...مشایخی گفت تخمک کشی کن شاید یکی دو تا تخمک داشته باشی اگه نداشتی من باهاشون می حرفم هزینتو کمتر بگیرن ازت اما من گفتم نه کنسل کردم...اون همه رفت وآمد هیچی

با مرکز حرف زدم که بیام شهرستان دارو بگیرم و سونو بشم و پانکچر و فقط برم رویان آخه کلینیکی که قبلا میرفتم گونال داشت...دی ماه تو بابل رفتم تو سیکل و بهمن هم رویان پانکچر شدم و هایپر شدم نشد انتقال بدم تا الان

چقد طولانی شدت ببخشید🙈

@زینبی_بابا     سلام عزیزم من باید 16 انتقالم آزمایش میدادم جنینام سه سه روزه بودن روز 1 ...

سلام عزیزم 😍😍😍😍مبارکت باشه گلی

ان شاالله که به سلامتی بغلش کنی 

آره دیگه عالی رشد کرده خیالت راحت، دو هفته دیگه هم میشه سونو قلب

واسه دکتر زنان هم پیش کسی برو که کار ناباروری بلد باشه و بتونه دوز داروهات رو تنظیم کنه، تا هفته 12 مهم هست بعدش اگر مشکلی نباشه عین بارداری طبیعی هست

و اینکه الان خیلی از دکترها مجازی ویزیت میکنن، من بودم تا هفته 12 زیر نظر دکترهای مرکزی که ivf کردم به صورت مجازی می موندم بعدش هم یه دکتر خوب و دلسوز که خلوت باشه میرفتم 

@زینبی_بابا     سلام عزیزم من باید 16 انتقالم آزمایش میدادم جنینام سه سه روزه بودن روز 1 ...

آره گلی خوب کردی زندگی عادیت رو ادامه دادی

چون واقعا ربطی نداره و تازه کم تحرکی و بی تحرکی به خاطر اختلال در جریان خون مضر هم هست

دوستان تجربه شخصی و دوستانمو تو امصام گعتم بدردتون میخوره

من ب هرکی دادم و رعلیت کرده اصولی بعد انتقالش جواب مثبت گرفته

خانم گلایی ک در مراحل IVF یاIUI بسر میبرن این توصیه ها بدردتون میخوره :                                   1.آرامش....2.آرامش..........10.آرامش انقدر این ارامش مهمه ک 10 تای اول مختص آرامش باید قرار داد.11.تغذیه خیلی مهمه از 2 ماه ب پانکچر گرمیجات بخوری.12.گوشت فقط. گوسفندی و شتر13.خوردن ماهی و مرغ حداقل14.مرغ محلی یا خروس15.صبحانه عسل سیاه دونه اره شیره16.  شب قبل انتقال شیاف عسل داشته باشین17.زمان انتقال خیلی ریلکس باشین و استراحت مطلق تا 2 هفته18.فقط جهت سرویس و نماز بلند شین(سرویسم فقط فرنگی)19.  _3_2 بعد انتقال غذای مقوی مثل ابگوشت یا چلو گوشت میل کنید همون شب انتقال نشاسته بخورین20.ذکز زیاد بگین یا علی ناد علی صلوات21.چهل شب نیت سلامتی امام زمان و انجام شدن کارتو زیارت عاشورا بخونید22.سوره توحید و والعصر زیاد بخونید