2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046092 بازدید | 684498 پست
وای راس میگی خیلییی سخته شیرت شاید بهش نمیسازه 

البته اینم بگم در واقع شیر غالبش، شیر خشک، من فقط روزی 3،4 بار در حد 20 دقیقه سینمو میخوره 

خدایا خیلی ممنونم از معجزه ای که منو لایقش دونستی،منو تا همیشه شرمنده ی خودت کردی خدای مهربونم 😢😢🙏🙏🙏🙏
عزیزم دختر شما مشکلش چیه؟ من خواهرم ک بچه اش به دنیا اومد شب و روز گریه میکرد و به خودش میپیچید اصل ...

عزيزم دخترم کولیک و رفلاکس داره 

من تا حالا لب به لبنیات نزدم، فقط یه بار گوشت گوساله خوردم، آب‌میوه اصلاً نخوردم، نوشابه یه بار خوردم، در کل تا جایی که بتونم رعایت میکنم

عزيزم من تهران نیستم، بخاطر شرایط کرونا هم نمیتونم بچه مو زیاد دکتر ببرم، نمیدونم قراره چی بشه اصلاً 

خدایا خیلی ممنونم از معجزه ای که منو لایقش دونستی،منو تا همیشه شرمنده ی خودت کردی خدای مهربونم 😢😢🙏🙏🙏🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان تو‌رو خدا اگر پیغام منو خوندین و تحربشو داشتین ممنون می شم راهنماییم کنین کسی بوده اینجا ...

@زینبی_بابا    

عزیزم شما تجربه مشابه داشتین در این مورد ؟یا میتونید دوستمون رو راهنمایی کنید ؟

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
نمیدونم عزیزم، بنظرت چکار کنم بفهمم؟ پیشنهادت چیه؟ 

والا حواست به تغذیت باشه اگه دیدی دکترش به دلت نیست عوضش کن شیر خشک و به پزشک نوزادانش بگو ببین چی میگه شربت کولیک بهش نمیدی؟ تهرانی؟ 

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
البته اینم بگم در واقع شیر غالبش، شیر خشک، من فقط روزی 3،4 بار در حد 20 دقیقه سینمو میخوره 

خوب شیر خشکش و عوض کن حتما بهش نمیسازه سر سری نگیر به خرف یه دکترم اکتفا نکن نمیشه ک بچه همش گریه کنه 

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
هزیته چقدر گرفتن ازتون؟ من چرسیدم‌گفتن پانکچر وانتقال وفریز حدود هفت تا هشت میشه.جداجدانمیدونی هرکد ...

نه عزیزم پانکچرم سال 96 بوده 

انتقال هم هنوز ندادم

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
عزبزم خیلی ازت ممنونم که جوابمودادیدمیشه بگیدکه بعدازتخمککشی اونی که خانومامیگن رحمت اب میاره اونجور ...

عزیزم من سال 96 پانکچر شدم و خودم نخواستم انتقال بدم این ماه میرم واسه انتقال 

بله من هایپر شدم و یک شب بیمارستان مهرگان بستریم کردن 

هزینه ها فرق کرده از سال 96 

دکتر کلانتری بهتره ولی نوبت دهیش سخت و دیره 

دکتر الهام اولیا پناه هم خوبه

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
عزیزم من سال 96 پانکچر شدم و خودم نخواستم انتقال بدم این ماه میرم واسه انتقال  بله من هایپر شد ...

خیلی خیلی ازتون ممنونم انشالاهرچی ارخدامیخای بهت بده توروخداجواب انتقالتوبه منم بگوعزیزم شماتعین جنسیت هم کردین مشکلتون چی بوده؟من میخام تعین جنسیت کنم خیلی میترسم وبخصوص ازشلوغی مرکزوحشت دارم

مامان خیلی دوست دارم ای کاش فقط یکباردیگه بتونم بغلت کنم خیلی دلم برای دستات وصدات وخنده هات تنگ شده اصلاباورم نمیشه که دیگه نیستی😭
والا حواست به تغذیت باشه اگه دیدی دکترش به دلت نیست عوضش کن شیر خشک و به پزشک نوزادانش بگو ببین چی م ...

والا مامان ماهک راستشو بگم من اصلاً غذای درست و حسابی نمیخورم، مثلاً همین امروز فقط صبح چند لقمه صبحانه خوردم، دیگه هیچی نخوردم، همونی هم که میخورم رعایت میکنم، میدونی که اکثر پزشک ها اعتقادی به رژیم غذایی ندارن، چون حتی بچه هایی که شیرخشک فقط میخورن بازم این مشکلات رو دارن، و حتی میگن باید مادر کم کم همه چی بخوره تا بچه عادت کنه 

بخدا دوست من فقط یکی دو هفته رعایت کرد، بعدش همه چی میخورد، بچه شم الحمدلله هیچیش نبود، بنظرم مثل بارداری، فقط برمیگرده به شانس آدمها 😕

نه عزیزم من تهران نیستم 

والا حواست به تغذیت باشه اگه دیدی دکترش به دلت نیست عوضش کن شیر خشک و به پزشک نوزادانش بگو ببین چی م ...

کولیکز، پدی لاکت، ایزی کول، کارمینت هم بهش دادم و افاقه ای نکرد 

نوشین جون مبارک باشه. دست وجیغ وهورررررررررررا😍😍🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹چقدر خوب میشه دوقلو بشه.انرژ ...

✌✌✌✌✌✌✌✌✌✌🤩🤩🤩🤩

عزیز دلم مرسی که و شادیم شریک هستی . جنین هام ۵ روزه و با کیفیت خیلی خوب بودن اما عدد بتام نشون نمیده که دوتا باشن. سپردم بخدا گفتم اگر توانش رو دارم و تو تقدیر من شرایطش مهیا هستش دوقلو باشه اگر نه هر کدوم از جنسیت ها که برام موند الحمدالله راضی هستم به رضای خدا

مبارکه تبریک میگم حال الانت بهترین حال دنیاست لذت ببر دوستم انشاءالله به حق فاطمه زهرا قسمت همه چشم ...

قربونت برم برات خوشحالم که از لیست انتظار در اومدی و خدا فرشته قشنگتو بهت بخشیده. دعا میکنم فرشته همه منتظرا ‌ه الان پیش خدا هستن ، زودی بیان تو بغل مامانشون

خدا فرشته ات رو برات نگه داره