2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046019 بازدید | 684497 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه ها من هیچ تخمک خوبی نداشتم در کمال تعجب. نمیدونم چرا اینطوری شد؟ ولی دارو اضافه کرد. به نظرتون ت ...

عزیزم به نظرم حتما برو رویان. تو رویان نبودنی هم میگن کجاهست.امارشو دارن

سلام خانوما یه سوال داشتم ایا کسی بوده که کرونا گرفته باشه و بعده چند روز شدید بشه؟یا همون اول شدید ...

ایشالله که هر چه زود تر بهبود پیدا کنن

از کجا می دونید ریه درگیر نشده؟ اسکن ریه انجام دادید؟ 

معمولا بیماری کرونا در انتهای دوره اش شدید میشه البته چیزی هست که من شنیدم یعنی در هفته دوم بیماری

سلام ملیکا جان من میخوام دکترمو عوض کنم بیام پیش دکتر حمدی ادامه بدم امروز رفتم آزمایش چکاب و ذخیره ...

سلام عزیزم.من اولین بار وسط سیکل رفتم.ولی کادر اونجا همش میگفتن اگه اول تا سوم میومدید سونو میشدید و اگه لازم بود سیکلتونو خانم دکتر شروع میکرد.ولی خب به نظر من شما منتظر پری نباش.برو پیشش یه شرح حال بده و بگو که داری ال دی میخوری.اگه توصیه ای چیزی داشت بهت میگه و میگه که اول تا سوم بری.این نظر منه.اگر اول تا سوم هم رفتی حتما به منشی های اونجا بگو.و بگو که قرار بوده آی وی اف بشی.اونوقت زودتر میفرستن تو.معمولا آی وی افی هارو زودتر یر به یر میکنن و بقیه مریضا بیشتر منتظر میمونن.خانم دکتر روزهای زوج هستش و همین الان اینترنتی  برا شنبه میتونی وقت بگیری.بازم میگم وسط سیکل بری بیشتر اونجا معطل میشی ولی خب به نظر من چون ال دی شروع کردی قبلش برو و دکتر رو در جریان بزار.باز تصمیم با خودت هست.ان شاالله دست دکتر حمدی برات خیر باشه.

خدایا شکرت  
بعید می دونم جای نگرانی باشه فقط سعی کنید باهاشون بصورت محافظت شده در تماس باشید و خیلی مراقبت کنید

خواهرم که نامزده از اول با مامانم در ارتباط بوده اون رسیدگی میکنه تو اتاق میمونه مامانم 

خواهش میکنم شما رو به شش ماهه امام حسین قسم برا مامانم دعا کنید خیلی نگرانم 

کلا ۹تا جنین  داشتم دوتاش بعد فریز از بین رفت دوبار دوتا گذاشتم  نگرفت  اینسری هم ۳تا ...

رژان جان ناراحت شدم و میدونم تو این شرایط شاید هیچ حرفی آدم رو آروم نکنه ولی خدارو شکر هم همسرت و هم خانوادشون خوب و مهربان هستن که این خودش یه نعمت خیلی بزرگه که هر کسی نداره.برین مسافرت و خوش بگذرون و ایشالله در شرایط خیلی بهتر مامان میشی

دارو چی میزنی ‌.زخیرت چنده؟ انشاالله که خدا کمکت میکنه فولی‌هات رشد میکنن

سینافکت و سینال از امروز هم اچ ام جی. ذخیرم زیر۲ بود. انشالله خیلی دعام کنید کلی نگرانم. 

خدایا چنان کن سرانجام کار تو خوشنود باشی و من رستگار
خواهرم که نامزده از اول با مامانم در ارتباط بوده اون رسیدگی میکنه تو اتاق میمونه مامانم  خواهش ...

انشالله هر چه زودتر بهبودی حاصل کنن🙏🙏

نگران نباش عزیزم من آدمهای زیادی رو شنیدم حتی با بیماری زمینه ای ولی این بیماری براشون سبک بوده

به خواهرتون هم بگید خیلی مراقب باشن