2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046066 بازدید | 684498 پست
ساحل جونم از نی نی ها خواستم دعا کنن ایشالا  به زودی پسر گلت داداش میشه

فدات‌بشم‌خواهری

ممنونم‌ازدعای‌خوبت

انشالله‌‌بارداری‌بسیارخوبی‌داشته‌باشی

نی‌نی‌هاتوصحیح‌وسالم‌بغل‌بگیری...

خودت‌خوب‌شدی‌عزیزم

بهتری‌انشالله؟؟

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
والا مامان ماهک راستشو بگم من اصلاً غذای درست و حسابی نمیخورم، مثلاً همین امروز فقط صبح چند لقمه صبح ...

نه عزیزم دوستت حالا بچش اینطوری بوده حتما تغذیه تو رعایت کن بچه با بچه فرق می کنه بچه که گریه می کنه حتما درد داره ببین حتما با یه پزشک دیگه درمیون بزار خودتم که نمی خوری بنیه بدنت کم میشه و کم میاری اشتباه نکن 

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

التماس  دعا دارم عزیزم تبریییییک  منم پنجشنبه  آز دارم دستت رو بزار شکمت برای همه&nbs ...

قربونت برم پیام هر کدوم از بچه ها رو که میخونم همین کارو میکنم سریع از نی نی ها میخوام برای همه دعا کنن به خدای احد و واحد هنوز غم مادر نشدن تو دلمه و غم همه دوستای چشم انتظارمو با پوست و استخوان حس میکنم. خدا بخواد همه ما خلاص بشیم

عکس از بروشورش داری سلما جون؟ چون اینی من میزنم نداره؟ اگر امکانش هست برام بفرست

من ماه پیش که منفی شدم جعبه هاش رو دور ریختم شرکتی که جعبش نقره ای بود نوشته بود ولی دوستای دیگه تزریق میکنن دوستمون تیارا جان 

@تیاراتیام    

خدایا شکرت
به به مبارکه نوشین جان ماشالله بتا هم خوبه خدارو شکر🥰🥰🌸🌸 حالت بهتر شده؟  من فردا انتقال د ...

خداروشکر بد نیستم دارم میسازم با شرایط دیگه

چشم خمین الان دعا گو هستم

فردا بعد انتقال عجله نکن برای بلند شدن حتی اگر مرکز گفتن بلند شو بگو سر گیجه دارم میخوام دراز بکشم

سعی کن مثانه ات خیلی پر نباشه که بعد انتقال زود بخوای به خاطر دستشویی بلند بشی

بعد انتقال دست بذار رو شکمت اول از خدا به خاطرنعمتهاش تشکر کن بعد به فرشته هات خوش آمد بگو بگو من و شما باید ۹ ماه رو باهم سپری کنیم پس تو بهترین جا آروم و راحت استراحت کنید تا بیاین بغلم

از بدنت رحم و تخمدان ها تشکر کن و بخواه که به بهترین نحو از فرشته ها مراقبت کنن

بعد بگو اگر خدا به موجودی بگوید موجود باش پس آن چیز به اذن خدا موجود میشود بعد از خدا بخواه به فرشته هات بگه موجود باشن بعد خطاب به فرشته هات بگو به اذن خدا و به بهترین شکل ، جان بگیرید که خدا بهترینه خالقین است

عزیزم من خل و چل نیستما پست های منو هرکی خوند توروخدا نخنده بلاخره هرکس از یک راه و با زبون خودش با خدا ارتراط برقرار میکنه