2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046039 بازدید | 684498 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم من هم بار اول که دوقلو باردار شدم دقیقا روز دوازدهم به خاطر خونریزی که داشتم بیبی چک زدم.چون ا ...

توکل بر خدا. هیچکس نمیتونه درکم کنه جز شمایی که مثه من منتظرید. خدا کنه فقط چشم انتظاری هممون تموم شه

توکل بر خدا. هیچکس نمیتونه درکم کنه جز شمایی که مثه من منتظرید. خدا کنه فقط چشم انتظاری هممون ...

دقیقا همینطور. هممون میدونیم که فقط خدا از وجودمون واتفاقاتی که داره میافته باخبره. اما ما اینقدر عجولیم که نمیتونیم یه کوچولو صبور باشیم.دعا میکنم هرچی که خیر هست برای همه پیش بیاد.

فدااات عزیزم. چشم حتما اگه قابل باشم دعاگوی شما هستم 😍😍😍 انشالله به زودی یه سورپرایز حسابی بشی عز ...

عزیزم شما بودی گونال داستی. اگر لازم نداری به من میفروشی

خدایا چنان کن سرانجام کار تو خوشنود باشی و من رستگار

بچه ها من هیچ تخمک خوبی نداشتم در کمال تعجب. نمیدونم چرا اینطوری شد؟ ولی دارو اضافه کرد. به نظرتون تغییری پیدا میکنه یا امیدی نیست

خدایا چنان کن سرانجام کار تو خوشنود باشی و من رستگار

بچه‌ها امروز چرا خبرها بده؟ 😔

روژان عزیزم... چقد حالتو میفهمم و خدا میدونه چقد دلم میخواست تو حال اون روزمو نفهمی.. صبح رفتم یکم به خونه برسم خسته شدم گفتم بیام یه خبر خوب ببینم. فس شدم همینجور افتادم یه گوشه.. عزیز دلم 😔