2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046096 بازدید | 684498 پست
من مهر ماه رفتم تو سیکل پانکچر لانگ بود سیکلم برام سینال و سینافکت نوشتن،،،بهشون گفتم سینال به من جو ...

خانم گلایی ک در مراحل IVF یاIUI بسر میبرن این توصیه ها بدردتون میخوره :                                   1.آرامش....2.آرامش..........10.آرامش انقدر این ارامش مهمه ک 10 تای اول مختص آرامش باید قرار داد.11.تغذیه خیلی مهمه از 2 ماه ب پانکچر گرمیجات بخوری.12.گوشت فقط. گوسفندی و شتر13.خوردن ماهی و مرغ حداقل14.مرغ محلی یا خروس15.صبحانه عسل سیاه دونه اره شیره16.  شب قبل انتقال شیاف عسل داشته باشین17.زمان انتقال خیلی ریلکس باشین و استراحت مطلق تا 2 هفته18.فقط جهت سرویس و نماز بلند شین(سرویسم فقط فرنگی)19.  _3_2 بعد انتقال غذای مقوی مثل ابگوشت یا چلو گوشت میل کنید همون شب انتقال نشاسته بخورین20.ذکز زیاد بگین یا علی ناد علی صلوات21.چهل شب نیت سلامتی امام زمان و انجام شدن کارتو زیارت عاشورا بخونید22.سوره توحید و والعصر زیاد بخونید

خانم گلایی ک در مراحل IVF یاIUI بسر میبرن این توصیه ها بدردتون میخوره :                                   1.آرامش....2.آرامش..........10.آرامش انقدر این ارامش مهمه ک 10 تای اول مختص آرامش باید قرار داد.11.تغذیه خیلی مهمه از 2 ماه ب پانکچر گرمیجات بخوری.12.گوشت فقط. گوسفندی و شتر13.خوردن ماهی و مرغ حداقل14.مرغ محلی یا خروس15.صبحانه عسل سیاه دونه اره شیره16.  شب قبل انتقال شیاف عسل داشته باشین17.زمان انتقال خیلی ریلکس باشین و استراحت مطلق تا 2 هفته18.فقط جهت سرویس و نماز بلند شین(سرویسم فقط فرنگی)19.  _3_2 بعد انتقال غذای مقوی مثل ابگوشت یا چلو گوشت میل کنید همون شب انتقال نشاسته بخورین20.ذکز زیاد بگین یا علی ناد علی صلوات21.چهل شب نیت سلامتی امام زمان و انجام شدن کارتو زیارت عاشورا بخونید22.سوره توحید و والعصر زیاد بخونید

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چشمت بی بلا  موتور سوار نشو خطرناکه کلا  ماشین هم میشینی پشت کمرت یه بالشت بزار که فشار ...

فدات عزیزم اره دیگه سوارنمیشم رعایت میکنم ...مرسی عزیزدلم خدا گل دختری رو برات حفظ کنه 

خداروشکر که بخیر گذشت، منکه کلا فوبیای دندونپزشکی دارم وحشتناک  باشه خواهر عزیزم سعی می کنم حر ...

فدات عزیزم من الان ۲۶ هفته و ۵ روزم انشاالله اوایل آذر زایمان به امید خدا 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
باشه ممنون عزیزم 

اتفاقا دیروز دکتر به منم گفت از هفته ی دهم شروع کنم به قطع کردن استرادیول گفت پنج روز اول دوتا بخورم پنج روز بعدی یکی پنج روز بعدشم یه روز درمیون یکی، گفت تا 12 کامل قطع شده باشه

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
همسری داره میاد دنبالم  بریم آز بدیم  😍 یا باب الحوائج

روژانی با خبرای خوش بیای الهی

خدایا به امیدی تو...برای ظهورامام زمان لطفا یه صلوات بفرستید.خدایاشکرررر بابت داده و نداده هایت شکر.عشقم همسرمهِ خدایا سکان زندگیمو به دستهای تومیسپارم.خدایا بهم فرزندان سالم و صالح بده فرزندانی ک شایسته بندگی تورو داشته باشن.من یه مادر منتظر هستم برام دعاکنید خدابهم نی نی های سالم بده الهی آمین.
بچه ها جواب آزمایشم منفی شد خدا نمیخواد و نخواست من‌مادر بشم  خدانگهدارتون

عزیزدلمممم نمیدونم چی بگمممم شوک شدم بخدا...غصه نخور گلمم خدابزرگه عزیزمم...خدا بخواد ماه بعد طبیعی مامان میشی عزیزمم...قربونت برم الهی  

خدایا به امیدی تو...برای ظهورامام زمان لطفا یه صلوات بفرستید.خدایاشکرررر بابت داده و نداده هایت شکر.عشقم همسرمهِ خدایا سکان زندگیمو به دستهای تومیسپارم.خدایا بهم فرزندان سالم و صالح بده فرزندانی ک شایسته بندگی تورو داشته باشن.من یه مادر منتظر هستم برام دعاکنید خدابهم نی نی های سالم بده الهی آمین.
بچه ها امروز ۱۲ انتقالم بود. بی بی چک گذاشتمو منغی شد. اصلا شدید پنچر شدم

عزیزم من هم بار اول که دوقلو باردار شدم دقیقا روز دوازدهم به خاطر خونریزی که داشتم بیبی چک زدم.چون اصلا امیدی نداشتم. میگفتم بعداز اون همه خونریزی اگر چیزی هم بوده تموم شد واز بین رفت.اما وقتی آزمایش دادم باردار بودم.

اونم دوقلو. 

اما امروز روز دهم انتقالم هست. فعلا هم غیراز درد خفیف تخمدان دیگه هیچ علائمی ندارم. 

سعی کن مثبت فکر کنی.البته بهت حق میدم.چشم انتظاری آدمو دیوونه میکنه.به خدا توکل کن عزیزم