2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046096 بازدید | 684498 پست
مبارک باشه خانومی با اون انرژی مثبتت برای ما هم دعا کن🙏🏻🙏🏻

نوای عزیزم دعای همه ما بدرقه راهت از خدا میخوام به زودی دامنت سبز بشه

میدونی فقط توکل کن بخدا شوهر دوست کلا اسپرم نرمال نداشت تعداد و حرکتش هم کم بود اما باردار شد نگران نباش همه ما یکی یکی از لیست انتظار در میایم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مبارکت باشه عزیزم 😍 😍 😍، من که بغلش کردم هنوز باورم نمیشه، حق داری

😁😁😁😁😁😁

زینبی جان ممنون که با وجود نی نی کوچولوت وقت گذاشتی و سوالام رو جواب دادی الهی که لحظه لحظه های زندگیت سرشار از اتفاقای خوب باشه

الهی فدات بشم تا بغلشون نکنم باور نمیکنم مادر شدم

مبارکه تبریک میگم حال الانت بهترین حال دنیاست لذت ببر دوستم انشاءالله به حق فاطمه زهرا قسمت همه چشم انتظار ها بشه. راستی باور کردن رو هم که فکر نکنم حالا حالا ها باور کنی من سه ماهه پسرم دنیا اومده هنوز باور نکردم هر لحظه فکر میکنم رویا هس تازه میخوام یه روز بشینم یه دور دوران بارداری و انتقال زایمان رو مرور کنم ببینم واقعی هس 😅😅تا میتونی لذت ببر از این روزای قشنگ

الهی! نه من آنم که ز فیض نگهت چشم بپوشم نه تو آنی که گدا را ننوازی به نگاهی... در اگر باز نگرددنروم باز به جایی پشت دیوار نشینم چو گدا بر سر راهی... کس به غیر از تو نخواهم چه بخواهی چه نخواهی... باز کن در که جز این خانه نیس مرا پناهی........
قربونت برم عزیزدلم جوابم اومد ۷۶۷ شد. پنج شنبه باز دوباره باید آز بدم ببینم بتا رفته بالا یا نه

التماس  دعا دارم عزیزم تبریییییک  منم پنجشنبه  آز دارم دستت رو بزار شکمت برای همه  ما دعا کن عزیزم  ایشالا  زودی  نی نی هاتو بغل  کنی

۳بار انتقال  خدا نخواست، راضیم به رضای خدا، یا حق😊
قربونت برم عزیزم الهی همیشه تو این تاپیک خبرای خوب خوب باشه. بخدا انگار گیجم باورم نمیشه خدا بهم خی ...

درکت میکنم عزیزم ولی تا میتونی سجده ی شکر بجا بیار خدا بهت لطف کرده و انشالله همون خدا حافظ خودت و نینی های قشنگت باشه مراقب خودت باش زیاد و از این لحظه ها لذت ببر برای ماها هم دعا کن 

اگه میشه با اون انرژی مثبتت برای منم دعا کن عزیزم

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
قربونت برم الهی نوبت خبرهای خوب از شما😘😘😘😘 روز ۱۴ یکی هم برای ۴۸ ساعت بعد نوشته. من ۲۸ مرداد د ...

ان شاء الله🤲

ان شاء الله خیر باشه و ۹ ماه دیگه نی نی یا نی نی هات تو بغلت باشه⚘⚘

نوای عزیزم دعای همه ما بدرقه راهت از خدا میخوام به زودی دامنت سبز بشه میدونی فقط توکل کن بخدا شوهر ...

انشالله . الان با انرژی شما منم کلی انرژی گرفتم عزیزم

خدایا چنان کن سرانجام کار تو خوشنود باشی و من رستگار
شادن جان چقدر حس عجیبیه . هنوز باورم نمیشه

خیلی عزیزم، من هنوزم باورم نشده باردارم😶

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...